Eros 100% power delay spray

DKK 99,00

  • Virker hurtigt
  • Let konsistens
  • Let af bruge
  • Sprøjter ikke uhensigtsmæssige steder som en spray med væske

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 6133040000 Kategorier: , , , , GTIN: 4035223186626

Hav længere sex med EROS power delay spray

Drømmer du om at kunne dyrke sex hele natten lang? Så er du langt fra den eneste. De fleste mænd og kvinder har et ønske om, at kunne præstere i dobbeltsengen i flere timer i streg. Desværre er det de færreste der rent faktisk kan det. Men sådan skal det ikke nødvendigvis være, for med en EROS 100% power delay spray, så kan du holde hele natten lang og dyrke vidunderlig og fantastisk sex.

Hvordan virker en power delay spray?

Denne delay spray hjælper dig, så du kan holde længere under sex uden den gør, at følsomheden forsvinder fuldstændig. Den er helt klart forsøget værd, hvis du gerne vil holde længere. Du tager en smule gel ud i hånden og påfører det penis cirka 10-15 minutter inden du vil dyrke sex. Smør det rundt på penishovedet og ned ad skaftet. Husk at vaske dine hænder bagefter. Efter de 10-15 minutter er gået bedøver gellen penis en lille smule, sådan at du kan udskyde din orgasme og have sex i længere tid.

En delay spray med god balance

En delay spray skal bedøve og nedsætte følelsen, sådan at du ikke føler så meget, og derved tager længere tid om at komme. På samme tid skal den selvfølgelig heller ikke virke for godt, så du slet ikke føler noget. Denne EROS 100% power delay spray bedøver blot en lille smule, sådan at du stadig for en masse lækker følelse, bare lidt mindre end ellers. Brug spray’en og find ud af hvilken mængde der giver dig det bedste resultat.

Alternativer til blot en delay spray

Synes du ikke at det er nok at bruge en EROS power delay spray, så kan du også bruge andre hjælpemidler, endda i kombination med spray’en. En penisring kan nemlig også hjælpe dig med at holde længere under sex, og så har en ring desuden den fordel at den giver en mere intens og kraftig orgasme, når du så endelig kommer. Det handler i høj grad også om, at du kan træne dig selv til at holde længere. Når du leger alene, så øv dig i, at tage nogle pauser, når du er tæt på at komme. Bruger du både en penisring og en EROS delay spray, så kan du helt sikkert mærke en forskel.

Vægt 55 g
Mærke

Eros

Farve

Klar

Vandbaseret

Ja

Oversigt

  • Virker hurtigt
  • Let konsistens
  • Let af bruge
  • Sprøjter ikke uhensigtsmæssige steder som en spray med væske

Læs Mere.

X