Cottelli Collection Strømpebukser med Hofteholder

DKK 89,00

  • Bundløse sorte strømper
  • Kan matches med kjoler og kostumer
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Vi anbefaler sammen med:

Frække strømpebukser med hofteholder

Disse sexede sorte nylon strømpebukser med hofteholder fra Cottelli Collection kan beholdes på under samleje – de er nemlig lavet som et par selvsiddende strømper med hofteholder og er derfor bundløse.

De er super behagelige at have på både under sex eller en aften i byen. Og de er en rigtig dejlig overraskelse til din partner. Lad de ekstra afslørende strømpebukser være en hemmelighed. Det vil uden tvivl være en pirrende oplevelse for jer begge.

Spice dit outfit op!

Hvis du kan lide at klæde dig ud, eller klæde dig flot på, op til eller under sex, så er disse strømpebukser et must. De kan kombineres med meget forskelligt. Hvad end det er lingeri, kjoler eller kostumer, vil disse strømper helt sikkert give dit outfit dét ekstra.

Du kan selvfølgelig også have dem på uden noget andet eller bare med et par høje hæle. Du kan også sætte dem sammen med et par nipple covers eller en ekstra kort kjole. Der er kort sagt muligheder nok.

Hvordan passer jeg på mine strømpebukser?

Rul strømperne sammen og før dem langsomt op fra tåen af – på den måde undgår du, at der rives hul i strømperne. Det ville jo være så ærgerligt, hvis de gik i stykker første gang du bruger dem.

Derudover skal du huske at vaske dem skånsomt – gerne ved 30 grader og i en vaskepose, så de er beskyttet mod hvad du ellers har med i vasken. Ellers kan du også med fordel vaske dem i hånden.

Vægt100 g
Farve

Sort

Størrelse

S/M, L/XL

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Bundløse sorte strømper
  • Kan matches med kjoler og kostumer
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli Collection Strømpebukser med Hofteholder”