Cottelli Collection Bundløse Trusser i Rød

DKK 79,00

  • Bundløs G-streng
  • Med gennemsigtige blonder
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

S
S
M
M
L
L
XL
XL
Ryd

Vi anbefaler sammen med:

Bundløse trusser i rød blonde

Frække bundløse trusser i rød blonde. Trusserne er lavet som en g-streng med hul, der gør det muligt at beholde dem på under sex. Det kunne også være en fræk overraskelse til kæresten under en middag. De røde trusser har en bred rød kant også i blonde. De fås i flere forskellige størrelser.

Du kan spice enhver aften op med et par bundløse trusser. Uanset om det er helt og holdent for din egen skyld eller om det er sammen med en partner. Tag dem på under en kjole, en nederdel eller et par jeans. Det kan være en fræk lille hemmelighed som sætter dig i det helt rigtige humør.

Hvornår kan man bruge et par trusser som disse?

Du kan bruge et par bundløse trusser til stort set alle anledninger. Det er klart frækkest, hvis du skal være sammen med en date eller en partner. Men de er også rigtig behagelige at have på, hvorfor du faktisk kan gå med dem altid. De er lavet i et fint blondemateriale, der føles skønt mod huden. Du bemærker ikke rigtigt at de er bundløse, medmindre du har nederdel eller kjole på.

Du kan bære trusserne alene eller som en del af et matchende lingerisæt. Her vil det være en klar fordel at trusserne ikke behøver at komme af, når din partner ikke længere kan holde fingrene fra dig.

En behagelig og god pasform

Det er naturligvis vigtigt at du føler dig godt tilpas i det du har på. Du vil med garanti blive mange gange mere sexet, når du også føler dig sexet. Af samme grund er disse trusser også fremstillet i et dejlig blødt materiale og fås i flere størrelser.

Trusserne er normale i størrelsen, så vi anbefaler, at du vælger den du normalt bruger. Du går aldrig galt i byen med et par trusser som disse fra Cottelli Collection. Fuldend looket med et par selvsiddende strømper og nipple covers.

Vægt80 g
Størrelse

S, M, L, XL

Materiale

100% polyester

Farve

Rød

Oversigt

  • Bundløs G-streng
  • Med gennemsigtige blonder
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli Collection Bundløse Trusser i Rød”