Cottelli Collection Frække bundløse strømpebukser

DKK 99,00

  • Bundløse strømpebukser med adgang til anus og vagina
  • Fine hul-detaljer på hofterne
  • netstrømpe med flot mønster ved låret
  • Giv dit outfit et ekstra frækt pift

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 25301631101 Kategorier: , , , , GTIN: 4024144371570

Cottelli Collection Frække bundløse strømpebukser

Med disse bundløse strømpebukser får du mulighed for at give din partner noget af en fræk overraskelse. Strømpebukserne ser helt normale ud, men de gemmer på en hemmelighed – de er bundløse, hvilket vil sige at der er en åbning ved din numse og vagina, som giver fri adgang til din partner, når I skal have sex. Du kan altså have strømpebukserne på under sex, og I skal ikke bruge tid på alt det upraktiske afklædning inden. Disse bundløse strømpebukser har et tæt og forholdsvis diskret net-mønster, og på låret er der en fin overgangsdetalje hvor mønsteret går ud i normalt nylon strømpebuks.

Bundløse strømpebukser med frække detaljer

Udover at disse strømpebukser er bundløse, og der altså er en åbning med fri adgang, når I skal have sex, så har disse strømper en matchende åbning ved hofterne. Denne åbning har intet andet formål end at du kan vise lidt mere hud med strømperne på, og så er det bare en ekstra fræk detalje, som passer så godt ind. Du kan også med fordel matche disse strømper med vores lingeri eller vores kostumer, for et ekstra frækt look: Lingeri.

Få en ekstra fræk aften med bundløse strømpebukser

Din partner ved intet om, hvad der gemmer sig under din kjole eller nederdel, og strømperne ser for alle helt normale ud. Hvis du skal på date, kan du sagtens have dem på i byen, og så kan du enten fortælle din partner om hvad der gemmer sig af overraskelser, for rigtig at sætte en pirrende stemning, eller du kan overraske dem med fri adgang, når I kommer hjem – de skal bare lufte nederdelen op.

Disse strømpebukser kan sagtens overleve flere gange

Der er ingen grund til at flå disse strømpebukser af, så der er måske en større chance for at de overlever dine hede aftener, end ellers. Hvert fald er det muligt at bruge dem flere gange. Du kan vaske dem i hånden eller i en vaskepose ved 30 grader, og så hænge dem til tørre.

Vægt 100 g
Størrelse

One size

Farve

Sort

Materiale

93% Polyamid, 7% spandex

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Bundløse strømpebukser med adgang til anus og vagina
  • Fine hul-detaljer på hofterne
  • netstrømpe med flot mønster ved låret
  • Giv dit outfit et ekstra frækt pift

Læs Mere

X