Cottelli Collection Sorte selvsiddende netstrømper

DKK 99,00

  • Selvsiddende strømper
  • Sorte og med fin bred blondekant
  • Silikonekant gør at de ikke glider ned
  • Små diskrete løkker
  • Størrelse S, M og L

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Cottelli Collection Sorte selvsiddende netstrømper

Gør hver dag eller aften til noget specielt med et par erotiske sorte selvsiddende netstrømper. Netstrømper har altid emmet af sex. Man får et kig ind til huden og alligevel er den dækket til af nylon. Og et par selvsiddende strømper skriger bare af forførelse og sex. Trop op i et par selvsiddende netstrømper og tag imod din partner i døren udelukkende iført dem og se glæden stige. Pludselig får din partner travlt med at hive dig med ind i dobbeltsengen.

Fine til dag og nat

Disse sorte selvsiddende netstrømper har en fin og bred blondekant med en silikonekant indenunder, der sikrer at strømperne ikke glider ned. De har små tætsiddende løkker, som viser en masse hud men som på samme tid dækker fint til, så de ikke er alt for blottende, og overlader en masse til fantasien. Disse strømper er utroligt sexede men kan selvfølgelig også bruges til hverdag under en nederdel eller kjole. De kan gå lige fra dag til nat, fordi de har meget diskrete løkker.

En fræk overraskelse

Disse sorte selvsiddende netstrømper er en af de ting, som kan gøre det rigtig fint som en overraskelse for din partner. Tag strømperne på, for eksempel på en af jeres frække dates, så kan du i løbet af aftenen afsløre at strømperne er selvsiddende og at der er masser af bar hud lige under kjolen… og måske har du ingen trusser på? Det er da super frækt og sætter virkelig stemningen for, hvad der skal ske senere på aftenen.

Lækkert rollespil

Er du til rollespil, så vil et af vores mange frække kostumer helt sikkert også falde lige i din smag. Brug de sorte selvsiddende strømper sammen med for eksempel et sygeplejerske eller skolepige kostume, for at give kostumet lige det sidste pift, og så er der ellers lagt i ovnen til en rigtig fræk aften med rollespil og lækker sex. Rollespil kan være fantastisk, fordi man kan distancere sig lidt og slappe mere af når det “bare er noget vi leger”. Vil partner gerne dominere dig, eller omvendt, så er rollespil også en oplagt måde at prøve dette af på.

Rengøring

Disse sorte selvsiddende netstrømper fra Cotelli Collection kan selvfølgelig vaskes med forsigtighed. Det er bedst at håndvaske dem, ellers kan de vaskes i en vaskepose på 30 grader, vi anbefaler et skåneprogram.

Vægt 71 g
Materiale

100% polyamid

Størrelse

S, M, L

Oversigt

  • Selvsiddende strømper
  • Sorte og med fin bred blondekant
  • Silikonekant gør at de ikke glider ned
  • Små diskrete løkker
  • Størrelse S, M og L

Læs Mere.

X