Cottelli Collection Blonde strømpebukser

DKK 95,00

  • Sorte blonde strømpebukser
  • Åbning bagtil
  • Fine hofteholder-detaljer med sløjfe
  • One-size passer størrelse small til large
  • Kan bruges både til fræk leg og til hverdag

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 25102941101 Kategorier: , , , GTIN: 4024144371556

Blonde strømpebukser

Et par blonde strømpebukser som disse er både frække og meget elegante. De kan bruges både til fræk leg og til hverdag, fordi de har et så klassisk og feminint look. Strømperne kommer i one-size, som passer en størrelse small til large. De har nogle super fine detaljer, og er altså bare svære at stå for. Fra foden og op til midten af låret har strømpebukserne et fint blondemønster. Langs låret har strømperne et diskret net-mønster med hofteholder-effekt, hvor mønstret simulerer stropperne fra en hofteholder, med en fin sløjfe sat på som en ekstra detalje. I trusse-området har strømperne igen det samme blondemønster.

Hurtig adgang

Udover at disse blonde strømpebukser har nogle fine æstetiske detaljer, så er de altså også super funktionelle, især når det skal gå lidt hurtigt i soveværelset. Disse blonde strømpebukser har nemlig en åbning bagtil, så der er let adgang til analsex, selvom du har strømperne på. Bruger du dem uden trusser er det lige til, og bruger du dem med for eksempel en g-streng, så kan den let trækkes til side, så du kan tages bagfra, Super frækt!

Lækker overraskelse

Brug strømperne til hverdag eller til en fræk overraskelse til din partner. Have disse blonde strømpebukser på, for eksempel på en date der skal ende ekstra frækt, så kan du over en lækker middag med rødvin fortælle din partner om hvor lidt strømpebukserne dækker, og rigtig sætte nogle frække tanker i gang, så når tiden er til at bevæge jer ind i soveværelset, så er din partner helt vild og klar til at tage fat og give dig en lækker oplevelse, helt uden at du skal til at have strømperne, praktisk og utrolig sexet.

Rollespil

Disse fine blonde strømpebukser kan bruges til mange ting, essensen er, at de er utrolig sexede, men også diskrete og fine til hverdag. Du kan med fordel bruge dem som en del af et kostume, for eksempel et af de mange kostumer vi har her hos AltErTysTys.dk, eller sammen med et frækt lingeri-sæt eller måske et par håndjern? Mulighederne er mange, så du kan bare slå dig løs. Strømpebukserne er lavet i en god kvalitet, men ligesom alle andre strømper er de selvfølgelig lidt skrøbelige. Skal de vaskes skal du derfor være forsigtig. Vi anbefaler at de vaskes i hånden eller i en vaskepose ved 30 grader.

Vægt 100 g
Materiale

93% Polyamid, 7% spandex

Størrelse

One size

Farve

Sort

Oversigt

  • Sorte blonde strømpebukser
  • Åbning bagtil
  • Fine hofteholder-detaljer med sløjfe
  • One-size passer størrelse small til large
  • Kan bruges både til fræk leg og til hverdag

Læs Mere.

X