Cottelli Collection Hvide selvsiddende strømper

DKK 120,00 DKK 89,00

  • Selvsiddende
  • Hvid blonde kant
  • Egner sig særligt godt til kostumer, som skolepige, stuepige eller sygeplejerske

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner
Ryd

Prøv et par frække Hvide selvsiddende strømper med blondekant

Prøv et par frække hvide selvsiddende strømper med blonde kant fra Cottelli Collection. Strømperne er perfekte til et frækt kostume, lingerie eller under din kjole.

Strømperne er selvsiddende, har en bred hvid blondekant og er lavet lækkert elastan og polyamid, hvilket gør dem utrolig elastiske og behagelig at have på. Derudover har de gennemsigtighed på ca. 20 denier, og en silikone kant på indersiden, der gør at de holdes oppe.

Selvsiddende strømper med et kostume eller til en fræk date

Der er mange måder, at prøve vores de frække selvsiddende strømper fra Cottelli Collection på. Brug med for eksempel et kostume som en hvid sygeplejerske kjole eller en sekretær. Du kan også bruge med en fin og pirrende kjole eller med et par røde nipple covers.

Derudover er de også perfekte til en tur i byen eller middag, som eventuelt kunne ende med en hed omgang i dobbeltsengen.

Der er altså mange måder, at bruge strømperne på. Det kan også være til udklædningsfest som fastelavns eller halloween. Vi har lavet en helt guide om kostumer til netop de former for fest, og du kan læse vores guide lige  her, hvis du mangler inspiration til din næst udklædningsfest.

Udover at de er perfekte til at fuldende dit look, uanset om det er frækt lingerie eller en kjole til middagen, så fremhæver de og sætter fokus på dine ben. Det får dem til at se længere og mere indbydende ud.  Og hvis du er en af dem, som ikke er så vild med strømpebukser der gør helt op til maven, så er et par lår-højestrømpe noget du skal prøve. Da de ikke går helt op til maven, så strammer de hellere ikke. Du kan evt. kombinere med dem et par strømpeholder, hvis du gerne vil have ekstra hold.

Bestil et par selvsiddende strømper i dag, og få dem i løbet af de næste par dage.

Vægt 71 g
Farve

Hvid

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Oversigt

  • Selvsiddende
  • Hvid blonde kant
  • Egner sig særligt godt til kostumer, som skolepige, stuepige eller sygeplejerske

Læs Mere.

X