Cottelli Collection Røde orgasme trusser

DKK 215,00 DKK 149,00

  • Orgasme trusser
  • Bundeløse med perlekæde
  • Rød satin

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner
Ryd

Flotte og frække perle trusser

Skal de frække lege for alvor få frit spil? Så skal du have fat i disse orgasme trusser. Trusserne er bundløse med en perlekæde der stimulerer mellem dine skamlæber og anus. Brug dem som en del af et frækt forspil eller en tur i byen, for at gøre det ekstra frækt og øge spændingen. Brug dem under en fræk kjole eller kostume.

Orgasme trusserne er en vinder hvis du er ude efter intensitet og spontanitet.

Kan trusser give orgasme?

Svaret er ja. De kan i hvert fald være medvirkende til at du opnår en orgasme. Disse frække orgasme trusser er designet med et hul der gør dem bundløs, samt en perlekæde langs åbningen. Perlekæden er med til at pirre dig, da den stimulerer dine skamlæber og anus når du sidder og går. Bevæger du dig i sådan en grad, at perlekæden samtidig stimulerer klitoris, kan du sagtens opleve at få en orgasme.

Slip fantasien løs

Har du en partner leder hullet i trussen også op til fræk leg med fingrene, dildoer, vibrator eller penetrering med penis. Det er sikkert ikke hver dag, din partner ser dig i så flotte og frække trusser som disse – så giv dig hen til din partner, og lad fantasien slippe løs. Føler du ikke, at trusserne er frække nok i sig selv, kan du krydre det med en fræk BH, kjole eller kostume.

Lækkert design

Disse flotte røde trusser i satin, kan tænde enhver blot ved synet. Trusserne har røde blonder i kanten foran, og sammen med den glatte satin, ser det både feminint, sexet og eksklusivt ud. Trussen har en flot v-form, der er med til at fremhæve den kvindelige figur.

Noget af det der også adskiller dem fra almindelige trusser, er selvfølgelig hullet og perlekæden i bunden. Den hvide perlekæde er ligesom trussen pæn og feminin, og gør blot trussen endnu mere fræk. Da de er bundløse på grund af hullet, leder det op til fræk leg. Du kan sagtens trække perlekæden til siden, hvis legen skulle ende ud i hed eller spontan sex.

En ekstra fræk aften med orgasme trusser

Hop i orgasme trusserne og led op til en fræk aften. Med disse flotte røde satin trusser, er det næsten umuligt ikke at få en ekstra spændende og oplevelsesrig aften. Overrask din partner når I er en tur i byen, eller lad din partner vide, at du har trusserne på fra start. Ligemeget hvad, vil det helt sikkert øge spændingen, og skabe ekstra intensitet imellem jer. Måske I tør forløse spændingen i byen, eller måske venter I til I er kommet hjem, og næsten ikke kan flå tøjet hurtigt nok af hinanden.

Bundløs magi

Måske er du typen der ofte går bundløs, hvis ikke, vil du nok opdage, at din partner vil blive ekstra overrasket og opstemt når du viser eller fortæller at du er bundløs. Det magiske ved disse orgasme trusser er, at de både stimulerer dig med perlekæden, men også leder op til stimulering og penetrering igennem hullet i trussen.

Noget andet magisk ved at være bundløs er, at det giver anledning til spontanitet. Det er bare nemmere og hurtigere, at komme til, når man er bundløs. Og er du hoppet i en nederdel eller kjole, gør det det blot endnu nemmere at dyrke det spontane.

 

Vægt 80 g
Størrelse

S, M, L

Materiale

90% polyamide, 10% elastane.

Oversigt

  • Orgasme trusser
  • Bundeløse med perlekæde
  • Rød satin

Læs Mere.

X