Dildo med sugekop og kugler – Lyserød

DKK 270,00 DKK 95,00

 • TPE jelly-materiale
 • Med sugekop
 • Realistisk form og størrelse
 • Med kugler
 • Fin pink farve
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): D1311 Kategorier: , , , , , , , , , GTIN: D1311

Dildo med sugekop og kugler

Denne dildo med sugekop og kugler kommer i et blødt TPE-materiale, også kendt som Jelly-materiale, som er super fleksibelt og behageligt. Den har et realistisk design med et tydeligt penishoved, blodårer ad skaftet og kugler, som også kan bidrage med noget ekstra stimulering. Ønsker du en fræk og realistisk onanioplevelse, er denne pink dildo med sugekop og kugler helt oplagt, den kommer nemlig også i en middel og realistisk størrelse, som de fleste kan passe og få en god oplevelse med.

Lige det du skal bruge

Denne Dildo med sugekop og kugler måler en samlet længde på 18 cm og har en indførbar længde på 12 cm, dertil får du en diameter på 3,6 cm som er lige den rigtige størrelse til en god penetrering, som heller ikke skal være for stram. Du får med denne dildo lige præcis det du skal bruge, hverken mere eller mindre, og trænger du til en realistisk oplevelse, så er denne dildo altså bare perfekt. det eneste der ikke er realistisk er farven, men der skal også være plads til lidt pink ballade.

Sugekop gør underværker

Denne dildo med sugekop og kugler, kommer, som navnet tydeligt demonstrerer, med en sugekop. Mange kan tænke, at det ikke giver mening, fordi de jo bare skal ligge med dildoen i sengen, men sagen er at en dildo kan bruges på mange andre måder – især dem med sugekop. Denne dildo kan sættes fast på en glat overflade, og så kan du bruge den uden hænder. Brug den for eksempel på en stol, en væg eller på gulvet, så kan du ride den og tage den bagfra.

Også god i en harness

Sugekoppen kan dog bruges som mere end en sugekop, den gør det nemlig også muligt at bruge dildoen i en strap-on harness, så du kan spænde dildoen fast på dig, og penetrere din partner med det udstyr, du ikke selv render rundt med mellem benene. En strap-on harness er ofte brugt i par med to kvinder, som gerne vil lege med penetrering, og det er denne dildo da perfekt til. Dertil kan den bruges hvis du har en mandlig partner, som gerne vil penetreres analt, det kan virkelig være en lækker og ophidsende oplevelse for jer begge to, så det er måske noget du skal prøve?

Anal og vaginal penetrering

Denne dildo med sugekop og kugler kan bruges både analt og vaginalt. Det er vigtigt at huske, at det kan de fleste dildoer og G-punkts-vibratorer faktisk, man skal blot holde øje med størrelsen og formen på legetøjet, og selv vurdere, hvad man vil og kan bruge det til. Nogle størrelser kræver nok mere træning end andre, men denne dildo har en størrelse, der bestemt egner sig til begge dele. Brug den med vandbaseret glidecreme, som er godt både for dildoens overflade og for dig, og slå dig ellers løs med lige den penetrering du har lyst til.

Hold den fin og ren

Alt sexlegetøj skal gøres rent efter brug. Det beskytter både dets overfalde, og det sørger for at sexlegetøjet ikke har trælse bakterier på sig senere hen. Efter brug kan du let vaske denne dildo i varmt vand og derefter kan du bruge en rensespray lavet til sexlegetøj på den, for at den er helt desinficeret og ren. Til sidst kan du med fordel tørre dildoen af, inden du lægger den væk, så den ikke bliver træls i skuffen. Så er den simpelthen klar til næste gang du trænger til en lækker orgasme.

Vægt 350 g
Materiale

TPE

Farve

Pink

Vandtæt

Ja

Længde

18 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

3,6 mm

Oversigt

 • TPE jelly-materiale
 • Med sugekop
 • Realistisk form og størrelse
 • Med kugler
 • Fin pink farve
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug dildoen med vandbaseret glidecreme
 2. Kan fastsættes på en glat overflade eller bruges i en strap-on harness
 3. Nyd stimuleringen enten analt eller vaginalt

efter brug:

 1. Rengør med varmt vand
 2. Brug en rensespray
 3. Tør dildoen af inden den lægges væk
X