Durex Vandbaseret Glidecreme med Jordbærsmag 50 ml

DKK 75,00

  • Glidecreme med smag af jordbær
  • Vandbaseret glidecreme
  • Mild glidecreme til sensitiv hud
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Glidecreme med smag af jordbær
  • Vandbaseret glidecreme
  • Mild glidecreme til sensitiv hud
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

Beskrivelse

Vandbaseret glidecreme med jordbærsmag

Gør brug af glidecreme lidt sjovere med denne vandbaseret glidecreme med jordbærsmag. Glidecreme med smag er særlig godt ved oralsex, hvor glidecremen også gør oplevelsen endnu mere stimulerende.

Den vandbaseret glidecreme fra Durex har en god glideevne og klistrer ikke. Den er derudover udviklet, så den passer til kvindens intime pH-niveau, hvorfor den hjælper mod tørhed eller irritation. Glidecremen kan bruges sammen med kondom.

Gør oralsex ekstra smagfuldt

Måske har du aldrig prøvet at bruge glidecreme ved oralsex før. I så fald kan vi kun anbefale dig at prøve det. Glidecremen giver en ekstra glat og lækker fornemmelse, og med en glidecreme med smag af jordbær bliver oralsex også ren nydelse for giveren.

Da glidecremen er vandbaseret, kan den også bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer inklusiv silikone. Det er derfor en meget anvendelig glidecreme, I kan få stor nydelse ud af, hvad end I skal bruge den til oralsex, samleje eller leg med sexlegetøj.

Durex – glidecreme af høj kvalitet

Durex er måske mest kendt for deres kvalitetskondomer, men de skaber også en række intimprodukter i samme høje kvalitet. Derfor finder du også stimulerende glidecremer med smag eller varmende effekter.

Deres produkter er altid fremstillet af de bedste ingredienser, der sikrer dig en effektiv virkning, du kan bruge helt intimt uden bekymringer. Deres vandbaseret glidecreme med jordbærsmag er derfor også udviklet til sensitiv hud.

Detaljer
Vægt82 g
Størrelse

50 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Kan bruges med kondom, Med jordbærsmag

Mærke

Durex

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Durex Vandbaseret Glidecreme med Jordbærsmag 50 ml”