Eros vandbaseret glidecreme 50 ml

DKK 39,00

  • Vandbaseret glidecreme
  • Egner sig særligt godt med sexlegetøj
  • 50 ml flaske
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Eros vandbaseret glidecreme 50 ml

Denne eros vandbaseret glidecreme 50 ml har en størrelse der er god, hvis du gerne vil afprøve denne vandbaserede glidecreme, eller måske ikke bruger glidecreme så ofte. Glidecremen har en klar farve og den velkendte gel-lignende konsistens. Denne eros vandbaseret glidecreme 50 ml er vandbaseret og altså god for både dig og dit legetøj, og dertil er den let at vaske af efter leg.

God for dig

Du har måske flere gange hørt, at vandbaseret glidecreme er det eneste rigtige. Det er også (næsten) rigtigt. Hvis du vil bruge glidecremen vaginalt, er det helt klart en kæmpe fordel at glidecremen er vandbaseret, fordi det kan give færre irritationer end silikone eller oliebaseret glidecreme. Det er denne eros vandbaseret glidecreme 50 ml. Dertil er vandbaseret glidecreme lettere at rense af når dine lege er færdige, og derved er der mindre risiko for infektioner. I nogle situationer kan der dog være behov for ekstra glid, for eksempel til mere intens anal penetrering, og der kan en silikonebaseret glidecreme være mere effektiv.

God for dit legetøj

Med sexlegetøj er vandbaseret glidecreme også anbefalet. Den vandbaserede glidecreme slider nemlig mindre på sexlegetøjets overflade end glidecreme med silikone, hvilket betyder at dit legetøj kan holde længere. Dertil kan du med legetøj i medicinsk silikone opleve at glidecreme med silikone gør overfladen mere klæbrig, hvilket ødelægger den lækre bløde overflade. Oftest bruges medicinsk silikone til realistisk at imitere følelsen af rigtig hud, og det ville være ærgerligt at miste denne følelse, altså er vandbaseret glidecreme helt klart det bedste at bruge med dit legetøj.

Sådan bruger du glidecreme

Du kan bruge glidecreme til alle mulige former for lege i soveværelset. Du kan påføre det direkte på dig selv og på dit sexlegetøj efter behov og du kan bruge lige den mængde, som du synes føles bedst. Vandbaseret glidecreme kan også bruges i stedet for massageolie. Vandbaseret glidecreme kan let renses af med varmt vand og på dit sexlegetøj kan du dertil bruge en rensepray, for at gøre det helt rent.

Vægt 120 g
Mærke

Eros

Størrelse

50 ml

Specielle Egenskaber

Fedtfri og oliefri

Vandbaseret

Ja

Oversigt

  • Vandbaseret glidecreme
  • Egner sig særligt godt med sexlegetøj
  • 50 ml flaske
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere.

X