Eros vandbaseret glidecreme 100 ml

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Høj kvalitets glidecreme
 • Vandbaseret
 • Olie- og fedtfri
 • Indeholder 100 ml
 • Perfekt til brug sammen med sexlegetøj
 • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Eros vandbaseret glidecreme 100 ml

Er du på jagt efter en god glidecreme til en lav pris? Så er du landet det helt rigtige sted! Eros er et af markedets bedste brands indenfor glidemiddel til både mænd og kvinder. Den vandbaserede glidecreme egner sig særligt godt sammen med alle typer af sexlegetøj. Denne eros vandbaseret glidecreme 100 ml har en størrelse der er god, hvis du bruger glidecreme en gang imellem. Glidecremen har en klar farve og den velkendte gel-lignende konsistens, som ikke fedter. Denne eros vandbaseret glidecreme 100 ml er vandbaseret og altså god for både dig og dit legetøj, og så er den også let at rense af, hvilket helt klart er en bonus for den samlede oplevelse.

God for din kop

Vi kan ikke anbefale vandbaseret glidecreme nok, og det er (næsten) altid det bedste svar på et glidemiddel, når du skal have lidt ekstra glid til dine lege i soveværelset. Hvis du vil bruge glidecremen vaginalt, er det helt klart en stor fordel at din glidecreme er vandbaseret, fordi det kan give færre irritationer end silikone eller oliebaseret glidecreme. Med denne eros vandbaseret glidecreme 100 ml er der ingen irritationer i sigte. Dertil er vandbaseret glidecreme lettere at rense af når dine lege er færdige, og derved er der mindre risiko for ærgerlige infektioner. I nogle situationer kan der dog være behov for ekstra glid, for eksempel til mere intens anal penetrering, og der kan en silikonebaseret glidecreme være mere effektiv.

God for dit sexlegetøj

Med sexlegetøj er vandbaseret glidecreme også helt klart anbefalet. Den vandbaserede glidecreme slider nemlig mindre på sexlegetøjets overflade end glidecreme med silikone, hvilket betyder at dit legetøj kan holde længere. Dertil kan du med legetøj i medicinsk silikone opleve at glidecreme med silikone gør overfladen mere klæbrig, hvilket ødelægger den lækre bløde overflade. Oftest bruges medicinsk silikone til realistisk at imitere følelsen af rigtig hud, og det ville være ærgerligt at miste denne følelse, altså er vandbaseret glidecreme helt klart det bedste bud.

Sådan bruger du din glidecreme

Denne eros vandbaseret glidecreme 100 ml kan du påføre direkte på dig selv og på dit sexlegetøj efter behov, og du kan bruge lige den mængde, som du synes føles bedst. Vandbaseret glidecreme som denne eros vandbaseret glidecreme 100 ml kan også bruges i stedet for massageolie. Vandbaseret glidecreme kan let renses af med varmt vand og på dit sexlegetøj kan du dertil bruge en rensepray, for at gøre det helt rent.

Vægt 120 g
Mærke

Eros

Størrelse

100 ml

Specielle Egenskaber

Fedtfri og oliefri

Vandbaseret

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Høj kvalitets glidecreme
 • Vandbaseret
 • Olie- og fedtfri
 • Indeholder 100 ml
 • Perfekt til brug sammen med sexlegetøj
 • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere.

X