Det frækkeste efterår 2019

Kvinde og mand kysser og kæler i sengen

Det har været et vildt år for AltErTysTys.dk. Fra vi åbnede op i juli måned 2019, har det taget fart. Vi glædes hver dag over de bestillinger, der ligger klar til os, og dem der ”tikker” ind i løbet af dagen. Vores sortiment bliver større, og vi lærer hele tiden mere om, hvad I, vores dejlige kunder, ønsker. Det er en dejlig følelse at se, når vi får gode og positive tilbagemeldinger på jeres pakker.

Da vi lige har taget afsked med 2019, så synes vi, at det er på sin plads med en opgørelse over, hvordan året er gået. Vi har derfor valgt at se tilbage på, hvordan efteråret 2019 så ud. Og vi synes selv, at det er både sjovt og lidt fascinerende, at finde ud af mere om, hvor I handler fra, og hvilke produkter og kategorier I var særligt vilde med.

Aarhus er efterårets frækkeste by

Ikke overraskende så er Aarhus efterårets frækkeste by. Men hvorfor er det ikke overraskende, tænker du måske? Jo, altså vi ligger jo i Aarhus. Og derudover så har vi vores fysiske butik nede i hjertet af Aarhus C – nærmere i Paradisgade 11. Er du fra Aarhus eller omegn, og har du aldrig hørt om vores fysiske butik?

Så kom endelig ned og sig hej eller tag et kig omkring i butikken. Det er faktisk Danmarks ældste sexshop med over 50 år på bagen. Det er derfor, at vi med stolthed kan sige, at vi VED en ting eller to om sexlegetøj.

århus er den frækkeste by

Men Aarhus er jo ikke bare Aarhus. Derfor har vi også taget et nærmere kig på, hvilken del af Aarhus der er frækkest. Og ganske som forventet så er Aarhus C den frækkeste bydel i Aarhus. Og jo, der bor jo også en del flere mennesker end i de andre bydele, så derfor er det måske ganske naturligt, at det er centrum, at der bor flest frække beboere.

Lige i røven af Aarhus C kommer Aarhus N. For os der kommer eller bor i Aarhus ved jo også, at der her bor mange seje, tjekkede og frigjorte mennesker, der blandt andet tæller Trøjborg. Kender du nogen, der bor i Aarhus? Så har de garanteret købt en lille fræk ting til sig selv hos os.

Lige efter Aarhus kom København som efterårets frækkeste by. Vi er så glade for, at vi har kunder på den anden side af både Storebælt og Lillebælt. For Odense er naturligvis også én af de byer, hvor vi har mange trofaste kunder. Det er skønt at se, at vi har kunder over hele landet. Det gør os glade ♥

Sexet og elegant kvinde og mand i håndjern

Og præmien for efterårets frækkeste køn går til…

Kvinderne! Stort tillykke til alle de seje og frække kvinder derude i Danmark. 52% af vores kunder er kvinder. Det kan der være mange grunde til.

En af grundene kan være, at de er bedre til at erkende overfor sig selv og deres kæreste eller partner, hvad de ønsker i sengen. Måske de ved hvad der skal til for at tilfredsstille dem. Eller det kan også være, at de er mere vant til at handle online end mændene? 

Vi tror selv på, at der måske er en grad af sandhed i alle tre udsagn. Sex er blevet accepteret, og vi taler mere åbent om at have et sundt og aktivt sexliv. Den store undersøgelse SEXUS, der kom sidst i oktober pegede på, at 80,4 % af alle danskere over den seksuelle lavalder mener, at det er vigtigt at have et godt sexliv. 

Desværre svarer kun 45% af de adspurgte kvinder og 38,9 % af mændene, at de har fået dækket deres seksuelle behov det seneste år. Derfor vil vi gerne være med til at hylde de mange dejlige mænd og kvinder, der tager sagen i egen hånd og køber det sexlegetøj eller andet, der er med til at gøre, at de får deres seksuelle behov stillet.

November – den frækkeste måned dette efterår

Det var i november måned, at vi oplevede størst travlhed her på kontoret og på vores lager. For vores eget vedkommende så kan det blandt andet være fordi, at aftenerne bliver mørkere, dagene kortere og lysten til at blive i sengen større.

Det giver god anledning til at krybe under dynen og skabe lidt ekstra varme sammen med kæresten eller i sit eget selskab.

Derudover så har vi selvfølgelig også kørt nogle rigtig gode tilbud i denne måned. Der har været Black Friday, hvor der for alvor bliver shoppet igennem både online og i butikken. Vi har også kørt vilde tilbud på eget initiativ, fordi vi gerne vil gøre noget godt for alle jer, nu hvor I støtter og handler hos os.

November måned var også måneden, hvor vi søsatte vores helt nye adventskalender. Og dem solgte vi rigtig mange af. Hele 37% af alle vores ordre i november måned indeholdte en adventskalender. Vi er mega stolte af, at det gik så godt med den. Vi valgte selv nøje, hvilke produkter den skulle indeholde. Og alle produkter kan vi stå 100% inde for, og derfor er vi også så glade for, at I har taget så godt imod den.

Kvinder i sexet position og frækt lingeri

11 % af vores kunder køber frækt lingeri

Og det kan vi godt forstå! For det første er det bare rigtig frækt at iføre sig forførende og lækkert lingeri. Både for sin egen skyld, men også for den som skal forkæles. For det andet, har vi et stort udvalg af lækkert og frækt lingeri, kostumer og catsuits. Frækt lingeri kan både bruges hjemme i privaten, men vi oplever også, at mange af vores kunder skal bruge dem, når de besøger swinger klubber. Og hvor ved I så det fra, tænker du måske? 

Jamen, vi har ofte en rigtig god dialog og snak med mange af vores kunder. Det er især nede i den fysiske butik, hvor vores søde og kompetente medarbejder, Pernille, altid står til rådighed med gode råd og kyndig vejledning. Men derudover så er det også muligt at få både råd og vejledning, når du handler online. Vi har nemlig en smart chatfunktion, hvor du kan spørge om alt mellem himmel og jord, der er relaterede til vores produkter.

Men ved I også hvilken by, der køber mest frækt lingeri? Endnu en gang finder vi Aarhus på førstepladsen. Jep, aarhusianerne er vilde med frækt lingeri og sexlegetøj. Lige i røven finder vi Ans by, Silkeborg og Solrød Strand.

Bor du i én af de byer, hvor der købes mest anal sexlegetøj?

Analsex og anal leg er blevet mere og mere populært. Og det er der en god grund til. For analsex, hvis det er gjort korrekt, kan være så fortryllende dejligt. Har du ikke prøvet at dyrke analsex endnu men har lyst til at prøve det af, så kan du med fordel læse dette tidligere blogindlæg, om hvordan du kommer godt i gang med at dyrke analsex.

Lyserød Anal plug i glas

Har du til gengæld prøvet at dyrke analsex, så er du garanteret lige så vild med det som os. For med en god portion tålmodighed og en endnu større portion silikonebaseret glidecreme, så er der dømt orgasmer, som du ikke har oplevet dem før.

Nå, men tilbage til hvilken by, der er mest til analsex. Der er tæt løb mellem flere byer, faktisk fordeler vores analsex-glade kunder sig fuldstændig jævnt mellem disse byer. Ravnkilde, København, Randers og Tørring. Er det den samme oplevelse, du har?

Eller synes du, at din by mangler? Jamen så må du jo bare i gang med at købe mere sexlegetøj til analsex nu, og så kommer din by forhåbentlig også på listen. Igen så viser listerne over hvilke byer, der køber sexlegetøj faktisk, at lysten til at bruge sexlegetøj ikke begrænser sig til bestemte byer. Vi har i hvert fald trofaste kunder over hele landet – dejligt.

Tryllekunstner med magic wand i hatten

Efterårets frækkeste produkt 2019

Det her er altså en af de helt spændende kategorier, som vi har gennemgået. Og en kategori som vi også selv kan bakke 100% op. For det er med al god grund, at det er netop dette produkt, der er blevet solgt allermest.

Selvom det er et produkt, der er henvendt til kvinderne, så er der faktisk også en del mænd, der har købt det. Og her kan vi jo bare gisne om, om det er gaver til deres søde kærester, men det tænker vi nu, at det er. Og hvor er det bare sødt gjort og en sød tanke. “Men sig nu hvilket produkt det drejer sig om!” Jamen, det er selvfølgelig vores Magic wand – hvilket ellers? Og magisk det er den virkelig.

Det er ikke uden grund, at dette produkt er så populært. For med en wand kan du opnå de mest fantastiske orgasmer. Kender du ikke en wand, så er du seriøst gået glip af det mest lækre produkt.  En wand er ikke som andre produkter og andet sexlegetøj. En wand er i en klasse for sig.

Vi elsker de magiske vibrationer

Den kraftige motor og de mange (hele 20!) forskellige hastigheder og mønstre gør, at du er garanteret en vild orgasme. En wand fungerer ikke som en almindelig dildo eller vibrator. For wanden skal nemlig stimulere primært klitoris. Den kan også sagtens bruges til at stimulere området rundet om vagina, hvilket også er en erogen zone.

En anden grund til at den er så populær er fordi, at den kan bruges på flere forskellige måder. Den kan også anvendes i flere forskellige sammenhænge, da den både kan bruges alene og som forspil sammen med en partner. Giv din kæreste eller lad dig selv få en klitoris orgasme, før I dyrker sex og mærk hvordan hele dit underliv bliver meget mere følsomt. I vil ikke fortryde! Og med så mange kunder der har købt netop dette produkt, kan resultatet ikke tage fejl.

Hele 26% køber en glidecreme med – sejt!

Jep, den er god nok. Over hver fjerde kunde køber også glidecreme, når de har handlet hos os i efteråret. Og det er virkelig sejt. Og det med at købe og bruge glidecreme er ikke noget, som vi kan understrege nok. 

Forskellige glidecremer

Det gør hele sexoplevelsen så meget bedre, når alt glider let og ubesværet. Især ved analsex er det et absolut must, men også ved almindelig sex. Det gør en verden til forskel. Bruger du ikke selv glidecreme og tænker, at det er unødvendigt, så skulle du altså genoverveje det kraftigt og prøve det af.

Vi håber selvfølgelig på, at grunden til, at I er så gode til at bruge glidecreme er fordi, at 1) I ved at det gør underværker for sexlivet, både solo og sammen med en partner, og 2) fordi I har set vores mange videoer, hvor Pernille forklarer om hvert enkelte produkt. Her forklarer hun også vigtigheden af at bruge glidecreme. Har du ikke set videoerne? Så tag et kig på fx vores wand og se videoen der eller på youtube, hvor de også alle sammen ligger.

Kvinde kigger overrasket og begejstret på mandens penis

Andre sjove, finurlige og frække facts

Af andre frække facts fra efteråret 2019 kan vi nævne, at vi også har haft kunder ud over Danmarks grænser. Det synes vi både er sjovt, men også lidt sejt! Vi har blandt andet sendt en pakke til Sverige og modtaget en ordre fra Dubai. Vi kan håndtere ordre alle steder fra, hvilket jo i den grad blev sat på prøve.

13 % købte vibrator æg. Det var flest kvinder, men også nogle få mænd, der puttede dem i kurven. 7 % af vores kunder købte bondage udstyr. Det er alt fra håndjern, pisk, bondage sæt til blindfolds. Det er frækt at have en fetish, og det er sejt at udleve den.

Hele 18 % putter et vibrerende produkt i kurven, når de handler hos os. Vi har mange forskellige vibrerende produkter. Det er både vibrerende dildoer, vibrerende æg, penis ringe og prostata stimulatorer. Så er du til et vibrerende stykke sexlegetøj, så er du bestemt ikke alene.

Som afrunding vil vi gerne sige tusinde tak for et fantastisk efterår. Vi håber, at vi ”ses” igen i 2020!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *