Durex play warming glidecreme

DKK 80,00 DKK 75,00

  • Durex play warming glidecreme
  • Giver en varmende følelse
  • Kan også bruges til massage
  • Ekstra stimulering for alle
  • Kompatibel med sexlegetøj og kondomer

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6181790000 Kategorier: , , , , , , , , , , GTIN: 5038483962466

Durex play warming glidecreme

Er du af den overbevisning, at sex skal være sjovt og ikke alt for alvorligt, så skulle du prøve at tage denne Durex play warming glidecreme med i seng, næste gang du skal lege. Den fungerer ligesom en almindelig vandbaseret glidecreme, men den tilfører også varme til de steder, som du smører den på, så du får noget ekstra intens stimulering, hvilket kan gøre at du får lettere til og bedre orgasmer. Denne gel virker altså lidt ligesom Durex intense orgasmic gel, og den kan give kraftigere og mere intense orgasmer, som også kan vare længere.

De lækreste orgasmer

Denne Durex play warming glidecreme kan bruges med både sexlegetøj og kondomer, så der er mange muligheder for noget ekstra lækker stimulering, uanset hvad du er til. Den kan bruges af alle køn og er perfekt til parleg, der lige skal have det ekstra skub. Durex play warming glidecreme giver en varmende fornemmelse der hvor du smører den på, hvilket er et ekstra lag af stimulering. Dette kan lede til både bedre og længerevarende orgasmer, og vil du give din partner lidt ekstra, er denne gel da oplagt.

Bedre sex

Mange leder efter redskaber til at få et bedre sexliv. Det er helt normalt at ville have mere ud af sine lege i soveværelset. Der kan være nogle fordomme om at glidecreme kun er til anal brug eller til kvinder i overgangsalderen, eller at stimulerende gels som denne er lidt snyd, men sagen er den at glidecreme gør sex bedre for stort set alle, og at stort set alle på samme tid kan få noget super godt sex ud af at bruge noget stimulerende gel i ny og næ. Her hos AltErTysTys.dk elsker vi god sex, og derfor hepper vi på alle jer, der prøver at få et bedre sexliv.

Til solo leg

Durex play warming glidecreme kan bruges med sexlegetøj og den kan med fordel bruges med for eksempel en dildo eller klitoris vibrator, hvor den kan give dig lige det ekstra der skal til, for at din orgasme kommer helt i top og bliver ekstra intens. Du skal ikke bruge meget af gangen, for at mærke den varmende fornemmelse, og du kan lade den gøre sit arbejde, mens du lever dig ind i din solo leg og opnår nogle lækre orgasmer.

Til parleg

I parleg kan det måske være akavet at spørge, om ens partner er klar på at man bruger en warming glidecreme, for er det ikke det samme som at sige, at det ikke er godt nok? Selvfølgelig er det ikke det – warming glidecreme skal ikke forstås som en erstatning, men som en bonus, for ingen mennesker har den evne at give den varmende følelse, som en warming glidecreme kan. Desuden kan den bruges af jer begge to, så I kan begge få noget ekstra stimulering, når I leger sammen, og det er da super frækt at kunne tilføje til sit sexliv.

Varmende glidecreme

Har du ikke brugt glidecreme før, så anbefaler vi at du prøver det med det samme. Mange tror at glidecreme ikke er nødvendig ved vaginal penetrering, fordi man jo allerede er våd, men sagen er den at glidecremen gør at det hele bare fungerer endnu bedre. Så uanset om det er denne Durex play warming glidecreme eller en helt almindelig vandbaseret glidecreme, så skal glidecreme altså prøves. Det giver en fræk og våd fornemmelse og det er altså bare godt for både dig og din partner.

Vægt 100 g
Størrelse

50 ml

Mærke

Durex

Oversigt

  • Durex play warming glidecreme
  • Giver en varmende følelse
  • Kan også bruges til massage
  • Ekstra stimulering for alle
  • Kompatibel med sexlegetøj og kondomer

Læs Mere.

X