Crazy Bull Backie Prostata Vibrator Sort

DKK 250,00

 • Genopladelig prostatavibrator
 • Lavet i medicinsk silikone
 • Designet til at stimulere prostata og mellemkødet

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 6177 Kategorier: , ,

Crazy Bull Backie prostata vibrator

Gør din nydelse endnu større med en denne prostata vibrator fra Crazy Bull. Vibratoren er udformet så den sidder behageligt og rammer både prostata og mellemkødet. Vibrationerne vil fordele sig både dybt og bredt udover det følsomme område.

Vibratoren kan bæres ved onani, forspil eller samleje. Med en Crazy Bull Backie prostata vibrator kan du opnå en mere intens orgasme, end du har prøvet før. Vibratoren er naturligvis lavet i et kropsikkert silikonemateriale, der føles silkeblødt mod den følsomme hud.

Sådan bruger du din Crazy Bull Backie prostata vibrator

Et vigtigt og uundværligt element når det kommer til anal sexlegetøj, er naturligvis glidecremen. Dertil er det vigtigt, at du bruger den rigtige glidecreme. Når du bruger din prostata vibrator, er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme lavet specifikt til anal brug.

Med den rette glidecreme får du den bedste oplevelse. Du kan med fordel smøre glidecreme på det indvendige stykke såvel som det udvendige, der sidder op ad mellemkødet. Herefter er du klar til at tænde for vibrationerne.

Udformet til stimulering af prostata og mellemkødet

En prostata vibrator er designet til at give dig den bedste stimulering analt. Derfor har Crazy Bull Backie prostata vibrator også en let kurvet form på det indvendige stykke. Formen er lavet så den vil ramme prostata, når den føres helt op.

Det udvendige stykke er ligeledes lavet med tanke på optimal nydelse og komfort. Den let buet form på bunden gør, at den sidder tæt op ad mellemkødet. Den gode pasform gør, at du kan nyde vibratoren, så længde du ønsker.

Nem styring med brugervenligt interface

Når det kommer til vibrerende sexlegetøj, er det selvfølgelig også vigtigt, at de forskellige indstillinger, er til at finde ud af. Heldigvis har Crazy Bull Backie prostata vibrator kun to knapper, som du skal koncentrere dig om.

Den ene knap bruger du til at tænde og slukke vibratoren. Den anden bruger du til at skifte vibrationsindstilling. Du kan naturligvis også bruge prostata vibratoren uden at tænde for vibrationerne. Det kan være en god idé, hvis du i første omgang blot ønsker at blive bekendt med størrelsen og følelsen af at bruge sexlegetøj analt.

Rengøring af din Crazy Bull Backie prostata vibrator

Prostata vibratoren er ikke fuldstændig vandtæt. Den er dog stænktæt, hvilket vil sige, at den kan holde til en smule vand. Vær derfor opmærksom på ikke at holde den under vand ved rengøring. Brug i stedet en våd klud til at rengøre den efter brug.

Vi anbefaler også, at du bruger en såkaldt rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Den antibakterielle spray virker desinficerende og giver dig et helt rent resultat. Efter rengøringen skal vibratoren være helt tør, inden den opbevares tørt og rent.

Vægt180 g
Batteri

Genopladeligt

Materiale

Medicinsk silikone

Længde

13 cm

Indsætbar længde

10 cm

Diameter

3,5 cm

Farve

Sort

Oversigt

 • Genopladelig prostatavibrator
 • Lavet i medicinsk silikone
 • Designet til at stimulere prostata og mellemkødet

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på din prostata vibrator
 2. Tænd på tænd/sluk knappen på vibratoren for at tænde
 3. Skift i mellem vibrationsindstillinger med vibrationsknappen

Efter brug:

 1. Sluk din prostata vibrator på tænd/sluk knap
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray specielt udviklet til sexlegetøj
 3. Oplad din vibrator med det medfølgende USB kabel, der kan tilkobles din computer eller et opladerstik i stikkontakten

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crazy Bull Backie Prostata Vibrator Sort”