Cottelli Collection Plus size lingeri kjole

DKK 235,00

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Over 50 års erfaring
Læs Mere.

Ryd

Vi anbefaler sammen med

Varenummer (SKU): 27511431051 Kategorier: , GTIN: 4024144372775

Forførende i plus size

Sexet tøj til dine kurver. Bare fordi man ikke er åle slank, som de færreste af os er, skal der også være frækt lingeri til dig!
Vis, hvad du har med denne forførende sorte kjole med blonde detaljer. Denne kjole er fræk uden at være for afslørende, men nok til at få din partners erotiske appetit frem.

Det er endnu mere spændende med en forførende lingeri kjole, end bare at vise sin nøgne krop frem. Dine kurver bliver vist og fremhævet på en meget sensuel måde takket være det gennemsigtige blonde stykke fortil.

Blomstret blonderindsats i fuld længde på fronten og blonde bh øger din uimodståelige femininitet, og det smarte design skaber en slank silhuet. De brede stropper er justerbare, hvilket gør kjolen endnu mere behagelig at have på. Kjolen er af høj kvalitet og den fremhæver dine bedste sider.

Forførelse handler om meget mere end sex. Det handler om at gøre noget for sin partner. Med en sexet kjole som denne, har du i den grad gjort noget ekstraordinært. Din partner vil helt sikkert være glad for den dejlige overraskelse, når du tager imod ham eller hende i døråbningen i denne frække sag. En smuk blonde maske eller et par håndjern passer desuden rigtig godt til det forførende look.

Detaljer:

Farve: Sort.
Størrelse: XL, 2XL, 3XL
Materiale: 90% polyamide, 10% elastane
Vaskeanvisning: Håndvaskes ved 40 grader

Vægt 200 g

Oversigt

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Over 50 års erfaring
Læs Mere.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.