Dildo med Sugekop og Kugler 15 cm – Lys hudfarve

DKK 79,00

 • Fremstillet i et TPE jelly-materiale
 • Realistisk form og størrelse
 • Med sugekop og kugler
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): YLC-003-skin Kategorier: , , , , , , , ,

Dildo med Sugekop og Kugler 15 cm – Lys hudfarve

Leder du efter en realistisk dildo i en lille størrelse? Så er denne lille dildo med sugekop og kugler 15 cm – lys hudfarve helt perfekt. Dildoen har en lille størrelse i både længde og diameter, der gør den perfekt til anal stimulering eller nybegynderen.

Dildoen er udstyret med en kraftig sugekop, der giver dig mange forskellige anvendelsesmuligheder og er derudover designet med realistiske detaljer, der fuldender din oplevelse.

Sådan bruger du din lille sugekop dildo

Ønsker du at få den bedste oplevelse, når du bruger din dildo? Så skal du huske at bruge glidecreme – det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilken glidecreme du bruger. Denne dildo er nemlig fremstillet af det silikonelignende materiale TPE.

Derfor skal den altid bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Skal du bruge dildoen analt, kan du med fordel vælge en vandbaseret glidecreme lavet særligt til anal brug. Med den rigtige glidecreme er du sikret den største nydelse.

En begyndervenlig dildo

På grund af denne dildos størrelse, er den det perfekte begyndervenlige sexlegetøj. Dildoen har en fuld længde på 15 cm, hvoraf 10,5 cm er indsætbare. Diameteren er på 10,5 cm.

Den lille dildo med sugekop og kugler 15 cm – lys hudfarve er perfekt til dig, der leder efter din første dildo eller som skal bruge en dildo analt for første gang. Denne dildo har en god fleksibilitet og en blød overflade, der sikrer dig en god førstegangsoplevelse.

Sådan gør du dit sexlegetøj rent

Rengøringen bliver let som en leg med denne dildo. Dildoen skal nemlig blot skylles i varmt vand. Sørg for at skylle dildoen ordentligt ren efter brug og anvend gerne en rengøringsspray til sexlegetøj.

Når dildoen er ren, skal den ligeledes være helt tør, inden du pakker den væk. Vi anbefaler, at du opbevarer dildoen i en stofpose, da det holder det værste støv og skidt væk, indtil du skal bruge den igen.

Vægt350 g
Materiale

TPE

Farve

Lys hudfarve

Længde

15 cm

Indsætbar længde

10,5 cm

Diameter

3,5 cm

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Fremstillet i et TPE jelly-materiale
 • Realistisk form og størrelse
 • Med sugekop og kugler
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug dildoen med vandbaseret glidecreme
 2. Kan fastsættes på en glat overflade eller bruges i en strap-on harness
 3. Nyd stimuleringen enten analt eller vaginalt

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand og brug en rensespray
 2. Tør dildoen af inden den lægges væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dildo med Sugekop og Kugler 15 cm – Lys hudfarve”