Cat maske i blonde

DKK 30,00

  • Fræk mønstret blondemaske
  • Cat maske med silkebånd
  • Perfekt til et sexet kostume
  • Overrask din partner iført denne maske

Læs Mere.

På lager

Varenummer (SKU): 232420069 Kategorier: , , , Tag:

Forførende cat maske i blonde

Denne cat maske i blonde er lavet i et stift materiale med et fint og feminint mønster i symmetrisk blonde, og så bindes den med to satinbånd bag hovedet. Masken har et fint blonde mønster og kan derudover ses igennem, dertil har den katte-ører, en fin detalje, der sætter prikken over I’et. Skal du bruge en fin og fræk maske til lidt ekstra sexet leg, eller måske til et bestemt kostume, så er denne maske et godt valg. Denne cat maske er gennemsigtig i sit blonde-design og føles derfor ikke tæt og varm på huden.

Masker og udklædning i soveværelset

Det er ikke uden grund at rollespil og udklædning er så populært i soveværelset, for mange er det befriende at kunne være “en anden” i sengen, og at kunne leve sig ind i en anden verden, end den man er vandt til. På samme tid er det helt normalt at have nogle lyster, eller tænde på nogle mennesker eller karakterer, som man så kan fantasere om, igennem rollespil. Der er altså mange grunde til og muligheder undenfor rollespil og udklædning, og har din partner en bestemt fantasi, kan du med fordel for jer begge to overraske dem med et passende kostume.

En maske der er perfekt til sexet lingeri

Er du ude efter et forførende og måske dominerende sexet look, som du kan overraske din partner med, så er denne cat maske helt oplagt, brug den for eksempel sammen med en af vores fine catsuits og få et gennemført feminint look, som helt sikkert vil få dig til at føle dig vildt sexet. Mange af vores catsuits skal ikke engang af, når I har sex, de er lavet til at have på i soveværelset. Brug denne fine cat maske med en catsuit eller noget lingeri og et par høje hæle, så bliver det hverken mere gennemført eller frækt.

Vægt40 g
Farve

Sort

Størrelse

One size

Materiale

Blonde

Oversigt

  • Fræk mønstret blondemaske
  • Cat maske med silkebånd
  • Perfekt til et sexet kostume
  • Overrask din partner iført denne maske

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cat maske i blonde”