EROS anal silikone glidecreme 100 ml

DKK 95,00

  • 100 ml Eros glidecreme
  • Anal glidecreme
  • Silikonebaseret og ekstra glat
  • Perfekt til analsex med partner

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

EROS anal silikone glidecreme 100 ml

Glidecreme er nødvendigt når man dyrker analsex, da anus ikke selv kan producere et glidemiddel. Dertil er det selvfølgelig oplagt at bruge glidecreme sammen med sexlegetøj, og endda også vaginalt, for at få noget ekstra glid på tingene. Der er faktisk sjældent en undskyldning for ikke at tage glidecremen frem når forspillet begynder, for den giver bare en ekstra lækker oplevelse, så det hele kan nydes meget mere. Dyrker du analsex er det dog højst nødvendigt med en god glidecreme, og præcis dette er denne EROS anal silikone glidecreme lavet til.

Til analsex

Denne glidecreme er lavet med medicinsk silikone, så den både holder længere og er glattere end vandbaseret glidecreme. Dette er især nødvendigt når man dyrker analsex, hvor der ikke er noget glidemiddel i forvejen, og hvor legene ofte er ekstra stramme. EROS anal silikone glidecreme har en formular lavet specifikt til analsex, og der skal ikke meget af den til for at få et ordentligt glid. Den kan bruges til analsex med din partner, hvor den vil give jer begge en dejlig følelse, og så kan den bruges med sexlegetøj lavet i metal og glas, til anal brug også.

Sådan bruger du den

EROS anal silikone glidecreme er en rigtig lækker sag at have med i soveværelset, især når det kommer til analsex. Du kan smøre den på penis og om åbningen, inden indførelse, eller smøre den direkte på fx dit sexlegetøj. Denne glidecreme er drøj i brug, hvilket betyder at der ikke skal meget produkt til ad gangen. Du kan dog altid bruge den mængde, som passer dig og giver dig den bedste oplevelse. Glidecremen kan vaskes af med varmt vand, og bruger du den på sexlegetøj er det oplagt at rense dette med en rensespray efter brug.

Sådan er den bedst

Denne EROS anal silikone glidecreme er virkelig en lækker løsning, når du skal have noget ekstra glid til dine lege, især analsex, hvor den bare er at foretrække over en vandbaseret glidecreme. Det den dog ikke er god til er legetøj af gummi og silikone. Dette skyldes at en silikoneglidecreme kan ødelægge overfladen på legetøj med gummi og silikone, så det bliver mindre blødt. Den er dog oplagt at bruge sammen med legetøj i metal og glas, og sammen med kondomer i normal latex, for sikker sex.

Vægt 130 g
Størrelse

100 ml

Specielle Egenskaber

Allergitestet, lugtfri og smagsneutral

Mærke

Eros

Indhold

Silikonebaseret glidecreme

Oversigt

  • 100 ml Eros glidecreme
  • Anal glidecreme
  • Silikonebaseret og ekstra glat
  • Perfekt til analsex med partner

Læs Mere.

X