Eros vandbaseret glidecreme 200 ml

DKK 119,00

  • Høj kvalitets Vandbaseret glidecreme
  • Olie- og fedtfri
  • Indeholder 200 ml
  • Perfekt til brug sammen med sexlegetøj
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Eros vandbaseret glidecreme 200 ml

Er du på jagt efter en god glidecreme til en lav pris? Så er du landet det helt rigtige sted! Eros er et af markedets bedste brands indenfor glidemiddel til både mænd og kvinder. Denne Eros vandbaseret glidecreme 200 ml er til dig som kender din vandbaserede glidecreme og som bruger det ofte til din leg i soveværelset, for eksempel med sexlegetøj. Glidecremen har en klar farve og den velkendte gel-lignende konsistens, som ikke fedter. Denne eros vandbaseret glidecreme 200 ml er vandbaseret og altså god for både dig og dit legetøj, og så er den også let at rense af, hvilket helt klart er en bonus for den samlede oplevelse.

Bedre sex med glidecreme

Du kan med glidecreme for en en langt bedre sexoplevelse, det er uanset hvem du er og hvor våd du er i forvejen – glidecreme gør bare noget ekstra. Denne vandbaseret glidecreme fra Eros på 200 ml, er et absolut must i natskuffen. Særligt hvis du bruger glidecreme sammen med sexlegetøj, er en vandbaseret glidecreme ikke til at undvære. Tuben indeholder 200 ml og har en gel konsistens og er fri for olie og parfume. Denne glidecreme egner sig desuden også ved brug sammen med kondom.

God for dig

Vandbaseret glidecreme er oftest det bedste svar på et glidemiddel, når du skal have lidt ekstra swung i din leg. Hvis du vil bruge glidecremen vaginalt, er det helt klart en stor fordel at din glidecreme er vandbaseret, fordi det kan give færre irritationer end silikone eller oliebaseret glidecreme. Med denne eros vandbaseret glidecreme 200 ml er der ingen irritationer i sigte i lang tid. Dertil er vandbaseret glidecreme lettere at rense af når dine frække lege er færdige, og derved er der mindre risiko for infektioner.

Perfekt til legetøj

Den vandbaserede glidecreme slider mindre på dit sexlegetøjs overflade end en glidecreme med silikone, hvilket betyder at dit legetøj kan holde længere. Dertil kan du med legetøj i medicinsk silikone opleve at glidecreme med silikone gør overfladen mere klæbrig, hvilket ødelægger den lækre bløde overflade, som oftest er lavet til på realistisk vis at imitere følelsen af rigtig hud. Altså er vandbaseret glidecreme sagen.

Sådan bruger du din glidecreme

Denne eros vandbaseret glidecreme 200 ml kan du påføre direkte på dig selv og på dit sexlegetøj efter behov, og du kan bruge lige den mængde, som du synes føles bedst. Vandbaseret glidecreme som denne eros vandbaseret glidecreme 200 ml kan også bruges i stedet for massageolie. Vandbaseret glidecreme kan let renses af med varmt vand og på dit sexlegetøj kan du dertil bruge en rensepray, for at gøre det helt rent.

Vægt 240 g
Mærke

Eros

Størrelse

200 ml

Specielle Egenskaber

Fedtfri og oliefri

Vandbaseret

Ja

Oversigt

  • Høj kvalitets Vandbaseret glidecreme
  • Olie- og fedtfri
  • Indeholder 200 ml
  • Perfekt til brug sammen med sexlegetøj
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere.

X