Det ultimative bondage sæt 10 dele

DKK 895,00 DKK 495,00

  • Bondage sæt i hele 10 dele
  • Lavet i PVC, bomuld og metal
  • Sættet er vegansk
  • En lækker samling legetøj til bondage og BDSM
  • Sort farve med sølvfarvede metaldele

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BS03060 Kategorier: , , GTIN: BS03060

Det ultimative bondage sæt 10 dele

Tænder bondage, dominans, sadisme og masochisme dig? Måske har du snust lidt til det og har allerede købt et par håndjern og en blindfold. Tag legen skridtet videre med det ultimative bondage sæt 10 dele, der indeholder alt hvad du skal bruge til fræk og pirrende leg. Sættet indeholder manchetter til håndled og ankler, halsbånd, reb, blindfold, brystvorteklemmer, fjer, padle, pisk og gag ball. Hvad enten du er til pirrende eller hård leg, er du sikker på at være dækket ind med dette lækre sæt.

Slip kontrollen

Det er sikkert de færreste der ikke har eksperimenteret med håndjern på et eller andet tidspunkt. Med dette ‘ultimative bondage sæt 10 dele’ er du klar til at kaste dig ud i alle facetter af BDSM. Om det er erotisk dominans, bondage eller SM. Dominans handler om at slippe kontrollen og lade sig underkaste for den ene part og for den anden part handler det om at dominere og bestemme hvad der skal ske. Det kan være sindsygt frækt og pirrende at lade sig dominere. At give slip på alt er enormt befriende og på samme tid er der noget helt vildt sexet over at overgive sig 100% til en andens magt.

Skærpede sanser

Det er virkelig pirrende ikke at vide, hvad der kommer til ske – især hvis du er blindfoldet og alle dine sanser bliver skærpet. Bondage behøver ikke at være hårdt. Der er rig mulighed for at prøve bondage med manchetter og reb, uden at det nødvendigvis skal være voldsomt eller gøre ondt. Man kan tilpasse legen sine egne grænser og lyster. Rebet kan både bruges til fiksering, eller det kan bruges sammen med halsbåndet, så du har fuld kontrol over din partner. For nogen er bondage en kunstform, hvor hele kroppen bindes ind i flere meter reb.

Blid og hård afstraffelse

Om du er fikseret eller ej, så er der stor nydelse at hente med både fjer, pisk og padle, og med dette ‘ultimative bondage sæt 10 dele’ får du det hele med. Brug fjeren til at tease og kærtegne din partner. Skal det være hårdere skal pisken findes frem, husk at den ikke kun er god til at påføre smerte med, du kan også bruge den til stryge let hen over huden. Vekslen mellem blidt og hårdt, straf og belønning er sindsygt pirrende. Et hårdt slag efterfuldt af kærtegn og kys, kan sende de fleste i ekstase. Skal der mere smerte til, er det padlen du skal finde frem.

Mere fræk leg med det ultimative bondage sæt 10 dele

Er bondage og BDSM en ny ting, som du gerne vil prøve, så er det helt klart her du skal starte. Dette ‘ultimative bondage sæt 10 dele’ har lidt mere end de fleste bondage sæt, og har du brug for lidt af det hele, så er dette sæt oplagt. Dette gælder også hvis du er øvet og ønsker et samlet matchende sæt i god kvalitet. Er du ny til BDSM-lege vil vi opfordre til at du besøger vores bondage-guide, som kan give dig en introduktion til lege med dominans og underkastelse: Bondage guide.

Vægt 600 g
Indhold

Gag Ball, manchetter til håndled, manchetter til ankler, halsbånd, 2,5 m reb, blindfold, brystvorteklemmer, stick med pels, paddle, pisk

Materiale

PVC, bomuld, metal

Farve

Sort

Oversigt

  • Bondage sæt i hele 10 dele
  • Lavet i PVC, bomuld og metal
  • Sættet er vegansk
  • En lækker samling legetøj til bondage og BDSM
  • Sort farve med sølvfarvede metaldele

Læs Mere.

X