Durex intense orgasmic gel

DKK 150,00 DKK 129,00

  • Durex intense orgasmic gel
  • Giver en varmende følelse
  • Ekstra stimulering for lækre klitoris orgasmer
  • Nok til 20x brug
  • Kompatibel med sexlegetøj og kondomer

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 6109680000 Kategorier: , , , , , GTIN: 4002448096870

Kraftigere orgasme med Durex intense orgasmic gel

Vil du forbedre dit sexliv, så bør du helt sikkert prøve denne lækre Durex intense orgasmic gel. Den giver en kraftigere og mere intens klitoris orgasme. Den øger følsomheden, hvilket kan gøre at du lettere kan få orgasme og dertil få nogle mere intense og længerevarende orgasmer. Men hvorfor kaste sig ud i, at prøve sådan en gel, hvis man opnår fine orgasmer i forvejen? Spørgsmålet burde være, jamen hvorfor ikke prøve? Selvom du allerede kan få dejlige orgasmer, så er det altid spændende, om du kan få nogle endnu vildere orgasmer med lidt hjælp fra denne gel.

Hvordan virker intense orgasmic gel?

Før sex, om det er alene eller sammen med en partner, sprøjter du en smule gel ud på din finger eller direkte på klitoris. Der skal kun en lille smule produkt til. Du smører det derefter på klitoris og du vil straks kunne mærke den varme følelse brede sig. Og det er netop denne varme fornemmelse, der er med til at gøre orgasmen det kraftigere. Har du svært ved at få en orgasme, så bør du helt sikkert forsøge dig med denne orgasme gel.

Perfekt til at give dit legetøj noget ekstra

Denne gel er perfekt, hvis du allerede har noget legetøj, som du gerne vil have lidt mere ud af. Gelen kan uden problemer bruges med både sexlegetøj og kondomer. Brug for eksempel denne Durex intense orgasmic gel sammen med en klitorisvibrator, og oplev nogle helt vildt intense og lækre orgasmer, når du lige har brug for et ekstra skub i den rigtige retning. Denne kombination kan også bruges sammen med en dildo eller andet sexlegetøj.

20 orgasmer

Du skal ikke bruge meget af denne Durex intense orgasmic gel, så selvom dens beholder er meget lille, så er der masser af dejlige orgasmer at hente hjem. Du kan med bare en lille smule gel per gang opnå en masse dejlige orgasmer, igen og igen. Der er til cirka 20 ganges brug i denne meget lille beholder, og der er altså rigeligt at komme efter. På samme tid er beholderen lille og diskret, og gør ikke det store udfald, når den skal gemmes væk i skuffen med legetøj.

Få bedre sex

Det er ikke forkert at ønske sig et bedre sexliv, og det er uanset ens alder og situation. Ofte findes der en opfattelse af, at det er ældre mennesker, der gerne vil sætte lidt ild i tingene, efter mange års kedelig sex, men at gøre noget ekstra og nyt i soveværelset er selvfølgelig for alle. Hvorfor ikke få lidt ekstra nydelse i dit liv? Her hos AltErTysTys.dk elsker vi god sex, og vi synes helt klart at du skal have det bedste sex du kan få, uanset hvad din situaiton er.

Find lige det du mangler

Udover denne Durex intense orgasmic gel har vi en masse andre produkter lavet til at give dig et bedre sexliv med mere intens stimulering. Det er uanset om du er til solo leg, eller om I er et par, der søger at sætte lidt ild i tingene i soveværelset. Find for eksempel inspiration på disse sider: bedre orgasmer, bedre sex til mænd og bedre sex til kvinder og få noget inspiration til, hvordan dit sexliv kan blive endnu vildere og rarere. Bedre sex handler både om stimulering, men også om at prøve ting af, så snak med din partner om, hvad I har lyst til af nye lege i soveværelset.

Vægt 70 g
Størrelse

10 ml

Mærke

Durex

Oversigt

  • Durex intense orgasmic gel
  • Giver en varmende følelse
  • Ekstra stimulering for lækre klitoris orgasmer
  • Nok til 20x brug
  • Kompatibel med sexlegetøj og kondomer

Læs Mere.

X