Dildo med Sugekop og Kugler 18 cm – Klar

DKK 99,00

 • Fremstillet i et TPE jelly-materiale
 • Realistisk form og størrelse
 • Med sugekop og kugler
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere

Ikke på lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Fremstillet i et TPE jelly-materiale
 • Realistisk form og størrelse
 • Med sugekop og kugler
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere

Beskrivelse

Dildo med sugekop og kugler 18 cm – klar

Leder du efter en realistisk dildo med sugekop? Så har vi det perfekte eksemplar lige her. Denne dildo med sugekop og kugler 18 cm – klar har et naturtro udseende og en realistisk størrelse, der er perfekt til dig, der ønsker en virkelighedstro stimulering.

Dildoen har også en god fleksibilitet og en blød overflade, der sikrer dig optimal nydelse uanset hvordan du bruger dildoen. Der er nemlig rig mulighed for at eksperimentere med en dildo som denne i natbordsskuffen.

Sådan bruger du din dildo med sugekop og kugler

Du kan bruge en dildo som denne på mange forskellige måder. Det vigtigste er dog, at du bruger dildoen sammen med en god vandbaseret glidecreme. Skal du bruge dildoen til anal stimulering, kan du med fordel anvende en vandbaseret glidecreme lavet særligt til anal brug.

Med den rigtige dildo er du sikret den bedste stimulering, hvor du får det bedste ud af din dildo. Uanset om du bruger dildoen til anal eller vaginal penetrering, anbefaler vi, at du bruger en god glidecreme, der er vandbaseret.

En fleksibel dildo med realistiske detaljer

Denne dildo med sugekop og kugler – klar er en perfekt realistisk dildo, der kan bruges på et utal af måder. Den kraftige sugekop i bunden gør nemlig, at du kan sætte dildoen fast på overflader.

Du kan derfor bruge din dildo uden hænder og nyde den i mange forskellige stillinger. Du kan også bruge dildoen som strap-on, hvis du har en harness, der passer til dens diameter.

Sådan rengøre du din dildo

Du skal altid gøre din dildo ren efter brug. Det sikrer dig et hygiejnisk stykke sexlegetøj og er med til at bevare materialets gode kvaliteter. Det er dog både hurtigt og nemt at gøre en dildo som denne ren.

Efter brug skal du skylle dildoen grundigt i varmt vand, indtil den ser ren ud. Du kan også anvende en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj, der vil fjerne alle bakterier på overfladen. Opbevar den rene og tørre dildo i en stofpose.

Detaljer
Vægt350 g
Materiale

TPE

Farve

Gennemsigtig

Længde

18,5 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

4,5 cm

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug dildoen med vandbaseret glidecreme
 2. Kan fastsættes på en glat overflade eller bruges i en strap-on harness
 3. Nyd stimuleringen enten analt eller vaginalt

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand og brug en rensespray
 2. Tør dildoen af inden den lægges væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dildo med Sugekop og Kugler 18 cm – Klar”