Crazy Bull Soft Vagina Masturbator

DKK 120,00

 • Realistisk vagina sleeve
 • Silkeblødt materiale for realistisk oplevelse
 • Dekoreret med en fin blomstret kjole

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 6194 Kategorier: , , , , , GTIN: 6959532330151

Crazy Bull soft vagina masturbator

Få en utrolig naturtro stimulering med denne Crazy Bull soft vagina masturbator. Masturbatoren er lavet i et silikonemateriale, udviklet til at føles som den ægte vare. Når du trænger ind i det håndholdte sleeve, møder du en pirrende struktur, der stimulerer hele vejen rundt.

Det bløde sleeve er behageligt at holde, og du kan let styre intensiteten med dit greb. Masturbatoren har en vaginal åbning og et fint design, der ligner en rigtig kvinde. Mærk en stor forskel med en realistisk masturbator.

Sådan bruger du din vagina masturbator

Den bløde vagina masturbator er allerbedst, når den bruges sammen med en god mængde vandbaseret glidecreme. Glidecremen smøres på både penis og sleevets åbning. Så er du sikret det bedste og mest behagelig sleeve.

For en endnu mere realistisk oplevelse kan du skylle sleevet i varmt vand inden brug. Det vil varme materialet og give dig en både varm og våd oplevelse, når du trænger ind i det stramme sleeve.

En silkeblød og pirrende oplevelse

Du kan godt forberede dig selv på en pirrende oplevelse, når du finder din Crazy Bull soft vagina masturbator frem. Det bløde silikonesleeve vil forkæle dig hele vejen rundt og fra rod til spids. Du kan nyde sleevet, hvor du ønsker, da det naturligvis også er vandtæt.

Den stimulerende struktur består af et varierende mønster af riller og dupper. Mønsteret skifter karakter, alt efter hvor dybt du går. Du kan derfor med fordel skifte mellem lette strøg såvel som helt dybe.

Let rengøring af Crazy Bull soft vagina masturbator

Sleevet kan let gøres ren efter brug. Det er vigtigt, at gøre dit sexlegetøj rent, når du har brugt det, da det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse næste gang. Det er dermed også med til at udvide dit sexlegetøjs levetid betydeligt.

Efter brug skyller du sleevet med vand. Sørg for at fylde det helt op og tryk på sleevet for at få alt med ud. Efter rengøringen er det ligeledes vigtigt, at sleevet er helt tørt, inden det pakkes væk. Du kan med fordel opbevare det i en stofpose eller den medfølgende æske.

Vægt308 g
Længde

13 cm

Diameter

7 cm

Materiale

Silikone

Farve

Lys hudfarve

Oversigt

 • Realistisk vagina sleeve
 • Silkeblødt materiale for realistisk oplevelse
 • Dekoreret med en fin blomstret kjole

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en vandbaseret glidecreme på din penis
 2. Hold evt. sleevet under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk oplevelse

Efter brug:

 1. Skyl sleevet med varmt vand for at skylle rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj, spray 2-3 gange
 3. Skru låget på igen og du er klar til næste gang

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crazy Bull Soft Vagina Masturbator”