Cottelli Collection Fræk Sekretær Kostume

DKK 169,00

  • Afslørende sekretær kostume
  • Fremstillet i en strækbar kvalitet
  • Kostumet består af kjole og slips
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

S
S
M
M
L
L
Ryd

Pift hjemmekontoret op med et frækt sekretær kostume

Arbejder både du og din partner hjemme, så kan et frækt sekretær kostume fra Cottelli Collection være en god pause fra arbejdet. Tag kostumet på og spørg din partner, om hans møde skal udskydes en time eller to.

Sættet består af en fræk og stram stribet kjole med V-udskæring og hvid krave. I kanten af kjolen for neden er der strømpeholdere, hvor du nemt kan sætte et par strømper på. Alle stopper er regulerbare og slipset medfølger selvfølgelig, så du kan fuldende looket.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Rollespil og kostumer

Rollespil og kostumer kan være en god måde, hvorpå du og din partner kan pifte jeres sexliv lidt op. Nogen gange skal der bare ske lidt nyt, og her er et afslørende kostume en enkel men uden tvivl effektiv metode.

Med et frækt sekretær kostume kan I udleve forskellige fantasier og lege med magtbalancen i jeres forhold. Skal magten f.eks. være hos sekretæren, der forfører sin chef? Kostumet kan fuldendes med et par strømper.

God komfort og pasform

Takket være det elastiske materiale, vil du føle dig godt tilpas i dette sekretær kostume. Kostumet har en tætsiddende pasform, men vil samtidig følge dine former. Stropperne er også regulerbare, så du kan få kjolen til at sidde rigtigt. Find din størrelse ved at måle dig selv.

Størrelse small svarer til en 36/38. Størrelsen passer et brystmål på 82-89 cm, et taljemål på 65-73 cm og et hoftemål på 92-98 cm. Størrelse medium svarer til en 40/42 og passer et brystmål på 90-97 cm, et taljemål på 74-81 cm og et hoftemål på 99-104 cm. Størrelse large svarer til en 44/46 og passer et brystmål på 98-106 cm, et taljemål på 82-90 cm og et hoftemål på 105-112 cm.

Vægt200 g
Størrelse

S, M, L

Indhold

Kjole, slips

Materiale

92% Polyster, 8% elastan

Farve

Sort, hvid

Oversigt

  • Afslørende sekretær kostume
  • Fremstillet i en strækbar kvalitet
  • Kostumet består af kjole og slips
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli Collection Fræk Sekretær Kostume”