Cottelli Collection Netstrømpebukser med hofteholder

DKK 115,00

Ryd

Vi anbefaler sammen med

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , GTIN: 4024144357420

Netstrømpebukser med hofteholder

Frække netstrømpebukser med hofteholde fuldender dit sexede look. du får både hofteholder og strømpebukser, når du køber et par som disse. Der er dermed mange flere muligheder, år du skal bruge dem. Du kan både have dem på til hverdag, fest, i swingerklubben og til frække lege. Under en kjole eller en nederdel kan ingen se, at de er bundløse. Ja, nemlig – de er bundløse. Du behøver derfor ikke at tage dem af under sex. Det er enormt frækt at beholde tøj på, selvom det altid handle rom, at tage tøj af.

Kvaliteten er høj, ligesom du kender det fra almindelige strømpebukser. De smyger sig let om din hud og de er behagelige at have på. Netmaskerne er semi store og giver et rigtig frækt look. I mønstret er lavet to strømpebånd. Har du en kort kjole på eller én, hvor du viser lidt af dit lår, så ses den frække detalje.

Netstrømpebukserne findes i to størrelser, helt som du kender dem fra andre strømpebukser. Er du alligevel i tvivl, så tøv endelig ikke med at ringe til vores søde medarbejder. Hun sidder klar til at hjælpe dig, med de spørgsmål, som du måtte gave. Er du til rollespil, så køb eventuelt et frækt kostume til.

Detaljer:

Farve: Sort.
Størrelse: S/M, M/L
Materiale: 90% polyamide, 10% elastane.

Vægt 100 g

Oversigt

Læs Mere.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.