Cottelli Collection Sexet sygeplejerske kostume

DKK 395,00 DKK 249,00

  • Komplet kostume i 3 dele
  • Halterneck kjole med lynlås og hofteholder, pandebånd og strømper
  • Gennemsigtig hvid med røde detaljer
  • Størrelser: S, M, L, XL
  • Perfekt til rollespil med din partner

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , GTIN: 4024144254491

Cottelli Collection Sexet sygeplejerske kostume

Sexet sygeplejerske kostume: Det ultimative kostume og essensen af enhver fræk fantasi. “Lad mig lige tage din temperatur” kan være starten på et frækt og forførende rollespil mellem dig og din partner. Med et ultra frækt kostume som dette, kan du føle dig super sexet og virkelig leve dig ind i rollen som sygeplejerske. Dette kostume kommer med en halterneck kjole, som har en lynlås foran og hofteholder stropper. Dertil kommer et pandebånd og strømper, så du har et samlet look.

Den dominante type

Der er et eller andet ved den sexede sygeplejerske som bare er super dominant. Hun har travlt og går lige til sagen, og så er det bare at høre efter. Dertil kan det have et element af ydmygelse, at skulle håndteres af en fræk sygeplejerske, for nogle lyder det mærkeligt, og for andre er det spot-on og super frækt, og så er det bare at komme i gang med at lege, for det kan blive utroligt frækt og lede til alt muligt lækkert, som I ikke har prøvet før.

Frække fantasilege

Kostumer kan være fantastiske at bruge i leg med din partner, hvis én af jer har en fantasi som I gerne vil prøve af. Fantasier er helt uskyldige og ikke noget man skal skamme sig over, og rollespil kan altså bare være super frækt. Når du spiller en rolle kan du slippe dig selv lidt mere fri, fordi det netop er en rolle, og på den måde kan du slappe mere af og I kan få nogle nye og spændende sexuelle oplevelser i soveværelset. Måske har din partner bare et eller andet med sygeplejerskeuniformer? Så er det da oplagt at overraske dem med dette ‘Sexet sygeplejerske kostume’.

All in

Du kan sagtens kombinere dette ‘Sexet sygeplejerske kostume’ med andre kostumedele eller med lingeri, som du har set her hos AltErTysTys.dk. Vi har et stort udvalg af kostumer og der er helt klart noget inspiration at hente, både når det kommer til kostumer, og til lingeri, der kan gøre det samlede look ekstra frækt: Lingeri og kostumer.

Vægt 400 g
Farve

Hvid med røde detaljer

Størrelse

S, M, L

Materiale

90 % polyamid, 10 % elastan. Hårbøjle: 95 % polyester, 5% elastan

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Komplet kostume i 3 dele
  • Halterneck kjole med lynlås og hofteholder, pandebånd og strømper
  • Gennemsigtig hvid med røde detaljer
  • Størrelser: S, M, L, XL
  • Perfekt til rollespil med din partner

Læs Mere.

X