Cottelli Collection Sorte Bundløse Trusser

DKK 130,00

  • Bundløs trusse med blonder
  • Sløjfer foran og bagpå
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

S
S
M
M
L
L
XL
XL
Ryd

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Bundløs trusse med blonder
  • Sløjfer foran og bagpå
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

Beskrivelse

Frække sorte bundløse trusser i blonde

Disse bundløse trusser fra Cottelli Collection efterlader ikke meget til fantasien. Trusserne er lavet som fræk hipster med en lille sløjfe foran og bagpå. Trussernes bundløse karakter gør dem perfekt som en fræk overraskelse.

Udover at de er pirrende, så er de også meget behagelige at have på. De sorte bundløse trusser er nemlig fremstillet i et blødt og strækbart materiale. Pasformen fremhæver derudover dine baller.

Hvornår tager man sorte bundløse trusser på?

Der er mange anledninger, hvor man kunne tage et par trusser som disse på. Trusserne er perfekte til enhver anledning, hvor du vil føle dig mere sexet og fræk. De er den perfekte overraskelse, som du kan afsløre, når du ønsker der.

Et par ekstra frække trusser kan være lige det, I mangler i jeres sexliv. Det er et simpelt men yderst effektivt værktøj, når det kommer til at spice tingene en smule op. De kan naturligvis bruges sammen med et par selvsiddende strømper eller nipple covers for at fuldende looket.

Føl dig godt tilpas i de afslørende trusser

Det er naturligvis vigtigt, at du også føler dig sexet, når du iklæder dig de afslørende trusser. Derfor er de også fremstillet i et materiale der er både strækbart og blødt. På den måde vil du føle dig godt tilpas og nyde at have de små trusser på.

Dertil fås de også i forskellige størrelser. Det er altså ikke en onesize-fits-all model. Du kan vælge mellem en small, medium og en large. Trusserne er normale i størrelsen, så vælg den størrelse du bruger normalt.

Detaljer
Vægt80 g
Størrelse

S, M, L, XL

Materiale

90% polyamide, 10% elastane.

Farve

Sort

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli Collection Sorte Bundløse Trusser”