Eros Vandbaseret Glidecreme 200 ml

kr. 99,00

  • Kvalitetsglidecreme der er vandbaseret
  • Dermatologisk testet
  • Uden smag eller duft
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 6151370000 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Eros vandbaseret glidecreme 200 ml

Eros er et af markedets bedste mærker indenfor glidecremer til både mænd og kvinder. Denne Eros vandbaseret glidecreme 200 ml er til dig som kender din vandbaseret glidecreme og som bruger det ofte til din leg i soveværelset.

Glidecremen er uden parfume, klistrer ikke og absorberes naturligt af huden for minimal rengøring efter brug. Glidecremen er ligeledes vandbaseret og altså god for både dig og dit sexlegetøj. Du får et alsidigt produkt, der kan øge din nydelse ved onani, forspil og samleje.

Bedre sex med glidecreme

Du kan med glidecreme få en langt bedre sexoplevelse – og det er uanset hvem du er og hvor våd du er i forvejen. Glidecreme gør bare noget ekstra. Denne vandbaseret glidecreme fra Eros på 200 ml, er et absolut must i natskuffen.

Særligt hvis du bruger sexlegetøj, er en vandbaseret glidecreme ikke til at undvære. Tuben indeholder 200 ml og har en gel konsistens. Den er fri for olie og parfume og efterlader en glat og blød fornemmelse.

God for dig

Vandbaseret glidecreme er oftest det bedste svar på et glidemiddel, når du skal have lidt ekstra swung i din leg. Hvis du vil bruge glidecremen vaginalt, er det helt klart en stor fordel, at din glidecreme er vandbaseret, da det kan give færre irritationer, end hvis du bruger silikone eller oliebaseret glidecremer.

Med denne Eros vandbaseret glidecreme 200 ml er der ingen irritationer i sigte. Glidecremen vil naturligt blive absorberet af huden under brug. Du kan altid tilføje mere, hvis du ønsker det, og det gør samtidig, at der er minimal med rengøring efter brug.

Perfekt til sexlegetøj

Eros vandbaseret glidecreme 200 ml slider mindre på dit sexlegetøjs overflade end en glidecreme med silikone, hvilket betyder at dit legetøj kan holde længere. Dertil kan du med sexlegetøj i medicinsk silikone opleve at glidecreme med silikone gør overfladen mere klæbrig.

Du kan derfor risikere at ødelægge dit sexlegetøj, hvis du bruger det sammen med den forkerte glidecreme. Ved at bruge en vandbaseret glidecreme kan du dog være helt rolig.

Sådan bruger du din glidecreme

Denne Eros vandbaseret glidecreme 200 ml kan bruges ved både onani, forspil og samleje. Vi anbefaler, at du altid bruger en vandbaseret glidecremen sammen med dit sexlegetøj samt ved vaginalt samleje.

Glidecremen påføres i den mængde, du ønsker. Da den absorberes af huden, kan du også opleve, at den udtørrer. Du kan dog altid tilføje mere, hvis du har brug for det.

Detaljer
Vægt240 g
Størrelse

200 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Uden parfume

Mærke

Eros

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eros Vandbaseret Glidecreme 200 ml”