Den perfekte julegave til ham

Kvinder overrasker mand med julegave

Sådan finder du den perfekte julegave til manden

Julen står snart for døren, og årets julegaveindkøb skal overstås. Men det behøver slet ikke at være hverken svært eller stressende at finde den helt rette julegave til ham, du elsker eller holder af. For vi giver dig her en guide til den perfekte julegave! Følg med her og bliv inspireret til den frækkeste julegave til manden.

mand onanerer mens han ser porno

Gaven som han kan bruge, når du ikke er hjemme

Den første helt perfekte julegave til ham er én, som han kan bruge, imens du ikke er hjemme. Både mænd og kvinder bør onanere jævnligt, da en orgasme har mange fordele, både på humør og helbred.

Psst.. læs vores blogindlæg om hvorfor sex er SÅ sundt her

Fleshlight

Den gamle kending er altså ikke til at komme udenom. Der er en god grund til at den er berømt og berygtet. Med en fleshlight så er der garanti for en god onanioplevelse. Den fås både med og uden vibrator.

Desuden findes den i flere forskellige varianter, som blowjob, anal og vagina. Der er altså kort sagt noget for enhver smag. Se med her!

Som sagt i videoen giver en fleshlight en helt fantastisk stimulering, hvorfor de også er så populære. Det stramme onani sleeve, som penis stikkes ind i, har en lækker overflade og har forskellige nubrer indvendigt, der stimulerer penis. Sørg for, at han bruger en masse vandbaseret glidecreme for en langt bedre oplevelse.

BONUS info! Jævnligt brug af fleshlight vil også få dig som mand til at holde længere, når du har sex med en partner. Derfor er det den perfekte julegave til ham.

Sexlegetøj til enden

Måske denne næste perfekte julegave til ham kræver lidt mere overtalelse. Men har han først prøvet den, så er han helt sikkert solgt!

Den gave som jeg taler om, er en prostata stimulator. Hvor kvinden har G-punktet, så har manden P-punktet.

Prostata sidder nogen centimeter oppe i endetarmen, og ved stimulering får han de vildeste og mest intense orgasmer.

prostata vibrator som julegave

Med en prostata stimulator så stimuleres prostata på den mest fantastiske måde. Han kan enten lege med den selv, eller I kan med fordel lege med den sammen og gøre sexoplevelsen endnu dejligere.

Din mand må endelig ikke lade sig afskrække af analsex. Introducer den for ham på en fræk og legende måde og du vil rocke hans verden på en helt ny måde.

penisring som gave

Brug den sammen

Den tredje og sidste perfekte julegave til ham er én, som I begge vil få stor glæde af, nemlig penis ringen. Penis ringen kan gøre noget rigtig godt for jer begge, og den sikrer en stor og kraftig erektion.

Vælger du en penis ring med vibrator og eventuelt stimulering til klitoris, jamen så opnår I begge to helt fantastisk stimulering og efterfølgende orgasmer. En penis ring er især den perfekte gave til ham, der ikke er så erfaren med sexlegetøj. Det er en stille og rolig måde at eksperimentere med jeres sexliv på.

Glædelig jul ❤ PS! Vi pakker altid pænt ind – bare skriv det i kommentarfeltet ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X