Dorcel Best Vibe Vibrerende Plug

DKK 369,00

 • Genopladelig anal plug med vibrator
 • Med 12 forskellige vibrationer, er du sikret optimal nydelse
 • Pluggen er vandtæt, og kan derfor tages med til leg i badet

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 5984 Kategorier: , , , , ,

Dorcel Best Vibe vibrerende plug

Nyd ikke bare een stimulerende fylde men også skønne vibrationer med denne Dorcel Best Vibe vibrerende plug. Pluggen har en fantastisk udformning, der lader dig nyde den gradvise øgning i diameteren.

Når pluggen er på plads, kan du tænde for de kraftige vibrationer eller blot nyde den fyldige stimulering. Pluggen er lavet i hudvenlig silikone uden ftalater, der har en silkeblød overflade. Pluggen er både vandtæt og genopladelig.

Sådan bruger du din vibrerende plug

Pluggen er ganske nem at bruge, og du vil hurtigt lære de forskellige vibrationsindstillinger at kende. Den vibrerende plug er udstyret med hele 12 vibrationsindstillinger, men det hele styres fra en enkelt knap i bunden.

Når pluggen skal indføres, er det selvfølgelig vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme lavet specielt til formålet. Brug den ønsket mængde og før pluggen op i dit eget tempo. Når du er blevet komfortabel med pluggen, kan du tænde for vibrationerne.

Ergonomisk udformet for optimal komfort

Med en Dorcel Best Vibe vibrerende plug får du en anal plug, der er designet til optimal nydelse. Den er udformet med en let afrundet spids, så indføringen går nemt og er behagelig. Diameteren stiger gradvist, jo længere du fører den op.

Pluggen går ind i en smal ende, der lader den sidde komfortabelt. Bunden har en vis bredde, der sikrer dig, at den bliver siddende som den skal. Det er på bagsiden af bunden, du finder tænd/sluk knappen, der ligeledes er knappen til at styre vibrationerne.

Tilfør en vibrerende nydelse til din anal stimulering

En vibrerende anal plug som denne er til dig, der allerede har en smule erfaring med anal stimulering. Du behøver dog ikke meget erfaring, før du roligt kan prøve denne model. Den har nemlig en god begyndervenlig størrelse.

Er det første gang, du skal bruge en anal plug med vibrationer, kan du prøve at mærke dem andre steder på kroppen inden. Det giver dig en fornemmelse af, hvor kraftige de er. Pluggen har en maksimal diameter på 4,1 cm.

Rengøring af Dorcel Best Vibe vibrerende plug

Det er naturligvis vigtigt, at du anvender og rengør din plug korrekt. Det sikrer dig, at du kan nyde produktet i mange år fremover. Derfor skal din Dorcel Best Vibe vibrerende plug også rengøres grundigt, hver gang du har brugt det. Det er dog hurtigt ordnet.

Alt du skal gøre, er at skylle den ren med varmt vand. Du kan med fordel anvende en antibakteriel rensespray til sexlegetøj efterfølgende. Så er du sikker på et helt rent og bakteriefrit resultat. Opbevar den rene og tørre plug i den medfølgende stofpose.

Vægt198 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

13,6

Diameter

4,1 cm

Materiale

Silikone

Farve

Grå

Vibration

12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din butt plug
 2. Tænd vibrationerne på knappen i bunden
 3. Brug samme knap til at skifte mellem de forskellige vibrationsindstillinger

Efter brug:

 1. Vask din plug med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Opbevar anal pluggen i den medfølgende satinpose når den er helt tør

Oversigt

 • Genopladelig anal plug med vibrator
 • Med 12 forskellige vibrationer, er du sikret optimal nydelse
 • Pluggen er vandtæt, og kan derfor tages med til leg i badet

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dorcel Best Vibe Vibrerende Plug”