Cottelli Collection Sorte selvsiddende netstrømper

DKK 95,00

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Over 50 års erfaring
Læs Mere.

Ryd

Vi anbefaler sammen med

Sorte erotiske selvsiddende netstrømper

Gør hver dag eller aften til noget specielt med et par sorte erotiske selvsiddende netstrømper. Netstrømper har altid emmet af sex. Man får et kig ind til huden og alligevel er den dækket til af nylon. Og et par selvsiddende skriger bare sex. Trop op i et par selvsiddende netstrømper og tag imod din partner i døren udelukkende iført dem og se glæden stige. Pludselig får din partner travlt med at hive dig med ind i dobbeltsengen.

Netstrømperne har en fin blondekant og en silikonekant indenunder, der sikrer at strømperne ikke falder af. De er frække og forførende, men kan stadig også sagtens bruges til en helt almindelige arbejdsdag. Ingen behøver jo at vide, at det er et par selvsiddende, som du har på under nederdelen eller kjolen. Tag eventuelt strømperne på en dag, hvor du skal på date med din partner og lad ham eller hende vide, under middagen, at du har et par selvsiddende på og ingen trusser. Det vil være en fræk og sexet overraskelse.

Er du til rollespil, så vil et frækt kostume helt sikkert også falde lige i din smag. Brug de selvsiddende sammen med et sygeplejerske kostume og tag temperaturen på din partner. Mon ikke, at han eller hende gerne vil have dig til at passe sig.

Detaljer:

Materiale: 100% polyamid.

Vægt 71 g

Oversigt

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.