Doc Johnson XL butt plug

DKK 795,00 DKK 495,00

 • Doc Johnson XL butt plug
 • Skinnende Rødt PVC materiale
 • 12 cm i diameter
 • 15,5 cm indsætbar længde
 • XL størrelse for den mest ekstreme stimulering

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5075120000 Kategori: GTIN: 4024144510412

Red Boy Doc Johnson XL butt plug

Er du på jagt efter en XL oplevelse? Bliv forført bagfra med denne kegleformede XL butt plug til den ekstremt øvede bruger. XL butt pluggen er lavet i rød PVC og har en solid ståfod/stopper, så du kan have begge hænder fri til stimulation og leg. Med sine 12 cm i diameter er du sikker på, at dine erogene zoner bliver stimuleret intensivt. Det er værd at gentage: Denne størrelse her, er altså til den ekstremt øvede bruger. Den kegleformede udformning gør XL butt pluggen nemmere at indføre og bruger du den sammen med en god vandbaseret glidecreme, er du klar til en omgang ophidsende leg, hvor du med sikkerhed bliver fyldt helt ud.

Sådan bruger du din XL butt plug

Vi anbefaler at du rengøre din butt plug inden brug, anvend gerne et af vores renseprodukter til sexlegetøj. Brug en god mængde vandbaseret glidecreme eller eventuelt en fisting gel, når du skal indføre butt pluggen. Derudover er det vigtigt, at du er forsigtig ved indførelse. Det er vigtigt at pointere, at en XL butt plug som denne udelukkende er til meget øvede. Det er ikke et stykke sexlegetøj, som man bare kaster sig ud i, som med så meget andet. Det kræver tålmodighed, træning og en masse glidecreme.

Anal træning

Det er måske godt at vide, hvis du er ny ud i analsex eller har leget med analsex før og gerne vil tage legen skidtet videre, at det kræver altså træning at kunne tage større legetøj eller peniser op i sig analt. Det handler om at udstrække ens ringmuskel og det kræver både træning, tålmodighed og masser af glidecreme. Denne størrelse er så stor, at mange ved første øjekast måske slet ikke vil tænke at det er et stykke sexlegetøj, men det er det, og man kan træne sig op i denne størrelse, men det kræver en vis dedikation. Denne er ikke til begynderen.

Husk at rense dig

Vil du gerne prøve denne Doc Johnson XL butt plug, så har du sikkert allerede masser erfaring med analsex, alligevel kan vi ligeså godt minde om at du skal huske at rense dig først, for at få den bedste oplevelse, især med så stor en butt plug som denne kan man få nogle trælse overraskelse. Vi anbefaler at du bruger en anal douche cirka en time før du skal i gang med analsex.

Rengøring

Efter brug skal du rengøre denne Doc Johnson XL butt plug med varmt vand og derefter med en rensespray til sexlegetøj, så den er helt ren og desinficeret. Tør den af så den er tør, inden du gemmer den væk.

Vægt 1400 g
Farve

Rød

Materiale

PVC

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Indsætbar længde

15,5 cm

Diameter

12 cm

Længde

24 cm

Oversigt

 • Doc Johnson XL butt plug
 • Skinnende Rødt PVC materiale
 • 12 cm i diameter
 • 15,5 cm indsætbar længde
 • XL størrelse for den mest ekstreme stimulering

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme eller fisting gel med din butt plug
 2. Indfør butt pluggen forsigtigt, giv dig god tid

Efter brug:

 1. Fjern butt pluggen forsigtigt
 2. Rengør i varmt vand
 3. Brug en rensespray til sexlegetøj
X