Cottelli Collection Røde Orgasme Trusser

DKK 149,00

  • Bundløs trusse med perlekæde
  • Kæden stimulerer mens du bærer trussen
  • Blød og elastisk kvalitet
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

S
S
M
M
L
L
Ryd

Orgasme trusser fra Cottelli Collection – Flotte og frække perletrusser

Skal de frække lege for alvor få frit spil? Så skal du have fat i disse orgasme trusser fra Cottelli Collection. Trusserne er bundløse og har en flot perlekæde, der stimulerer mellem dine kønslæber og anus.

Trusserne vil pirre dig mens du bærer dem og derfor sætte dig i det helt rette humør. Du kan uden problemer bruge trusserne mens du er ude i byen og nyde den frække hemmelighed du bærer på. Trusserne fås i størrelse small, medium og large.

Smukke trusser i en behagelig kvalitet

Disse flotte røde trusser i satin, kan tænde enhver blot ved synet. Trusserne har røde blonder i kanten foran, og sammen med den glatte satin, ser det både feminint, sexet og eksklusivt ud. Trussen har en flot v-form, der er med til at fremhæve den kvindelige figur.

Noget af det der også adskiller dem fra almindelige trusser, er selvfølgelig hullet og perlekæden i bunden. Den hvide perlekæde er ligesom trussen pæn og feminin og gør blot trussen endnu mere fræk. Du kan sagtens trække perlekæden til siden, hvis legen skulle ende ud i hed eller spontan sex.

Bundløs magi

Din partner vil blive ekstra overrasket og opstemt når du viser eller fortæller, at du er bærer et par bundløse trusser. Det magiske ved disse orgasme trusser er, at de stimulerer dig mens du har dem på.

Noget andet magisk ved at være bundløs er, at det giver anledning til spontanitet. Det er bare nemmere og hurtigere, at komme til, når man er bundløs. Og er du hoppet i en nederdel eller kjole, gør det det blot endnu nemmere at dyrke det spontane.

Vægt80 g
Størrelse

S, M, L

Materiale

90% polyamide, 10% elastane.

Farve

Rød

Oversigt

  • Bundløs trusse med perlekæde
  • Kæden stimulerer mens du bærer trussen
  • Blød og elastisk kvalitet
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli Collection Røde Orgasme Trusser”