Cottelli Collection Sorte bundløse trusser

DKK 130,00 DKK 89,00

Ryd

Frække sorte bundløse trusser i blonde

Frække sorte bundløse trusser, du kan bære under sex. Trusserne er lavet som fræk hipster med en lille sløjfe foran og bagpå. Der er hul ved vagina og anus, så de kan bruges under sex, uden at skulle tage dem af. Det lægger op til mange frække lege med en partner, når først han eller hun opdager, at du er så frækt klædt på. 

Udover at de er voldsomt frække og pirrende, så er de også meget behagelige at have på. Modellen gør at den fremhæver dine baller og de sidder godt på hofterne. Der er mange fine og feminine detaljer, hvor blonderne og sløjfen foran naturligvis er nogle af dem. 

Hvornår tager man sorte bundløse trusser på?

Der er mange anledninger, hvor man kunne tage et par sorte bundløse trusser på. Hvis du skal på date med en kæreste, ægtefælle, partner eller en date, så er det jo oplagt. Både hvis I skal ud på date, men også hvis I skal hygge jer ekstra derhjemme i dobbeltsengen. 

Hvis du skal ud og score en sød fyr eller pige i byen, så kunne det også være rigtig frækt. Hvis du finder en i byen, som kunne være et frækt bekendtskab, så kunne du jo fortælle eller vise ham eller hende, at du var bundløs. Det vil med garanti gøre din scoring vild i varmen og ekstra ivrig for at komme hjem i dobbeltsengen med dig.

Et par sorte bundløse trusser passer til alle kvinder

Man skal ikke have en bestemt figur eller andet, for at man tager sig ekstra godt ud i et par trusser som disse. De fås i tre forskellige størrelser og du finder derfor nemt et par der passer dig. Den sorte farve bidrager også til et ekstra kinky look.

De slanker og selvom du ikke behøver, at de gør det, så pynter det alligevel. Blonder komplementerer hudens farve og har du en matchende bh på, så vil det fuldende looket. Skal du overraske en partner, så hop i et par stiletter og sæt en rød læbestift til og tag ham eller hende med storm. 

Spice sexlivet op

Hvis du eller I trænger til at spice jeres sexliv lidt op, så er et par sorte bundløse trusser en god måde. De sætter prikken over I’et og selvom, at det ikke er for vildt, så gør det alligevel en kæmpe forskel.

Det kan være, at I ikke er så bekendte eller erfarne indenfor sexlegetøj. Og her kan lingeri i stedet være en god begyndelse. Sexlegetøj er dog også en helt fantastisk måde at få lidt mere liv i sit sexliv på.

Der findes et hav af forskellige former for sexlegetøj. Særligt er vibratorer meget populære og penisringe til mænd. De giver en mere fyldig og længerevarende erektion, og så er det altså bare en gummiring, der skal om penis – ganske uskyldigt.

De fås også med klitoris stimulering, så I begge kan få noget ud af det. Hvis I ikke er til noget vildt og voldsomt, så er der altså rig mulighed for at finde sexlegetøj, der er ret uskyldigt.

 

Vægt 80 g
Størrelse

S, M, L

Materiale

90% polyamide, 10% elastane.

Oversigt

Læs Mere.

Vejledning

  • Frække sorte bundløse trusser
  • Til en ekstra fræk anledning
  • Kan bruges under sex

Vaskeanvisning:

Vask dem som normalt og gerne i en pose til finvask, for at beskytte blonderne

X