Cottelli Collection Fræk Sekretær Kostume

DKK 375,00 DKK 249,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Pift hjemmekontoret op med et frækt sekretær kostume

Arbejder både du og din partner hjemme, så kan et frækt sekretær kostume være en god pause fra arbejdet. Tag kostumet på og spørg din partner, om hans møde skal udskydes en time eller to.

Sættet består af en fræk og stram stribet kjole med v-udskæring og hvid skjorte krave. I kanten af kjolen for neden er der en strømpeholder, hvor du nemt kan klipse et par strømper på. Bemærk at strømperne ikke medfølger.

For at fuldende “kontor”-looket, indeholder sættet også et sort slips.

Rollespil og sekretær kostume

Rollespil og kostume kan være en god måde, at pifte ens sexliv op, og det er der mange grunde til. Det kan være at sexlivet er blevet for kedeligt, og I har brug for, at der sker noget nyt.

Med et frækt sekretær kostume kan I udleve forskellige fantasier og lege med magtbalancen i jeres forhold. Skal magten f.eks. være hos dig som sekretæren, der forfører sin chef eller skal magten være hos din chef?

Kostumer kan også være en måde, at komme over sin angst for at prøve noget seksuelt. Når man påtager sig en rolle, er det nemmere at leve sig ind i den, netop fordi, at det ikke er ens “reelle” jeg.

Sådan leger I bedst

I bund og grund handler rollespil om magt. Hvem styrer hvem, hvem gør hvad, hvad handler historien om og hvordan udvikler den sig. Vi anbefaler derfor, at I snakker om jeres lyster, hvor meget I skal leve jer ind i rollen og hvad jeres grænser er.

Det kan være, at du er klar til at tage et frækt sekretær kostume på, men du er ikke klar til, at snakke på en bestemt måde til din partner. Det kan også være, at selve kostumet er nok til ophidse din partner.

Er kostumet ikke nok, så kan I også kombinere jeres kostumer med andet sexlegetøj som håndjern, gag-balls, butt plugs, piske eller andet I har lyst til.

Der er mange måder, at lege på. Hvordan vil I lege?

Det frække sekretær kostume kan købes i størrelserne: small, medium og large.

Vægt 200 g
Størrelse

S, M, L

Materiale

92% Polyster, 8% elastan

Oversigt

Læs Mere.

X