Dark angel corsage

DKK 395,00 DKK 150,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Slå benene væk under enhver der ser dig i denne yderst frække dark angel corsage. Det fås næsten ikke frækkere end denne frække og sexede corsage. Den sorte farve understreger, at du ikke er en uskyldig engel, men derimod en fræk én af slagsen. Stiverne fremhæver og løfter barmen og gør den lille talje endnu smallere. Tag de matchende g-strengs trusser på og overrask din kæreste og han eller hun vil helt sikkert være i himlen. 

Alt andet end uskyldig…

En corsage som denne udstråler sex. Der er absolut intet, der får dig til at se uskyldig eller blid ud, når du tager en top som denne på. Den sorte forførende farve, de mange flotte detaljer og med den medfølgende g-streng giver alle et klart udtryk for, at du er klar til fest og ballade og gerne i dobbeltsengen. Den er derfor perfekt at tage på, hvis du skal på en fræk date med en fyr eller kvinde eller hvis du skal forføre din kæreste. 

Du ser nemlig brandgodt ud i en overdel som denne dark angel corsage. Den fremhæver alle dine fortrin og flader maven ud. Den overlader ikke meget til fantasien, og det er lige sådan som det skal være. Se blot nogle flere lækre informationer om den lækre corsage her:

  • Åbnes i siden med små hægter
  • Kan snøres og reguleres på ryggen med et flot satin bånd i sort
  • flotte blonder i bunden og toppen
  • Aftagelige stropper der også kan reguleres i længden
  • 12 stivere der strammer taljen ind og gør den endnu smallere
  • Medfølgende g-streng der matcher 
  • Fine sløjfer ved hofterne og ved barmen
  • Bh skåle der løfter brysterne og giver fylde

Lad daten begynde med en dark angel corsage

SKal du på en fræk date med ham eller hende som du længe har kigget efter, og ved du, at i aften skal det være, hvorfor så klæde sig i noget kedeligt tøj? Hvorfor ikke bare springe ud i det og vis vedkommende, at du er klar og villig til at lade daten fortsætte hjemme i dobbeltsengen. Det gør du helt sikkert, hvis du kommer i denne frække og forførende corsage. Indenunder har du naturligvis taget de medfølgende trusser på, som du kan vise vedkommende, når I er kommet så langt og er landet hjemme i privaten.

En god date starter ofte ud med, at du finde rud af hvad du skal have på. Det skal gerne være noget, som du føler dig komfortable i, men vigtigst er det, at du ser drøngodt ud. Og begge dele kommer til at gøre sig gældende, hvis du tager denne skønne overdel på. Den sidder nemlig virkelig godt, og der er tænkt over enhver detalje, så den former sig elegant efter din krop. Tag den på eventuelt sammen med et par sorte jeans eller en nederdel. Hop derefter i et par høje stilletter og en flot rød læbestift, og der er lagt op til en god aften. 

Imens du sidder på restauranten eller baren kan du have en habit jakke udover for ikke at føle dig for nøgen. Men så snart du trænger til lidt opmærksomhed, enten fra din date eller fra andre, så kan du tage den af. Har du valgt at beholde stropperne over skuldrene på, så kan den udmærket gå for, at være en ekstra fræk, men alligevel almindelig top. 

Når I er hjemme fra daten

Efter lidt vin eller hvad I ellers har fået, så er I nok i et rigtig godt humør og er klar til at hoppe ind i dobbeltsengen. Men hvad din date ikke ved, det er at du allerede har gjort klar derinde med håndjern og blindfolds. Natten bliver vil dog våd og ingen af jer har garanteret oplevet noget lignende. 

En dark angel corsage passer altså både til en fræk date, en tur i byen, i dobbeltsengen sammen med en partner, kæreste eller date, men den passer også rigtig godt sammen til en udklædningsfest eller et karneval, hvor du også gerne vil klæde dig yderst sexet og udfordrende. 

Vaskeanvisning:

Satin stoffet tåler ikke for høj varme og derfor bør du udelukkende vaske den i hånden. Ved for høj varme kan faconen og overfladen bliver ødelagt. Du kan derfor med fordel hænge den ud i den friske luft, hvis den trænger til at blive frisket op. Trusserne kan du vaske som normalt.  

Detaljer:

Materiale: 90% polyester 10% elastane
Farve: Sort
Mærke: Chilirose

Vægt460 g
Størrelser

M, L, XL

Mærke

Chilirose

Oversigt

Tilføjet til indkøbskurven