Cottelli Collection Bundløse trusser i rød

DKK 120,00 DKK 79,00

  • Bundløse trusser i rød
  • Oplagt til en fræk aften/nat
  • Fri adgang til hurtig sex

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Bundløse trusser i rød blonde

Frække bundløse trusser i rød blonde. Trusserne er lavet som en string med hul ved vagina, der gør det muligt at beholde dem på under sex. Det kunne også være en fræk overraskelse til kæresten under en middag. De røde trusser i tætsiddende blonde, har en bred rød kant også i blonde. De findes i flere forskellige størrelser, så de passer til alle kvinde.

Du kan spice enhver aften op med et par bundløse trusser. Uanset om det er helt og holdent for din egen skyld eller om det er for en partner. Tag dem på under en kjole, en nederdel eller et par jeans og tag dem på ud. Det vil med sikkerhed give din partner lyst til at flå tøjet af dig. Overrask din partner i døråbningen, når han eller hun kommer hjem fra en hård arbejdsdag, iført disse trusser. Det vil med garanti bringe stor glæde.

Hvornår kan man bruge et par bundløse trusser?

Du kan bruge et par bundløse trusser til stort set alle anledninger. Det er klart frækkest, hvis du skal være sammen med en date eller en partner. Men de er også rigtig behagelige at have på, hvorfor du faktisk kan gå med dem altid. De er som sagt lavet i et fint blonde materiale og sidder skønt mod huden. Du bemærker ikke rigtigt at de er bundløse, medmindre, du har nederdel på.

Men skal du på en fræk date eller skal du score i byen, så tag et par bundløse trusser på. Hvis du skulle være heldig at finde en fræk fyr eller pige, så er der rig mulighed for, at I kan få en vild aften og nat. Vis ham eller hende at du er bundløs og gør brug af det. Det er ikke engang nødvendigt at tage trusserne af inden I skal dyrke sex, da der er fri adgang.

Fræk sex med bundløse trusser

Selvom det oftest handler om at smide alt tøjet og en nøgen krop er lækker. Så er det også virkelig frækt og udfordrende, når man beholder noget tøj på. Du kan roligt beholde trusserne på under sex, da der er hul igennem. Det er også ret praktisk, hvis man dyrker sex i det fri. Der er ikke så meget tøj der skal af og på og risikoen for at blive opdaget er også mindre. Du kan også lade din partner eller date mærke lidt hud, uden at det bliver opdaget, hvis I er til den slags.

Hvis I er hjemme i dobbeltsengen, så gør det ikke oplevelsen mindre god. For her er det naturligvis også pivfrækt med et par bundløse trusser. Den røde farver passer bare rigtig godt sammen med et par stiletter og en rød læbestift. Vis din partner hvem der bestemmer i sengen. Inddrag f.eks. et par håndjern eller en pisk og sæt ham eller hende på plads. Hvis I er til rollespil, så er et par trusser som disse også meget oplagte at bruge.

Fræk g-strengs trusse

Ikke nok med at de er vanvittig frække, så komplimenterer de også din krop rigtig flot. De findes i forskellige størrelser og dermed finder du let den størrelse, der passer dig. De er lavet som en G-streng, hvilket fremhæver dine baller. Det gør både at de er flotte at have på uden noget andet, men også virklig flotte under noget tøj. Ballerne kommer til at gøre sig ekstra godt og snittet er helt perfekt lavet.

Er du generelt til frækt lingeri, så har vi også et stort udvalg af bodystockings, catsuits og lignende. Her finder du det frækkeste af det frækkeste, når du skal tage dig ekstra godt ud.

God fornøjelse med dine bundløse trusser i rød.

Vægt 80 g
Størrelse

S, M, L

Materiale

90% polyamide, 10% elastane.

Oversigt

  • Bundløse trusser i rød
  • Oplagt til en fræk aften/nat
  • Fri adgang til hurtig sex

Læs Mere.

Vejledning

Vaskevejledning:

  • Vask dem som normalt >60 c, men vask dem helst i en undertøjs pose
X