Dildo med multi-speed vibrator

DKK 80,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Realistisk og naturtro design
  • Multi-speed vibrationshastighed
  • Nem at betjene
  • Fleksibelt materiale
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): AY225H Kategorier: , , , , , , , GTIN: AY225H

Dildo med multi-speed vibrator – perfekt for alle

Oplev en fantastisk stimulerende dildovibrator, som gør underværker for dig og dit sexliv. Den realistiske udformning, det bløde og fleksible materiale, de skønne vibrationer og den helt rigtige størrelse er alt sammen med til at skabe en ideel vibrerende dildo – som både er perfekt til nybegynderen og den erfarne.

 

Denne dildo med multi-speed vibrator er perfekt til både vaginal og anal stimulering. Vibrationerne styrer du med multi-speed funktionen i bunden. På den måde kan du selv styre, hvor kraftige vibrationerne skal være.

Begynder eller erfaren?

Har du ikke onaneret før, vil denne dildo være den perfekte ‘starter’ dildo. Den er hverken for stor eller for lille – med drejefunktionen, kan du nemt styre, hvor kraftig vibratoren skal være. Dildoen egner også til den øvede, som ønsker en dildo der er nem at bruge, føles realistisk og som bare får dig i mål hver eneste gang!

Alene eller sammen?

Det er super sexet at bruge din dildo med multi-speed vibrator alene, men mindst ligeså dejligt at tage den med i sengen når du er sammen med en partner. Har du en partner, kan du overlade kontrollen over din nydelse til dem.

En dildo med multi-speed vibrator er fantastisk til forspil, eller til at bruge undervejs – for eksempel hvis du stadig er helt varm, men din partner har brug for en fysisk pause. Så behøver jeres leg slet ikke at gå i stå!

Tag dig godt af dit sexlegetøj!

Når I er færdige med at lege så husk at rense dildoen under varmt vand og en rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Så er den lækker og ren til næste gang.

Hvi du vælger at bruge en glidecreme, så vælg en vandbaseret glidecreme – det er super lækkert og gør også rengøringen lettere. Du kan se vores udvalg af glidecremer her.

Vægt220 g
Farve

Gennemsigtig sort

Vibration

Multi-speed

Materiale

TPE

Længde

19 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

3,5 cm

Batteri

2 x AA (inkl)

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Realistisk og naturtro design
  • Multi-speed vibrationshastighed
  • Nem at betjene
  • Fleksibelt materiale

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dildo med multi-speed vibrator”