Cottelli Collection Selvsiddende sorte strømper

DKK 125,00 DKK 99,00

  • Frække selvsiddende strømper
  • Gennemsigtig denier
  • Flot linje med detaljer bagpå
  • Bred blondekant på låret
  • Gør din aften ekstra lækker med disse strømper

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , GTIN: 4024144371389

Cottelli Collection Selvsiddende sorte strømper

Selvsiddende strømper er super frække og noget af det mest praktiske, når du gerne vil beholde de frække strømper på under sex. Disse selvsiddende sorte strømper kommer med en bred blondekant på låret, med en gummikant indvendigt, som gør at de ikke glider ned. Dertil er der bagpå strømperne den fineste detalje, med en sexet linje langs bagbenet, som i begge ender ender ud i et lille mønster. Strømperne er rigtig fine og kan både bruges til hverdag eller sammen med et af vores frække kostumer, for at fuldende looket.

Hvorfor er selvsiddende strømper så gode?

Disse selvsiddende sorte strømper har et par fordele, når det handler om at beholde strømperne på under sex. For mange er en hofteholder og et par lårlange strømper sagen, men det kan gøre endnu lettere. Det som de fleste elsker at se, er et par strømper der stopper på låret, og viser noget lækkert hud frem, og så er et selvsiddende par jo lige sagen. Strømperne er også lette at tage af, skulle det være. Det der er så smart ved lårlange strømper er selvfølgelig at de kan blive på, og uden at komme i vejen, når I skal have sex.

Brug strømperne med vores kostumer

Her hos Alt Er Tys Tys har vi et udvalg af fine kostumer og lingeri generelt, som kan sætte gang i lagenerne hjemme ved jer. Måske er du til rollespil? Eller din partner fortjener lidt ekstra sexet forkælelse? Så er det ikke en dårlig idé at kigge på vores andet lingeri lige her. Disse selvsiddende sorte strømper er et godt match til vores kostumer, og skal et kostume lige have dét ekstra, så er disse selvsiddende sorte strømper lige sagen.

Selvsiddende strømper er og bliver frække

Der er altså bare noget ved selvsiddende strømper, som er super frækt. Det er næsten uanset formålet, de oser bare af sexualitet. Disse strømper kan sagtens vaskes og bruges igen. De skal vaskes i hånden eller i en vaskepose ved 30 grader, og så skal de selvfølgelig lufttørre.

Vægt 100 g
Materiale

91% polyamid, 9% elastan

Farve

Hvid, Sort

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Frække selvsiddende strømper
  • Gennemsigtig denier
  • Flot linje med detaljer bagpå
  • Bred blondekant på låret
  • Gør din aften ekstra lækker med disse strømper

Læs Mere.

X