Eros Vandbaseret Glidecreme 50 ml

kr. 49,00

  • Vandbaseret glidecreme
  • Dermatologisk testet
  • Uden smag eller duft
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 06151100000 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Eros vandbaseret glidecreme 50 ml

Denne Eros vandbaseret glidecreme 50 ml har en god størrelse, hvis du gerne vil afprøve denne kvalitetsglidecreme eller måske ikke bruger glidecreme så ofte. Glidecremen har en klar farve og den velkendte gel-lignende konsistens.

Glidecremen er vandbaseret, og du kan derfor uden problemer bruge den sammen med alt slags sexlegetøj uanset materiale. Glidecremen er også perfekt til vaginalt samleje eller onani. Du får derudover en mild glidecreme, der er dermatologisk testet og uden parfume.

God for dig

Du har måske flere gange hørt, at vandbaseret glidecreme er det eneste rigtige. Det er også (næsten) rigtigt. Hvis du vil bruge glidecremen vaginalt, er det helt klart en kæmpe fordel at glidecremen er vandbaseret, fordi det kan give færre irritationer end silikone eller oliebaseret glidecremer.

Dertil er en vandbaseret glidecreme lettere at rense at rengøre efter brug. Glidecremen absorberes af huden og ofte vil der være minimalt med rengøring efterfølgende. Glidecremen er samtidig uden parfume og er mild mod huden.

God for dit sexlegetøj

Med sexlegetøj anbefales det at bruge en vandbaseret glidecreme. Eros vandbaseret glidecreme 50 ml slider nemlig mindre på sexlegetøjets overflade end glidecreme med silikone hvilket betyder, at dit legetøj kan holde længere.

Dertil kan du med sexlegetøj af silikone opleve, at silikonebaseret glidecreme gør overfladen mere klæbrig, hvilket ødelægger den lækre bløde fornemmelse. Med Eros vandbaseret glidecreme 50 ml er du altså sikret et alsidigt produkt, du kan bruge, uanset hvilket materiale dit sexlegetøj er fremstillet af.

Sådan bruger du glidecreme

Du kan bruge glidecreme til alle mulige former for lege i soveværelset. Du kan påføre det direkte på dig selv og på dit sexlegetøj efter behov, og du kan bruge lige den mængde, som du synes føles bedst.

Glidecreme er en velkommen tilføjelse ved både onani, forspil og samleje. Vandbaseret glidecreme kan let renses af med varmt vand, og på dit sexlegetøj kan du dertil bruge en særlig rensespray for at gøre det helt rent.

Detaljer
Vægt120 g
Størrelse

50 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Uden parfume

Mærke

Eros

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eros Vandbaseret Glidecreme 50 ml”