Det tænder kvinder mest på

hvad tænder kvinder på cover

Kvinder er fra Venus, og mænd er fra Mars – sådan kan det i hvert fald godt virke nogle gange. Det kan være svært at gennemskue det modsatte køn og vide, hvad kvinder tænder mest på. Hvis du ønsker at forkæle din partner med en romantisk aften eller blot ønsker at blive bedre til at tiltrække kvinder, kan du med god grund læse med her. Vi har nemlig fundet de seks ting, som kvinder tænder allermest på.

Kvinder er selvfølgelig forskellige, og listen er derfor heller ikke lavet i prioriteret rækkefølge. Det vil sige, at en god humor måske ligger på førstepladsen hos nogle kvinder, mens det hos andre er langt vigtigere, at du viser selvtillid. Vi kan desværre ikke give dig den perfekte skabelon til alle kvinder i verden – men vi kan dog give dig nogle fingerpeg, der måske kan hjælpe dig på vej på din færd.

Hvad tiltrækker kvinder allermest?

Hvad tiltrækker kvinder? Det er nok et spørgsmål, som mange har stillet sig selv gennem tiden – og det er da heller ikke et nemt spørgsmål at besvare. Svaret kan nemlig være mange ting. Nogle foretrækker blond hår, mens andre foretrækker det brunt. Nogle kan bedst lide en person, der har store ambitioner for karrieren, mens andre går op i, at I kan dele en fælles interesse. Som du nok kan høre, så handler det altså om mere og andet end blot udseendet. Når det kommer til, hvad der tænder kvinder, så handler det nemlig også ofte om personlighed.

Selvom vi ikke kan finde en eviggyldig sandhed, når det kommer til, hvad der tænder kvinder mest, så har vi alligevel fået sporet os ind på nogle ting, der i hvert fald ofte går igen hos mange kvinder. De seks ting, som (mange) kvinder tænder mest på, kan måske give dig inspiration til, hvad du kan lægge vægt på, næste gang du ønsker at charmere og tiltrække en kvinde.

Seks ting, som kvinder tænder på

Der er selvfølgelig meget, der kan få en kvinde til at give dig ekstra opmærksomhed, men disse seks ting har vist sig at være populære blandt mange kvinder. At tænde en kvinde handler ikke kun om fysisk tiltrækning – det handler også om den rette personlighed. Læs med og bliv klogere på, hvordan du tænder kvinder mest.

En god humor

Du har sikkert hørt det før, men det er der altså også god grund til. Kvinder er nemlig vild med en god humor. Kan du få hende til at grine, er du altså allerede kommet rigtig langt. Hvem vil ikke gerne have en partner, som de kan grine og have det sjovt sammen med? Der sker også noget med kroppen, når vi griner. Vi slapper nemlig mere af og føler os trygge. Det er altså et godt tegn, der helt sikkert også vil gøre hende mere positivt stemt over for dig. Det er selvfølgelig vigtigt, at der ikke går stand-up i den. Det skal ikke handle om dig og din performance. Det skal i stedet signalere, at du kan tænke hurtigt på dine fødder, kan se det sjove i tingene og generelt har et legende sind.

hvad tænder kvinder grin
tænder kvinder flot smil

Et flot smil og venlige øjne

Sammen med humoren så er flotte eller venlige øjne ofte det, som kvinder lægger allermest vægt på. Ikke at misforstå. Kvinder vil da helt klart også værdsætte og blive tændt af en flot bagdel eller et par muskuløse overarme – men det er faktisk sjældent det, de lægger mærke til først.

Man kan lære meget om en person ved at kigge ham eller hende i øjnene. Virker dine øjne venlige, og har du et flot og ærligt smil, så er der også større chance for, at din personlighed lever op til dette. Skal du tænde en kvinde, så sørg for at sende hende et venligt blik og et flot smil.

Selvsikkerhed

Hvem kan ikke lide en person, der er selvsikker? At du tør tage initiativ kan være et kæmpe turn-on. Hvis bolden hele tiden bliver sparket tilbage, og det er kvinden, der altid skal tage beslutningerne, kan det blive trættende i længden. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at selvtillid ikke bliver til selvfedhed. Det skal ikke blive et onemanshow om, hvor god, sej og fantastisk du er. Selvtillid er attraktivt, da det viser, at du hviler i dig selv og ved, hvem du er – ikke at du kun går op i dig selv. Selvtilliden skal selvfølgelig gerne komme til udtryk i hverdagen, men må så sandelig også gerne komme til udtryk i soveværelset.

tænder kvinder selvsikker

De fleste kvinder vil gerne have benene fejet væk under dem, så vær ikke bange for at planlægge en særlig aften, hvor du har bestemt, hvad I skal. Vær heller ikke bange for at sige, hvad du gerne vil have, at hun skal gøre, og hvad du tænder på – det vil helt klart også tænde hende.

tænder kvinder hygiejne

Personlig hygiejne

Det lyder jo ret basalt, men det er alligevel værd at nævne. Det er nemlig et must, hvis du skal have nogen chance for at tænde kvinden i dit liv. Det nytter altså ikke noget, at du kommer i en gammel t-shirt med uvasket hår og prøver at charmere hende. Ønsker du at tænde hende, må du gøre det mest basale, der hedder at tage et bad og iklæde dig rent tøj. Det er derefter meget forskelligt, hvor meget kvinder ønsker, at deres partner skal gå op i personlig hygiejne. Om hun foretrækker det naturlige look eller den komplette man grooming pakke kan være meget forskelligt – men du går i hvert fald aldrig galt i byen med en ren skjorte og en kam gennem det nyvaskede hår.

Opmærksomhed

At vise at du er interesseret, at tænke på hende, at gøre noget for hende. Opmærksomhed kan være mange ting og kan komme til udtryk på mange måder. Men det viser, at du tænker over hendes behov og generelt har hende i tankerne.

Det kan være noget så simpelt og gammeldags som at holde døren for hende. Eller det kan være, at du lytter og har en engageret samtale med hende. Det kan altså sagtens betale sig at spørge, om hun har brug for hjælp eller helt selv at tage initiativ til at få noget gjort, som du ved, hun ellers ville ende med at stå for. Når du giver hende opmærksomhed, vil hun helt sikkert også give den igen.

tænder kvinder opmærksomhed

For opmærksomheden må selvfølgelig også gerne gives i soveværelset. Der er ikke noget værre end en selvisk elsker, der blot er interesseret i sin egen nydelse. Husk derfor at bruge tid og energi på at vise hende opmærksom og sørge for, at hun er tændt og i sidste ende tilfredsstillet – det vil helt sikkert også gøre det hele sjovere for dig.

tænder kvinder overskud

Overskud

Når du har overskud, har du tid til hende. Du har tid og energi til at vise hende opmærksomhed, til at have styr på din personlige hygiejne og til at overraske hende. Overskud ligger faktisk til grund for de fleste af de ting, vi har nævnt ovenover. Det handler nemlig om, at du har overskud til hende. Hvis du kun har tid til arbejdet, vennerne eller din hobby – ja, så er der ikke meget tid til hende og dermed heller ikke til at gøre alt det, der tænder kvinder mest. Selvfølgelig skal der være tid til en aften med vennerne eller at dyrke dine interesser. Problemet opstår blot, når det tager overhånd eller bliver så altopslugende, at du ikke har tid til hende eller ikke kan snakke om andet.

Vis derfor overskud ved at være spontan sammen med hende eller ved at starte samtalen. Overskud kan vises og bruges til at tænde hende på mange måder.

Lad dig inspirere

Det er helt klart forskelligt, hvilke af de seks ting, der tænder kvinder, som er relevante for dig, og hvordan du kan bruge dem. Det kommer også an på, om du blot er på udkig efter et engangsknald eller leder efter råd til dit parforhold. Uanset hvad håber vi, at du har kunnet finde inspiration i vores liste. Hvis det ikke kan inspirere til, hvordan du tænder kvinder, så kan det være, at vores udvalg af sexlegetøj kan gøre det. Nogle gange kan lidt assistance være velkommen, og det vil helt sikkert give dig mulighed for at tænde kvinden i dit liv som aldrig før.