Dildo med vibrator i pink

DKK 200,00 DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Multi-speed
  • Høj fleksibilitet
  • Lækkert TPE-materiale
  • Realistisk udseende
Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Pink dildo med vibrator – helt uimodståelig nydelse!

Super fræk dildo til onani og parleg. Denne dildo med vibrator har et realistisk udseende, er udført i et fleksibelt og lækkert materiale og har en fræk gennemsigtig pink farve. Leder du efter en fin og feminin vibrator? Så er den her et rigtig godt bud.

Det bløde fleksible materiale glider let ind og ud og giver dig en oplevelse du sent vil glemme. Den drejbare multi-speed funktion gør det nemt at styre hastigheden på vibratoren, så du selv bestemmer, hvor kraftfulde vibrationer du har lyst til.

Realistisk dildo – realistisk stimulering

Den er vibrerende dildo har et realistisk udseende, med sit naturtro penishoved og skaft med fyldige årer. Den er lavet i blødt og lækkert TPE. Et materiale der udmærker sig ved at være så tæt på virkeligheden som muligt. Så er du alene og på udkig efter en realistisk fornemmelse når du onanerer, eller er I et par der ønsker en ekstra ven i sengen, som føles så ægte som muligt, så er denne dildo med vibrator det rigtige valg.

Så mange muligheder!

Ud over at den både kan bruges alene eller med en partner – eller flere, så er det skønt at man kan bruge den både vaginalt eller til anal stimulation. Og så kan man, når man har en dildo med vibrator, både bruge sin dildo uden vibrator, eller skrue helt op for hastigheden hvis man vil have en endnu hurtigere og kraftig orgasme.

Hvordan passer jeg bedst på min dildo?

Hver gang du har brugt din dildo er det vigtigt, at du husker at vaske den med varmt vand fra hanen og en rensespray som er lavet særligt til sexlegetøj.

Vi anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med denne dildo, da det er lettere at rengøre når du er færdig med at lege.

Vægt 220 g
Farve

Gennemsigtig pink

Vibration

Multi-speed

Materiale

TPE

Længde

19 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

3,5 cm

Batteri

2 x AA (inkl)

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Multi-speed
  • Høj fleksibilitet
  • Lækkert TPE-materiale
  • Realistisk udseende
X