Cottelli Collection Frække netstrømpebukser med pink snøre

DKK 165,00 DKK 109,00

  • Frække bundløse strømper
  • Strømper med hofteholder-detaljer
  • Fin lyserød korset-bånds detalje langs bagbenet
  • Gør dit outfit ekstra frækt
  • S/M, L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , GTIN: 4024144243037

Cottelli Collection Frække netstrømpebukser med pink snøre

Disse frække netstrømpebukser tager virkelig tingene til det næste niveau. Med disse strømpebukser får du det hele: Netstrømper, blondemønster, hofteholder og fine korset-detaljer. Der er altså en masse frække detaljer at tage fat i. Strømperne har net-mønster nederst og ved låret en blondeovergang, inden de bliver til en hofteholder. De er altså designet som lårlange strømper der holdes oppe med en hofteholder, og er af den grund bundløse, hvilket betyder, at der er fri adgang til anal og vaginal sex, mens du har strømperne på.

Den fineste lyserøde detalje

Udover det frække design med strømpe og hofteholder har disse strømper også en fin korset-detalje bagpå, hvor et lyserødt bånd er bundet som et korsage, der ender i en sløjfe på baglåret. Dette er en super sexet og unik detalje, der tager disse strømper lige skridtet videre, sammenlignet med andre sorte strømper. De er altså lidt ekstraordinære, og kan også gøre det godt med vores kostumer, hvor de kan give en fin ekstra detalje, der fuldender looket.

Brug dem på en fræk date

Du kan sagtens bruge disse frække netstrømpebukser til hverdag, og gemme det frække bundløse hofteholder-design under din nederdel eller kjole, det bliver dog svært at skjule det fine lyserøde bånd, som bestemt er noget ekstraordinært. Du kan tage dem på på en ekstra fræk date, og så kan du overraske din partner med at der er fri adgang, så snart han løfter din nederdel op. Dette er nogle yderst frække netstrømpebukser som virkelig lægger op til en hed aften, hvor det handler om at du skal tages så hurtigt som muligt, måske er i begge så begejstrede, at der knap nok er tid til at fjerne alt tøjet?

Strømpebukser der ikke skal rives af

I kampens hede kan man hurtigt komme til at ødelægge et par strømpebukser, der bare er i vejen og alt for besværlige at have med at gøre. Det er derfor bundløse strømper, som disse frække netstrømpebukser er så gode, for de skal slet ikke af, inden I kan gå i gang med at have sex. Dertil er det bare super lækkert, at I begge kan nyde hvor godt du ser ud i de frække strømpebukser, mens I har sex. Skal de bruges igen kan de vaskes i hånden eller ved 30 grader i en vaskepose.

Vægt 100 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Lyserød, Sort

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Frække bundløse strømper
  • Strømper med hofteholder-detaljer
  • Fin lyserød korset-bånds detalje langs bagbenet
  • Gør dit outfit ekstra frækt
  • S/M, L/XL

Læs Mere

X