Derfor skal du onanere (meget mere)

Kvinde med vibrator i hånden

Onani guide » Derfor burde du onanere mere!

Onanerer du? Hvis ikke, så er det virkelig bare med at komme i gang! Lige meget om du er single eller i et parforhold, så har onani en masse fordele. Ikke alene føles det bare virkelig godt, det har faktisk også en masse fordele, både for dit helbred og for dit selvværd. Læs med her og bliv meget klogere på dig selv og din sundhed.

Onani er ofte lidt et negativt ord, der for mange frembringer billeder af noget forbudt, som helst skal forgå bag låste døre, mens ingen andre er hjemme. MEN sådan skal det ikke være. Onani handler i bund og grund om at gøre noget godt for dig selv.

Se på onani som en fræk alene aktivitet, du kan bruge til at give dig selv lidt ekstra forkælelse. Brug det som en indre spa oplevelse for både krop og sjæl. Når du onanerer, tager du et aktivt valg om at give dig selv tid til bare at nyde og så er det faktisk også sundt, fik vi sagt det?

Sund onani

Ud over at være en virkelig lækker alene aktivitet, så har onani også en lang række sundhedsmæssige fordele. Både fysisk og psykisk.

Sundhed

Faktisk kan onani, være med til at holde sygdom fra døren. Når du får en orgasme, bliver hjernen belønnet og derfor producerer den en række af de vigtige hormoner som kroppen har brug for. Hormonerne hjælper kroppen til at rense ud og med at udskille giftstoffer. Nogle undersøgelser peger på, at onani hjælper med at styrke immunforsvaret.

Faktisk kan regelmæssige orgasmer nedsætte infektioner og vira som influenza og forkølelse med op til 20%.

Men det er ikke kun immunforsvaret, som du styrker, når du onanerer. Det er også super sundt for humøret. En af de ting der sker i kroppen når du onanerer er nemlig, at hjerne frigiver endorphiner som er et af de hormoner der gør os glade. Så næste gange humøret er lidt dårligt, kunne det være, du skulle prøve at tage lidt tid for dig selv og onanere dig til et stort smil.

Reducér smerter

En anden ting onani er virkelig effektivt imod er stress og smerter. Så selv om du måske føler dig træt og udmattet, eller har en dræbende hovedpine, skal du altså ikke udelukke en fræk hyggestund med dig selv. Flere studier har nemlig vist, at orgasmer afhjælper hovedpine og generelle smerter.

Kvinde i smerter

BONUS! Lider du af smerter under din menstruation, så prøv at onanere det væk i stedet for at tage en Ipren.

Når du onanerer styrker du automatisk bækkenbunden og det hjælper dig med at reducere menstruationssmerter. Det sker fordi en orgasme får livmoderen til at trækker sig sammen gentagne gange og det får kroppen til hurtigere at udskille blod og væv. Nogen kvinder oplevere endda at menstruationsperioden bliver forkortet.  Det må da siges at være en win-win situation. En ekstra fordel ved en stærk bækkenbund, er at den hjælper dig til mere intense orgasmer.

Farvel til stress med onani

Sig farvel til stress

Vi kender alle sammen følelsen af at have alt for mange ting at se til. Er du stresset, er det i den grad noget der lægger en dæmper på din sexlyst. Det er helt naturligt. Hvis du går rundt og bekymre dig hele tiden, kan kroppen udskille stresshormonet cortisol.

Cortisol kan blandt andet være med til at nedsætte din sexlyst, men du må endelig ikke lade stressen vinde! Når du onanere hjælper du kroppen til at slappe af, fordi orgasmen får hjernen til at frigive belønningsstofferne dopamin, endofin og serotonin. Du vil derfor føle dig bedre tilpas, gladere og mere afslappet. Så næste gang at stressen presser på, kan du jo prøve at give dig selv en dejlig omgang selvforkælelse.

Sov bedre

Har du problemer med at falde i søvn, kan onani faktisk også hjælpe. Du kender sikkert det med at have en masse tanker, der pludselig synes begynder at flyve rundt, så snart hovedet rammer hovedpuden. Skift tankerne ud med de lidt frækkere af slagsen og oplev, hvordan du hurtigt glemmer alt om arbejde, aftaler og konflikter. Som en ekstra bonus, vil du opleve at du får en bedre søvn.  Når du får en orgasme vil du opleve, at kroppen slapper bedre af og det bliver nemmere at falde i søvn.

Onani booster sexlysten

Måske kender du det der med ikke rigtig at have lyst til sex. Er du single og har du ikke haft sex i et stykke tid, har du måske oplevet, at du helt holder op med at tænke på sex. Så er der bare om at komme i gang igen. Lyst giver lyst. Jo mere du tænker på sex og jo oftere du onanerer eller har sex, jo mere får du lyst.

Onani booster sexlysten

Så meget bør du onanere

Så ofte som du har lyst! Studier viser, at hvis du onanerer minimum en gang om ugen, vil du få en sundere og mere stabil menstruationscyklus end kvinder der tilfredsstiller sig selv mindre eller slet ikke. Som en ekstra lille bonus, viser nogle undersøgelser, at sex eller onani minimum tre gange om ugen kan få dig til at se 5-7 år yngre ud.

Fræk kvinde i sort lingeri

Kvinde kend din krop og få bedre sex

Du har sikkert hørt det før, men jo bedre du kender din krop, jo bedre bliver dit sexliv. Når du udforsker din krop gennem onani, lærer du lynhurtigt, hvad der tænder dig og hvad der føles bedst for dig.

Hvis du har onaneret før, ved du med sikkerhed, lige præcis hvad der får dig til at komme. Det er netop den viden du skal dele med din partner. For det første vil det gøre oplevelsen bedre for dig, men det vil med sikkerhed også tænde ekstra op for jeres sexliv, at du tør tage styringen og fortælle ham præcis, hvad han skal gøre ved dig. At du tør sige hvad du vil have vil give dig et bedre selvværd og det vil helt sikkert også give jer et bedre parforhold.

Måske vil det endda åbne op for nye døre, at I bliver mere åbne om, hvad I kan lide og hvad I drømmer om at udforske i soveværelset.

Når I først er trygge ved hinanden, kan I tage onanien til nye højder og onanere sammen. En ting er at fortælle hinanden hvad I er til, men noget helt andet er hvor frækt det er, at se din partner demonstrere det foran dig.

Kvinde onanerer i sengen

Gå efter forskellige orgasmer

For mænd er onani ret lige til, det er noget med at kører hånden op og ned på den måde, der virker bedst for ham. Men som kvinde har du mange flere strenge at spille på. Gå direkte efter orgasmen ved at stimulere klitoris. Eller gå efter en G-punkts orgasme ved at stimulere G-punktet og oplev den overvældene skedeorgasme.

Hvis du har mod på det, så sæt lyd på, det er med til at gøre onanilegen endnu mere fræk. Og så hjælper det jo altid at tænke på noget frækt.

Det gode ved at onanere er, at du ikke behøver alverdens værktøj. Det eneste du har brug for er din fantasi, dine fingre, en pude eller hvad der nu tænder dig. Og husk at det bliver ekstra lækkert og frækt når du stimulere alle de andre steder på kroppen, der også tænder dig.

Hvis du trænger til at prøve noget nyt og gerne vil gøre din onani endnu sjovere, så er det sexlegetøjet du skal hive frem. Start evt. i det små og tilføj mere legetøj hen ad vejen.

Mænd kan også være med

Det er selvfølgelig ikke kun kvinder, der får noget ud af at onanere. Mænd får også en masse fordele ud af onani. Mange af dem er præcis de samme som hos kvinder. En orgasme hos mænd udløser den største ikke medicinske blanding af dopamin, der findes.

mænd og onani

Ligesom hos kvinder er dopamin med til at booste humøret og give øget tilfredshed.  På samme måde som hos kvinder, får mænd også styrket deres immunforsvar når de onanerer. For både mænd og kvinder kan onani bruges til at træne dig selv til at holde længere, noget du i den grad kan videreføre til dit sexliv.

find sexlegetøjet frem

Find legetøjet frem

Der findes en hel verden fuld af sexlegetøj, der kan hjælpe dig lidt på vej, når du onanere. Der er rigeligt at tage fat på, både for kvinder og mænd. Noget af det kan endda benyttes af jer begge. Dildoer og vibratorer er ikke kun til sololeg.

Overlad dem til din partner og lad dem tage kontrollen over dine orgasmer. I kan også bruge dem som forspil til at varme hinanden op inden legen fortsætter.

For kvinder er dildoer det oplagte værktøj til soloonani. De kommer både med og uden vibrator, i frække designs og i helt naturligt udseende. Hvad du er til er helt op til dig, men dem med vibrator, vil helt sikker få dig til at komme meget hurtigere.

Dildoer i alle farver og størrelser

En af de mest populære dildo vibratorer til kvinder er The rabbit. Den blev kendt fra Sex and the City i det der afsnit, hvor Charlotte ikke var til at få ud af sin lejlighed, efter at hun tog den lille kanin med hjem. Og den er altså også helt sød at se på. Den er formet som en alm. dildo og fås i et væld af farver. Det der  gør den speciel, er at den lille kanin ovenover skaftet er designet til at stimulere klitoris, alt i mens dildoen stimulerer dig inden i. Selve dildoen roterer i skaftet og stimulerer dig derfor endnu mere.

Er du mere til det simple look, men stadig på udkig efter noget der bare virker. Så er det Magic Wand Vibratoren du skal have fat I. Det er ikke for sjov at den hedder Magic til fornavn, for den her bad boy kan virkelig sit kram. Den er egentligt lavet som en vibrator der skal stimulere klitoris, men takket være dens størrelse, kan den også sagtens bruges som dildo.

Hvis du en dag har virkelig ømme muskler, ja så bruger du den bare som massageapparat.  Det var faktisk sådan Wand vibratoren blev opfundet, den var lavet i en stor udgave til massage. Men nogen må ha forslået firmaet, om de ikke lige kunne lave den i en lidt mere handy størrelse.

rabbit dildo eller wand vibrator

Gå efter G-punktet

Skal du stimulere G-punktet, er det en G-punkts vibrator du skal have fat i. De findes i mange udgaver, både i dildo format og i en mindre udgave, der er en decideret G-punkts vibrator.  Vibratoren er designet med et lille buk ude i enden, der hjælper dig med at ramme plet.

Den helt store fordel ved at stimulere dit G-punkt er, at det kan give dig de vildeste orgasmer. Nogen oplever endda den sagnomspundne sprøjteorgasme, når de stimulerer deres G-punkt.

Når du skal finde punktet, skal du stikke en eller to fingre ca. 2-4 cm op i skeden og bøje dem op mod skambenet, samtidig med at du laver en ”kom her bevægelse”.

G-punktet

Hvis du går efter en G-punkts orgasme er det vigtigt, at du kan slappe helt af i bækkenbunden.

Prøv derfor at lægge en pude under lænden og tag nogle dybe vejrtrækninger, inden du går i gang.

 Vidste du i øvrigt at G-punket er opkaldt efter den gynækolog der opdagede det?

De populære fleshlights

Som mand er det rimelig ligetil når det kommer til onani. Alt du behøver er klør fem. Men onani skal jo være sjovt, så hvorfor ikke prøve noget at sexlegetøj der findes?

En fleshlight er en onanioplevelse på en helt ny måde. Faktisk er de blandt de mest populære onaniprodukter til mænd.

De giver en realistisk onanioplevelse og er lavet i et meget blødt og lækkert materiale, der kan varmes op for at give dig en vildt lækker følelse.

De findes i mange forskellige udgaver og indgangen forstiller enten en mund, en vagina eller en anus.  Du kan med fordel bruge din fleshlight til at styrke din stamina.

Vibrerende fleshlight

Har du prøvet med en penis ring?

Der er mange der har den opfattelse at penis ringe, kun er opfundet til dem der ikke kan holde en erektion. Vi skal ikke kunne sige, om det var dér det hele startede.

penisringe med rabbit

Men en penis ring kan hurtigt blive din bedste ven, selvom alting virker som den skal. For helt ærligt. Ville det ikke være fedt med en erektion der er både står længere, men som også er både kraftigere og mere hård?

Hvis det lyder som noget for dig, så prøv med en penis ring næste gang du onanerer. Måske bliver du endda så glad for den, at du vil bruge den sammen med din partner næste gang.

Det mandlige G-punkt

Vi har alle sammen hørt om kvindernes G-punkt, men vidste du at mænd rent faktisk har noget lignende? De har de! Det hedder P-punktet fordi det er den mandlige prostata der bliver stimuleret. Dem der har oplevet at få en prostata orgasme, beskriver det som en orgasme der langt overstiger en almindelig penisorgasme.

G-punktet sidder oppe i anus og kan være lidt svært at ramme. Derfor er der, som til kvinder opfundet sexlegetøj, specielt udviklet til ramme P-punktet. Med en prostatastimulator, er du sikker på at ramme plet. De findes med og uden vibrator, nogle af dem har perler på skaftet for at gøre onanilegen endnu mere pirrende.

Den vigtigste ingrediens til lækker onani er…

Selvfølgelig dig selv, din fantasi og et sted du føler dig tryg og hvor du kan lege med dig selv uden afbrydelser. Hvis du vil gøre hele oplevelsen mere lækker, så husk at brug en lækker glidecreme. Hvis du udelukkende bruger fingeren, så find den silikonebaserede glidecreme frem. Bruger du en form for sexlegetøj, så er det den vandbaserede glidecreme du skal have gang i.

6 tanker om “Derfor skal du onanere (meget mere)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilføjet til indkøbskurven