Durex Intense Orgasmic Gel

DKK 129,00

 • Orgasmegel til bedre orgasmer
 • Kan bruges sammen med sexlegetøj og kondomer
 • Giver en varmende følelse
 • Meget drøj i brug

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 6109680000 Kategorier: , , GTIN: 4002448096870

Kraftigere orgasmer med Durex Intense orgasmic gel

Vil du forbedre dit sexliv, så bør du helt sikkert prøve denne lækre Durex intense orgasmic gel. Den giver en kraftigere og mere intens klitorisorgasme. Den øger følsomheden, hvilket kan gøre det lettere at få mere intense og længerevarende orgasmer.

Gelen kan både bruges af dig der har svært ved at opnå klimaks og dig der blot ønsker at øge din nydelse. En orgasmegel kan bruges både ved onani, forspil og samleje. Du kan derudover bruge den både sammen med eller uden sexlegetøj.

Hvordan virker Durex Intense orgasmic gel?

Gelen kommer i en smart sprøjteflaske. Et enkelt tryk skulle være nok per gang. Du kommer derfor langt med den lille flaske. Du kan sprøjte gelen direkte på klitoris eller på fingeren og derefter smøre gelen på det ønsket område.

Du vil kunne mærke gelens effekt umiddelbart efter. Der vil nemlig hurtigt sprede sig en dejlig varm følelse på det område du har smurt orgasmegelen. Brug gelen når du skal forkæle dig selv lidt ekstra eller ved forspil eller samleje med en partner.

Perfekt til at give dit sexlegetøj noget ekstra

Denne gel er perfekt, hvis du har et stykke sexlegetøj, som du gerne vil have lidt mere ud af. Gelen kan uden problemer bruges med både sexlegetøj og kondomer. Brug for eksempel Durex Intense orgasmic gel sammen med en klitorisvibrator, og oplev nogle helt vildt intense og lækre orgasmer.

Idet gelen gør dig mere følsom, vil du kunne mærke vibrationerne endnu mere. Enhver form for stimulering vil føles meget bedre, når du bruger en orgasmegel. Du kan naturligvis også kombinere gelen med en rabbitvibrator eller en anden form for klitorisstimulator. Du kan faktisk nyde den sammen med ethvert slags sexlegetøj.

Nok til 20 orgasmer

Du skal ikke bruge meget af denne Durex Intense orgasmic gel. Så selvom flasken kun er 10 ml, er der masser af dejlige orgasmer at hente hjem. Du kan med bare en lille smule gel per gang opnå den ønsket effekt.

Den lille beholderen er samtidig meget diskret og praktisk. Du kan for eksempel have den med dig i tasken eller i kufferten på en længere rejse. Det er et nemt lille tilbehør, der kan gøre vidunderlige ting for dit sexliv.

Oplev et bedre sexliv

Det er ikke forkert at ønske sig et bedre sexliv, og det er uanset ens alder. En orgasmegel er et simpelt men effektivt værktøj, når det kommer til at sætte gang i sexlivet. Med den stimulerende effekt kan du øge din nydelse og din lyst. Med et enkelt tryk er du tættere på en mere intens orgasme.

Du kan bruge den varmende gel, uanset om du trænger til variation i dine solostunder, eller der skal ske noget nyt sammen med din partner. Gelen kan bruges på de erogene zoner, du ønsker at forkæle lidt ekstra. Uanset om du er mand eller kvinde, kan en Durex Intense orgasmic gel som denne altså være det perfekte valg.

Find lige det du mangler

Udover denne Durex Intense orgasmic gel har vi en masse andre produkter lavet til at give dig et bedre sexliv med mere intens stimulering. Det er uanset om du er til sololeg, eller om I er et par, der søger at sætte lidt ekstra gang i tingene i soveværelset.

Orgasmegel er én af mulighederne. De findes i mange variationer og kan stimulere på mange forskellige måder. Du kan finde nogen der er lavet specifikt til klitoris, G-punktet eller andre erogene zoner. Du kan finde en masse inspiration til et sjovere og mere stimulerende sexliv.

Vægt70 g
Størrelse

10 ml

Mærke

Durex

Oversigt

 • Orgasmegel til bedre orgasmer
 • Kan bruges sammen med sexlegetøj og kondomer
 • Giver en varmende følelse
 • Meget drøj i brug

Læs Mere

2 anmeldelser af Durex Intense Orgasmic Gel

 1. Stine

  Efter et par forsøg
  Den gav ikke den store effekt første gang vi prøvede den, men vi har efterhånden fundet af den rette dosering. Nu virker den hvert fald! 😀

 2. Rikke

  Hmm..
  Synes ikke rigtig jeg kunne mærke den store forskel. Lidt skuffende.

Tilføj en anmeldelse af varen