Cottelli Collection Erotiske netstrømper til hofteholder

DKK 75,00

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Over 50 års erfaring
Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med

Varenummer (SKU): 25400021101 Kategorier: , , , , GTIN: 4024144029280

Erotiske netstrømper til hofteholder

Forbered dig på en hed nat med et par erotiske netstrømper. Der er intet frækkere end et par lårhøje strømper til en hofteholder. Du ser sexet ud og vil føle dig fræk og uimodståelig. Med et par strømper i en hofteholder kan du beholde det hele på under sex. Jep, du hørte rigtigt. De kan fungere som et par bundløse strømpebusker. Forestil dig at du tager imod din partner med et par erotiske netstrømper på og intet andet. Du står med bare bryster og med en hofteholder og frække strømper i døråbningen. Mon ikke, at din partner får travlt med at komme ind og få din med ind i dobbeltsengen.

Et par strømpe i fiskenet er altid så frækt og emmer af sex. De er dog ikke forbeholdt hjemmets fire vægge. De er lavet i en høj kvalitet og du kan derfor sagtens bruge dem til daglig. Under en kjole eller en nederdel, så giver nettet dit outfit et ekstra pift. Om du tager trusser på eller ej, er jo dit valg.

Med et par frække netstrømper som disse kan også bruges under et frækt kostume, hvis du er til rollespil. har du ikke tidligere prøvet rollespil, så bør du helt sikkert springe ud i det. Det er dejligt og befriende, at være en anden for en stund. Se vores udvalg her.

Bemærk hofteholder medfølger ikke.

Detaljer:

Materiale: 100% polyamid.

Vægt 100 g

Oversigt

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Over 50 års erfaring
Læs Mere.

0