EXS Air Thin Kondomer i Æske – 12 stk.

DKK 49,00

  • Prøv et ekstra tyndt kondom for ekstra følelse
  • Indeholder glidecreme for bedre komfort
  • Kommer i pakker med 12 stk.

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): exsatbox Kategorier: , GTIN: 5027701000288

EXS Air Thin – ekstra tynde kondomer

Ønsker du at mærke mere, når du dyrker sikker sex? Så skulle du prøve disse ekstra tynde kondomer fra EXS. Kondomet er ultratyndt, hvorfor det vil føles, som om det nærmest ikke er der. Du får dog stadig den samme beskyttelse som med et kondom af almindelig tykkelse.

EXS Air Thin er et ekstra tyndt latexkondom med reservoir og glidecreme. Det er transparent og har en glat overflade. Kondomet er naturligvis CE-mærket og er testet og godkendt i henhold til EU’s regler på området. Du er derfor garanteret et kvalitetskondom, der giver dig den nødvendige beskyttelse.

Mere nydelse det rigtige kondom

Mange har problemer med at bruge kondom, fordi de synes det fjerner følsomheden. Det kan gøre, at du ikke får den samme nydelse, og i værste fald kan det betyde, at du helt vælger at droppe kondomet. Der er dog ingen grund til at dyrke ubeskyttet sex.

Med EXS Air Thin kondomer kan du dyrke sikker sex og få den fulde nydelse af oplevelsen. Kondomet har en tykkelse på blot 0,045 mm, hvilket er langt tyndere en den almindelige tykkelse på omkring 0,06-0,07 mm. Du vil altså mærke en væsentlig forskel, hvis du før har brugt almindelige kondomer.

Tjek om størrelsen er rigtig

Udover at bruge et tyndere kondom kan du også øge din komfort ved brug af kondom, ved at sikre, at du bruger den rette størrelse. EXS Air Thin kondomer har en bredde på 56 mm. Det svarer til en penisomkreds på ca. 11,5-12 cm.

Du måler din omkreds i erigeret tilstand og helt nede ved roden. Ligger du mellem to størrelser, anbefales det, at du vælger den mindste, da kondomer er meget elastiske. Brug også gerne ekstra glidecreme sammen med dit kondom for ekstra komfort og beskyttelse.

Vægt70 g
Længde

190 mm

Bredde

56 mm

Tykkelse

0,045 mm

Specielle Egenskaber

Ekstra tynde

Materiale

Naturlig latex

Oversigt

  • Prøv et ekstra tyndt kondom for ekstra følelse
  • Indeholder glidecreme for bedre komfort
  • Kommer i pakker med 12 stk.

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EXS Air Thin Kondomer i Æske – 12 stk.”