Dildo i Glas med Blå Detaljer

DKK 200,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Lækkert materiale
 • Brug til både anal og vaginal leg
 • Brug den kold eller varm
 • Kan bruges med alle glidecremer
 • Nem at rengøre

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): YF0578 Kategorier: , , , ,

Dildo i glas med blå detaljer

Nyd de mest pirrende orgasmer med en dildo af glas. Det hårde materiale giver en fantastisk følelse, og kan give nogle helt vilde og lækre orgasmer. En dildo i glas er noget helt andet end en almindelig dildo.

Størrelsen på denne er perfekt, hvad enten du er begynder, og det er din første dildo, eller om du er øvet, og leder efter en spændende dildo til temperatur- og anal lege. 18 centimeter vil tilfredsstille langt de fleste.

Det kolde gys og lækker varme

Glas dildoer er populære hos mange, fordi de kan køles ned og varmes op før leg. Vil mærke det kolde gys, som så mange elsker? Så læg din dildo i køleskabet eller kort i fryseren inden du bruger den.

Går du efter en hed og stimulerende oplevelse så hold den under den varme hane, eller læg den i en ren balje med lunt vand i et par minutter.

Om du køler den ned eller varmer den op, så husk at tjekke at den ikke er for kold eller varm inden du begynder at bruge den. Ellers kan den skade dine intime steder.

En dildo – mange muligheder!

Denne dildo kan du både bruge til vaginal og anal sex. Den kan køles ned og varmes op, og materialet er lækkert og glat.

Endnu en fordel ved en glas dildo er, du kan både bruge vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. En silikonebaseret glidecreme glider rigtig let og den er enorm lækker at bruge især til anal sex.

På denne dildo i glas med blå detaljer sidder der også en stopper. Den er derfor oplagt at bruge til anal sex. Du risikerer nemlig ikke at den forsvinder op i dig under leg.

Lad også din partner bruge den

Når du har købt din dildo i glas med blå detaljer, så hold den ikke for dig selv! Lad din partner tage styringen over dig, og bestemme over både temperaturen og hvordan de bruger dildoen på dig. Nyd hvordan du kan give slip og bare nyde!

Smuk og effektiv

En dildo i glas med blå detaljer ned langs skaftet er ikke bare smuk at se på. Detaljerne er lavet så de stimulerer skedevæggen, og det fyldige penishoved kan let stimulere dit G-punkt. Den er flot og fræk at have liggende og er æstetisk flottere end de fleste andre dildoer.

Hvordan passer jeg på min glasdildo?

En glas dildo er rigtig let at rengøre. Du kan bare vaske den under den varme hane med en mild sæbe. Den kan endda komme i opvaskemaskinen, hvis du synes at det er lettest. Afslut med en rensespray der er lavet særligt til sexlegetøj. Opbevar din dildo i glas med blå detaljer i den fine opbevaringskasse som følger med.

Vægt270 g
Længde

18 cm

Materiale

Glas

Farve

Gennemsigtig med blå detaljer

Vandtæt

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Lækkert materiale
 • Brug til både anal og vaginal leg
 • Brug den kold eller varm
 • Kan bruges med alle glidecremer
 • Nem at rengøre

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Før du bruger din glasdildo for første gang så husk at vaske den med varmt vand – enten under hanen eller i opvaskemaskinen. Afslut med en rensespray lavet særligt til sexlegetøj
 2. Køl din glasdildo ned eller varm den op. Du kan køle den ned i køleskabet eller køle den ned/ varme den op i en balje med koldt/varmt vand. Pas på den ikke bliver for kold eller varm
 3. Brug lidt glidecreme – vandbaseret eller silikonebaseret – for at få en lækker, våd følelse

Efter brug:

 1. Vask din glasdildo igen – i varmt vand med en mild sæbe, eller i opvaskemaskinen. Afslut med en rensespray
 2. Læg den tilbage i opbevaringskassen, så er den klar til at blive brugt snart igen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dildo i Glas med Blå Detaljer”