Dildo med Sugekop og Kugler 18 cm – Lilla

DKK 99,00

 • Fremstillet i et TPE jelly-materiale
 • Realistisk form og størrelse
 • Med sugekop og kugler
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Fremstillet i et TPE jelly-materiale
 • Realistisk form og størrelse
 • Med sugekop og kugler
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere

Beskrivelse

Dildo med sugekop og kugler 18 cm – lilla

Nyd en virkelighedstro stimulering med denne dildo med sugekop og kugler 18 cm – lilla. Dildoen har et realistisk design med kugler, der med garanti vil stimulere helt rigtigt – særligt sammen med den kraftige sugekop, der gør, at du kan anvende dildoen, i præcis den stilling du ønsker.

Dildoen har en god fleksibilitet og en blød overflade, så du er sikret optimal nydelse, uanset hvordan du bruger den. Du bestemmer selv, om du vil anvende dildoen håndholdt, håndfri eller som strap-on dildo sammen med en harness.

Sådan bruger du din sugekop dildo med kugler

Du må ikke snyde dig selv for at få den bedste oplevelse med din dildo. Husk derfor at bruge den sammen med en god glidecreme. Da dildoen er fremstillet af det silikonelignende TPE-materiale, skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Ønsker du at bruge dildoen til anal stimulering, anbefaler vi, at du benytter en vandbaseret glidecreme lavet særligt til anal brug. På den måde er du sikret det bedste glid og den bedste oplevelse med din dildo med sugekop og kugler 18 cm – lilla.

Eksperimenter med din dildo

Der er rig mulighed for at eksperimentere og udforske med en dildo som denne. Sugekoppen giver dig nemlig mulighed for at bruge din dildo i mange nye stillinger. Den kraftige sugekop kan sættes fast på enhver jævn overflade.

Derudover er dildoen også perfekt til dig, der ønsker at udforske strap-on leg. En dildo med sugekop og kugler 18 cm – lilla kan bruges sammen med en strap-on harness, så længe harness passer til dildoens diameter på 4,5 cm.

Rengøring og opbevaring af dit sexlegetøj

Det er altid vigtigt, at du gør dit sexlegetøj rent efter brug. Det sikrer dig ikke bare en hygiejnisk oplevelse – det er også med til at bevare materialets gode kvaliteter. Med denne dildo er rengøringen hurtigt overstået.

Du skal nemlig ikke gøre andet end at skylle den grundigt i varmt vand. Ønsker du en mere effektiv rengøring, kan du også anvende en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Når den rene dildo er tør, kan du med fordel opbevare den i en stofpose.

Detaljer
Vægt350 g
Materiale

TPE

Farve

Lilla

Længde

18,5 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

4,5 cm

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug dildoen med vandbaseret glidecreme
 2. Kan fastsættes på en glat overflade eller bruges i en strap-on harness
 3. Nyd stimuleringen enten analt eller vaginalt

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand og brug en rensespray
 2. Tør dildoen af inden den lægges væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dildo med Sugekop og Kugler 18 cm – Lilla”