Classic Original dildo vibrator Lilla

DKK 180,00

  • Lilla dildo vibrator med et naturtro udseende
  • Med blodåre og penishoved – Lavet i blød silikone, som føles skånsomt for huden
  • Dildoen er 19,3 cm lang og 3,8 cm i diameter
  • Du kan skifte i mellem 7 forskellige vibrations mønstre

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Lilla dildo vibrator med et naturtro udseende
  • Med blodåre og penishoved – Lavet i blød silikone, som føles skånsomt for huden
  • Dildoen er 19,3 cm lang og 3,8 cm i diameter
  • Du kan skifte i mellem 7 forskellige vibrations mønstre

Læs Mere

Beskrivelse

Naturtro dildo med vibrerende effekt fra ToyJoy

Går du rundt og leder efter en dildo der har et naturtro udseende, og som er garanteret en autentisk oplevelse som om du var med en mand? Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Denne vibrerende dildo fra ToyJoy er skabt med tanken om at tilfredsstille på adskillige måder, og give den oplevelsen af at mærke blødheden af den specielle silikone, samt de detaljerede specifikke detaljer af penishoved og blodåre.

Denne dildo kommer i en længde af 19,3cm og den har sig en diameter på 3,8, så du kan have en god og fyldig fornemmelse i dit underliv.
Den har også indbygget multispeed funktion i 7 forskellige vibrationsmønstre, som du med glæde kan lege rundt med, og skabe fantastiske oplevelser gang efter gang.
Dette alt-inkluderende mærke ToyJoy, tilbyder en højkvalitetsstandard og har sikret dig en mærkværdig værdi for pengene. Du er i trygge hænder, og kan være sikker på en fantastisk kvalitet.

Guide til brug af din nye dildo.

GetReal dildoen bruges med 2 AA batterier, der ikke er inkluderet i købet.
Når du skal tage dildoen i brug for første gang, skal du dreje stykket i bunden mod venstre, og så åbner du hullet til batterierne.
Vibratoren tændes ved at du klikker knappen i bunden, og dernæst kan du variere i indstillingerne ved at trykke igen. Du trykker indtil den ønskede variation er opnået.
Når den er færdig med brug, holder knappen inde i nogle få sekunder og så slukker den.

Den helt rigtige autentiske oplevelse.

GetReal serien af TOYJOY viser sine sande farver, med livlige hudfarver og silhuetter, hvilket giver dig den mest realistiske oplevelse som muligt!
De har lavet denne dildo så naturtro som muligt, så du kan opnå en autentisk og fantastisk oplevelse af at være sammen med en mand.
Dette legetøj kan vælges i flere farver, og den opnår sin naturtro følelse ved at have et markeret penishoved såvel som markeret årer omkring den.
For at øge din intensitet kan du bruge en vandbaseret glidecreme, da dette gør indførelse nemmere og giver en bedre glidende bevægelse under brug.

Denne lækre naturlige vibrerende dildo er den rigtige vare for dig og vil begejstre dig med dens solide form og omhyggeligt udformede detaljer.

Sådan bevarer du den gode hygiejne

En solid hygiejne er altid vigtig, især når det kommer til dit sexlegetøj. Derfor skal din dildo selvfølgelig gøres ren, hver gang efter du har brugt den.
Du rengøre den nemt og simpelt ved at skylle den grundigt i varmt vand, og så kan du altid tilføje en legetøjs rengøringspray.

Vi har en anbefaling der ligger på, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj, efter du har skyllet dit sexlegetøj. Det sørger altså for et optimalt og hygiejnisk resultat. Vær gerne opmærksom på, at din dildo skal være helt tør, før du pakker den væk igen.

Detaljer
Vægt560 g
Batteri

2 x AA (inkl)

Længde

19,3 cm

Diameter

3,8 cm

Materiale

Silikone

Vibration

7 vibrationsmønstre

Vandtæt

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Classic Original dildo vibrator Lilla”