Douche analrenser

DKK 125,00 DKK 75,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Blå anal douche
 • 6 cm indfærbar længde
 • Brug denne før analsex for den bedste oplevelse
 • Kan bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med

Douche analrenser

Analsex skal være frækt og lækkert for begge parter. Derfor er det en god ide, at rengøre det anale område både før og efter I går i gang. Denne douche analrenser er super simpel og giver dig en effektiv rengøring inden anal stimulation. Når du er renset og ren kan du slappe mere af under jeres lege, fordi du er sikker på at der ikke kommer nogle uønskede overraskelser, og det sex er altså bare bedre, når man kan give sig helt hen.

Slip frygten

Mange frygter, hvad der mon kommer med ud når de udforsker analsex. Det kan virke hæmmende for mange hele tiden at bekymre sig for ikke at være helt ren. Det er her en douche analrenser kommer ind i billedet. Når du har rengjort enden, er der ikke længere noget der hindre dig i at springe ud i en pirrende verden af analsex. Det giver en mere lækker oplevelse for begge parter.

Sådan bruger du en douche analrenser

En douche analrenser består af en pumpe i gummi med et lille rør. Start med at gå på toilettet og tøm tarmen, husk at give dig god tid, hvis du forcere det kan du få problemer med endetarmen. Fyld så pumpen med vand ved kropstemperatur, dette gøres ved bruge røret. Så er du klar til selve rengøringen. Smør vandbaseret glidecreme på røret og før det op i anus. Pump lidt vand op i anus, det kan godt være at du skal sprøjte en gang eller to før du har nok vand oppe. Gør det stille og roligt, så du ikke kommer til at overfylde tarmen. Til sidst tømmer du dig selv for vand i toilettet.

Sådan bliver du klar

Det kan godt være, at du skal gentage proceduren et par gange, for at blive helt ren. Når vandet der kommer ud er lugtfrit og gennemsigtigt, er du sikker på at du er ren. Mange foretrækker at bruge en douche, når de alligvel er i bad. Inden du kaster dig ud i anallegen, er det vigtigt lige at give dig selv lidt tid. For mange passer det ret godt, hvis de venter i en times tid. Husk at det er en god ide at holde dig tæt på toilettet, mens du venter. Måske kan du bruge ventetiden til at gøre soveværelset lidt lækkert, sætte den rette stemning og finde legetøjet frem.

Vægt 160 g
Farve

Blå

Længde

Længde: 18 cm, indsætbar længde: 6 cm

Materiale

Gummi

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Blå anal douche
 • 6 cm indfærbar længde
 • Brug denne før analsex for den bedste oplevelse
 • Kan bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

 1. Fyld din anal douche med vand ved kropstemperatur
 2. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme på røret
 3. Indfør i anus åbning
 4. Pump lidt vand op, måske et par gange
 5. Tøm dig selv for vand over toilettet eller i badet
 6. Vask røret efter brug
11