COTTELLI CURVES

Det populære lingeri brand Cottelli Collection har skabt denne uimodståelige Cottelli Curves kollektion, så alle kvinder har mulighed for at finde forførende, sexet og frækt lingeri, der passer til deres former. Med et bredt udvalg af plus size lingeri fra Cottelli Curves kan du finde præcis det look, du leder efter. Skal det være kinky og ekstra frækt eller mere romantisk og legende? Uanset hvad du er til, finder du det lige her. Mangler du inspiration til dit lingerikøb, kan du med fordel læse hvordan du forfører din partner med lingeri. Lingeri fra Cottelli Curves fås i størrelserne 2XL-4XL. Deres designs er fremstillet af bløde og strækbare materialer, der sikrer dig en flatterende og behagelig pasform. Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Cottelli Collection lingeri i plus size

Cottelli Collection skaber lingeri til alle kvinder og deres sortiment byder på varierende looks, så du også kan finde et, der matcher din stil og personlighed. Uanset om det skal være kinky med lak og læder eller romantisk med blonder og sløjfer, finder du det hos dette populære lingeribrand. Alle kvinder skal have mulighed for at finde sexet undertøj, der passer til dem. Derfor har Cottelli Collection også lavet en plus size kollektion, der hedder Cottelli Curves.

Her finder du lingeri til kvinder i størrelserne XXL-XXXXL. Uanset om du blot leder efter et par ekstra afslørende strømpebukser, et par bundløse trusser eller et komplet lingerisæt finder du det her i din størrelse. Deres designs er som altid lavet i et materiale, der er strækbart. Det giver dig en god pasform, der sidder godt og føles behagelig. Du er nemlig allermest sexet, når du også føler dig godt tilpas i dit frække lingeri outfit.

Alle kvinder skal kunne føle sig sexet

Selvfølgelig skal alle kvinder kunne finde lingeri, der får dem til at føle sig ekstra sexet og som for alvor kan sætte kan i forførelsens leg i soveværelset. Med det rette outfit kan du finde din indre femme fatale frem eller tage rollen som den kinky dominatrix. Uanset hvilket look og hvilken følelse du er ude efter, kan du finde outfittet hos Cottelli Curves. Deres udvalg af plus size lingeri til kvinder giver dig mange forskellige designs og looks at vælge i mellem.

Du kan også skabe dit eget look ved at sammensætte BH, trusse og strømper, som du synes. Eller du kan gøre looket til dit eget ved at sætte det sammen med de rette sko samt andre redskaber, der kan gøre legen ekstra stimulerende. Frækt undertøj er f.eks. et stort hit ved BDSM-lege. En tætsiddende kjole i wetlook, er et godt eksempel på et perfekt look for dig, der skal have den dominerende rolle i legen.

Flatterende designs i komfortable materialer

Du skal naturligvis føle dig godt tilpas i det lingerioutfit, som du vælger ud. Uanset om det har en løs eller tætsiddende pasform, er det vigtigt, at designet omfavner og fremhæver dine former på flotteste vis. Derfor finder du også gennemtænkte designs fra Cottelli Curves, der er lavet med tanke på kvinder, der har ekstra feminine former. Det sikrer dig lingeri, der er lavet til at sidde godt og flatterende på netop din krop.

Med plus size lingeri kan du altså finde et look, der ikke bare ser godt ud, men som også får dig til at føle dig sexet. Af samme grund er de forførende outfits også fremstillet i et elastisk materiale. Stoffet har en ekstra strækbar kvalitet, så det følger dine former. Det sikrer også, at det ikke strammer på en irriterende måde eller sidder forkert om f.eks. hofter eller brystet. Du finder også justerbare stropper og lukninger på flere af deres modeller.


Cottelli Curves – forførende plus size lingeri til kvinder

Forførende lingeri til plus size kvinder er, lige præcis det du finder, når du shopper rundt i vores udvalg af produkter fra Cottelli Curves. Hos Tys Tys er vi af den holdning, at alle kvinder skal kunne finde forførende og ekstra frækt lingeri. Derfor har vi også et bredt udvalg af plus size lingeri, hvor af du også finder et bredt udvalg fra det italienske lingerimærke Cottelli Collection. Kvinder med kurver kan finde lingeri med pikante og feminine detaljer, der er perfekt til en aften i forførelsens tegn.

Lingeri er dog meget mere end blot et par trusser og en matchende BH. Der findes også en masse forskellige lingerikjoler, der er perfekt til en fræk aften i godt selskab. Derudover er der naturligvis også de særligt frække bodystockings og catsuits, der kan kendes på deres tætsiddende pasform og ofte afslørende designs. Uanset hvad du er til, finder du det her, når du shopper lingeri til kvinder hos Tys Tys.

Bredt udvalg af plus size lingeri

Hos Tys Tys finder du et bredt udvalg af plus size lingeri til kvinder. Vi har sexet undertøj til kvinder med kurver, så du også kan finde et look, der passer til din stil og aftens udfoldelser. Forførende lingeri er en simpel men yderst effektiv måde at skabe en særlig aften sammen med din partner. Mange kvinder bruger også det flotte undertøj i hverdagen. Her kan det give dig en ekstra kant, når kun du ved, hvad du gemmer på.

Du kan naturligvis også gemme din frække hemmelighed for din partner, og først afslører den, når han eller hun har fortjent at se den. Der er rig mulighed for at lege og forføre med et smukt, afslørende og sexet BH-sæt, lingerikjole eller anden form for lingeri. Vores plus size lingeri går fra størrelserne 2XL-4XL. Der er altså rig mulighed for at finde en størrelse, der også passer dig.

Lingeri til enhver smag og lyst

Vi er alle forskellige – ikke bare i forhold til vores kroppe men også vores personlighed og stil. Derfor finder du ikke bare et bredt størrelsesudvalg hos Cottelli Curves – du finder også et bredt udvalg af forskellige designs og typer af lingeri. Derfor kan du også finde løstsiddende babydolls med blonder såvel som tætsiddende kjoler i wetlook. Derudover finder du naturligvis klassiske lingerisæt med BH, trusser og hofteholder. Ved at tilføje et par matchende strømper har du et komplet og tidløst look.

De mange looks har naturligvis massevis af detaljer, der gør designet til noget ekstra. Derfor kan du også finde bundløse trusser såvel som catsuits og bodystocking uden bund. Derudover har flere af lingerikjolerne åbne slidser ved brystet eller en anden form for peek-a-poo design. På den måde er der ingen tvivl om, hvad du har i tankerne, når du viser dig frem i dit nye lingeri.


Forfør og føl dig sexet med lingeri

Med lingeri kan du gøre både dig selv og din partner en tjeneste. Det kan nemlig give dig en skøn følelse af at være sexet. Det hele starter dog med, at du kan finde sexet undertøj, der passer dig. Derfor har vi hos Tys Tys ikke bare et bredt udvalg af lingeridesigns men også størrelser. Det giver dig de bedste muligheder for at finde et look, der matcher den stil, du går efter samt at finde looket i den rette størrelse. Cottelli Curves giver dig de smukke og ekstra frække designs som Cottelli Collection er kendt for i endnu flere størrelser.

Det er nemlig vigtigt, at det sexet undertøjssæt du vælger, ikke bare ser sexet ud, men også får dig til at føle dig sexet. Det handler for det meste om, at du føler dig godt tilpas. Derfor er det vigtigt, at produktet er i den rette størrelse og en god pasform. De mange størrelser samt produkter i strækbare materialer er første skridt på vejen. Det næste er et gennemtænkt design med flatterende detaljer og justerbar stropper og lukninger.

Frække looks og pikante detaljer

Lingeri fra Cottelli Curves er ikke bare sexet og flot. Det er fyldt med ekstra frække looks, takket være et væld af pikante detaljer. Designet efterlader sjældent meget til fantasien – og der er rig mulighed for at skabe et uimodståeligt look, der med garanti vil sætte krydderi på hverdagen derhjemme. Sexet undertøj til kvinder er en nem måde at tænde lysten hos både dig selv og din partner.

Du vil uden tvivl komme i den rette stemning, når du iklæder dig det afslørende outfit – og din partner vil ikke kunne holde fingrene fra dig i særlig lang tid. Måske er der en særlig anledning, som skal fejres. Eller måske vil du blot give din partner en ekstra fræk overraskelse. Lige meget hvad grunden er, går du aldrig galt med pikant og sexet lingeri. Bliv inspireret af vores brede udvalg af plus size lingeri lige her.

Find dit Cottelli Curves look hos Tys Tys

Hos Tys Tys har vi et bredt udvalg af lingeri til kvinder, hvorfor du naturligvis også finder et varieret sortiment af plus size lingeri fra Cottelli Curves. Sexet undertøj til kvinder er meget populært – og vi forstår godt hvorfor. Af samme grund ønsker vi også at give alle kvinder, de bedste muligheder for at finde præcis det look, de leder efter. Vores udvalg af plus size lingeri er fyldt med forskellige styles, der passer til forskellige anledninger.

Lige meget hvilken stil du har, kan du finde et forførende outfit, der matcher. Du bestemmer selv, om du er til blonder eller lak? Tætsiddende eller løstsiddende pasform? Romantisk eller kinky? Du kan se vores komplette udvalg på vores webshop. Du er også altid velkommen i vores sexshop i Aarhus, hvor du kan se nærmere på alle de produkter, du finder her på webshoppen. Her står vores kyndige personale altid klar til at hjælpe dig med størrelser eller andre spørgsmål.