Altertystys og COVID-19 – Sådan forholder vi os til corona

covid-19

COVID-19 pandemien har indflydelse på alle dele af samfundet – også en lille sexshop som vores. Vi gør naturligvis vores bedste for at forhindre yderligere smitte, og tager alle de anbefalede tiltag i brug. Vi holder øje med udviklingen dag for dag.

Her på siden kan du finde alt information om COVID-19 og Alt Er Tys Tys. Vi opdaterer siden løbende, idet situationen udvikler sig. Læs mere om hvordan du skal forholde dig, når du besøger vores butik i Aarhus, eller hvilke forholdsregler vi tager i brug, når vi pakker dine ordrer.

Vi passer på hinanden og dig

Vores vigtigste opgave er naturligvis at passe på vores kunder og vores medarbejdere. Derfor følger vores medarbejder også de retningslinjer, som sundhedsstyrelsen anbefaler.

På vores kontorer såvel som i vores butik er der øget fokus på god hygiejne med hyppig rengøring, brug af håndsprit samt mundbind når dette anbefales.

Du kan derfor også trygt besøge vores butik, der stadig har åbent i de sædvanlige åbningstider. Her kan du få personlig vejledning (med god afstand). Vi har også sørget for at begrænse antallet af kunder, som er i butikken ad gangen. Derudover er der håndsprit tilgængelig for alle kunder og medarbejdere.

stay safe corona

COVID-19 og onlinehandel af sexlegetøj

Mange vælger at handle online i disse corona tider. Og det gælder også når det kommer til sexlegetøj. Er du ikke i stand til at besøge vores fysiske butik, eller vil du gerne undgå den menneskelige kontakt, kan du trygt bestille dit sexlegetøj online.

Vi tager de anbefalede forbehold i brug, når vi pakker dine varer, og vores leverandører følger naturligvis også de gældende retningslinjer.

Vi pakker dine varer på en sikker måde

Du skal ikke være bekymret for at bestille dit sexlegetøj via vores webshop. WHO har blandt andre meldt ud, at corona ikke kan smitte gennem pakker. Og det gælder også pakker direkte fra Kina. Vi får nogle vare, der er produceret i Kina, men du kan trygt bruge disse vare. Skulle der være smitte på en vare i produktionen, er der ingen risiko for, at den kan overleve hele turen til Danmark.

Vi følger derudover retningslinjerne om god hygiejne, når vi pakker dine varer. Vores produkter er allerede pakket, når de ankommer til vores lager, og der er derfor ikke yderligere direkte menneskelig kontakt med produktet.

Sikker levering af sexlegetøj under corona

Vi bruger selvfølgelig anerkendte pakkeleverings services, der ligeledes følger myndighedernes retningslinjer.

Du kan altid gøre brug af modtagerflex, levering til pakkeboks eller en af de andre fleksible leveringsmetoder. På denne måde undgår du menneskelig kontakt, når du får leveret din pakke til døren.

Vi sørger naturligvis stadig for, at dit sexlegetøj bliver leveret på diskret vis.

sikker levering

Det kan du gøre, når du skal hente din pakke

Når du har bestilt din vare online, har du undgået den menneskelige kontakt i butikken. Men du skal stadig hente din pakke ved posthuset eller tage imod den. Her er der også noget, du kan gøre for at mindske den direkte kontakt og eventuel smittespredning.

Her er nogle gode råd til udlevering af pakker under corona:

 • Sørg for at holde god afstand til postmedarbejderen
 • Sprit hænder og bær mundbind når du henter din pakke
 • Tilmeld dig modtagerflex eller skriv en fuldmagt så postmanden kan stille pakken ved døren
covid-19 aarhus tystys

Sådan forholder vi os til COVID-19 i butikken

I vores butik følger vi sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vi holder også løbende øje med udviklingen, og opdaterer selvfølgelig vores arbejdsgange i forhold til de nyeste råd og krav.

Du vil altid kunne læse om de gældende regler på denne side eller på indgangen til vores butik. Vi opfordrer dig selvfølgelig til at blive hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19.

I dette tilfælde kan du med fordel vælge at bestille dine vare via vores webshop. Vi leverer direkte til din dør i en diskret indpakning. Sørg for at holde den nødvendige afstand til postmanden, når du modtager pakken.

Vi holder åbent som normalt

Du kan besøge vores butik som sædvanligt. Du vil få den samme personlige betjening, som du er vant til bare tilføjet god afstand, mundbind og håndsprit.

Vores åbningstider er de samme. Du kan besøge butikken alle ugens dage:

 • Man – tors: 11.00 – 18.00
 • Fredag: 11.00 – 22.00
 • Lørdag: 11.00 – 18.00
 • Søndag: 11.00 – 16.00

Har du nærmere spørgsmål om vores corona tiltag i butikken, levering af dine vare eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Håndsprit, mundbind og god afstand

Du skal nu bruge mundbind, når du besøger vores butik. Du kan læse mere om korrekt brug af mundbind på sundhedsstyrelsens hjemmeside lige her.

Derudover holder vi naturligvis fast i de gode vaner med brug af håndsprit, når du kommer ind i butikken og jævnligt under dit besøg, hvis du har rørt ved vare i butikken.

Vores medarbejdere tager selvfølgelig også de nødvendige forholdsregler. De bruger håndsprit gennem hele arbejdsdagen, sørger for en god hygiejne i butikken og holder afstand.

sikker handel i tystys

Vi har et max antal på hvor mange mennesker, der kan være i vores butik. Derfor kan der også opstå en lille kø på vores mest travle tidspunkter. Her beder vi selvfølgelig om jeres tålmodighed.

Vi vil gerne hjælpe alle vores kunder på bedst vis, og giver derfor den vejledning og kundeservice, de har brug for. Den ekstra ventetid der kan opstå, er altså blot for, at du får det helt rigtige sexlegetøj og udstyr med hjem.

Du er også altid velkommen til at bestille dit sexlegetøj på vores webshop. Så kan du få det sendt direkte til din dør med hurtig og diskret levering.

Du kan trygt hente dine vare i vores butik

Vi tilbyder dig som normalt, at du kan bestille din vare på vores webshop og hente dem i vores butik. På den måde sparer du fragten på din bestilling. Du undgår også at skulle opholde dig i vores butik i længere tid ad gangen. Det kan være den ideelle løsning, hvis du ønsker at mindske den menneskelige kontakt mest muligt.

Ved bestilling af vare med afhentning i butik har vi dine vare pakket og klar, når du kommer. På den måde kan du nemt og hurtigt være ude igen.

Husk at bære mundbind når du henter din pakke i vores butik og sprit dine hænder af, inden du tager imod pakken for at mindske smitten af COVID-19.

dildoer til par

Sexlegetøj og corona – det siger sundhedsstyrelsen

At dyrke sex er sundt. Og det har vi også sundhedsstyrelsen ord for – også under en corona pandemi. Derfor sørger vi også for, at du kan bestille sexlegetøj og andet erotisk udstyr til dine frække stunder.

Sikker sex har aldrig været mere vigtigt. Det handler ikke kun om at bruge kondom, men også at tage de nødvendige forbehold i forhold til corona.

Det er vigtigt at sige, at corona ikke smitter gennem sæd eller blod som for eksempel sexsygdomme. Corona smitter gennem dråber og sekreter fra luftvejene. Disse spredes ved for eksempel hoste, men også kys kan bære smitte med sig.

Vi opfordrer altid til god hygiejne, når du bruger sexlegetøj. Det er nemlig vigtigt i forhold til at undgå uønskede infektioner, men også for at øge dit sexlegetøjs levetid. God hygiejne før og efter sex er nok mere vigtigt nu, end det har været før.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til sex og brug af sexlegetøj:

 • Dyrk sex med en fast partner eller med færre partnere
 • Dyrk kun sex hvis begge parter er raske
 • Hold god hygiejne og vask hænder (og evt. sexlegetøj) før og efter sex og onani

Husk at vasker du dit sexlegetøj med sæbe, skal du bruge en mild intimsæbe eller en sexlegetøjsrens. Dette er et rengøringsmiddel særlig udviklet til sexlegetøj.

Følg sundhedsstyrelsens generelle råd til forebyggelse af smittespredning

Vi ønsker at gøre vores for at mindske smittespredningen af COVID-19 i samfundet. Derfor gør vi også vores for at give dig den nyeste information og har samlet alt hvad du behøver på denne side. 

Derfor har vi også listet de gældende råd fra sundhedsstyrelsen for forebyggelse af smittespredning:

 1. Gå i selvisolation hvis du har symptomer på COVID-19, er blevet testet positiv eller er i tæt kontakt med en smittet person
 2. Vask dine hænder tit og brug håndsprit
 3. Host eller nys i dit ærme
 4. Undgå at give håndtryk, kindkys og kram
 5. Vær ekstra opmærksom på rengøring – det gælder både i dit hjem og på arbejdspladsen
 6. Hold afstand – du må også gerne bede andre om at tage hensyn og holde bedre afstand

Har du spørgsmål til vores brug af retningslinjer i forhold til corona i butik eller lager, er du velkommen til at kontakte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *