Eros Vandbaseret Glidecreme 100 ml

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kvalitetsglidecreme
 • Dermatologisk testet
 • Uden smag og duft
 • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 6151290000 Kategorier: , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kvalitetsglidecreme
 • Dermatologisk testet
 • Uden smag og duft
 • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

Beskrivelse

Eros vandbaseret glidecreme 100 ml

Er du på jagt efter en god glidecreme til en lav pris? Så er du landet det helt rigtige sted! Eros er et af markedets bedste brands når det kommer til glidecreme til både mænd og kvinder. Den vandbaseret glidecreme egner sig særligt godt sammen med alle typer af sexlegetøj.

Denne Eros vandbaseret glidecreme 100 ml har en størrelse der er god, hvis du bruger glidecreme en gang imellem. Glidecremen har en klar farve og den velkendte gel-lignende konsistens, som ikke fedter. Da glidecremen er vandbaseret er den ligeledes perfekt til vaginalt samleje.

God for din krop

Vi kan ikke anbefale vandbaseret glidecreme nok, og det er (næsten) altid det bedste svar, når du skal have lidt ekstra glid til dine lege i soveværelset. Hvis du vil bruge glidecremen vaginalt, er det helt klart en stor fordel, at din glidecreme er vandbaseret, fordi det kan give færre irritationer end silikone eller oliebaseret glidecremer.

Med denne Eros vandbaseret glidecreme 100 ml er der ingen irritationer i sigte. Glidecremen absorberes naturligt af huden, og da den er både dermatologisk testet og uden parfume, kan du bruge den helt uden bekymringer.

God for dit sexlegetøj

Med sexlegetøj er vandbaseret glidecreme også helt klart anbefalet. Den vandbaserede glidecreme slider nemlig mindre på sexlegetøjets overflade end glidecreme med silikone, hvilket betyder, at dit sexlegetøj kan holde længere. Dertil kan du med legetøj i medicinsk silikone opleve at glidecreme med silikone gør overfladen mere klæbrig.

En glidecreme af denne type kan derfor bruges uanset hvad dit sexlegetøj af lavet af. Meget sexlegetøj er netop lavet af silikone eller et lignende materiale som f.eks. PVC, TPE eller TPR. Vil du være på den sikre side, er det altså en vandbaseret glidecreme du skal vælge.

Sådan bruger du din glidecreme

Eros vandbaseret glidecreme 100 ml kan påføres direkte på dig selv og dit sexlegetøj efter behov, og du kan bruge lige den mængde, som du synes føles bedst. Det er et alsidigt produkt, du kan bruge sammen med alt sexlegetøj såvel som ved samleje.

Uanset om det er til onani, forspil eller samleje går du aldrig galt i byen med denne glidecreme. Den er derudover let at rengøre efter brug med varmt vand og mild mod huden.

Detaljer
Vægt120 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Uden parfume

Mærke

Eros

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Eros Vandbaseret Glidecreme 100 ml

 1. Mikkel

  Den eneste glidecreme
  Det her er den eneste glidecreme jeg bruger og køber den igen og igen fordi den bare virker.

Tilføj en anmeldelse af varen