Butt plug træningssæt

DKK 200,00 DKK 120,00

 • Perfekt til nybegyndere
 • Lækkert fleksibelt materiale
 • 3 størrelser
 • Nemt at rengøre

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Butt plug træningssæt med 3 størrelser

Er du ny til anal leg? Så er det værd at tage et kig på dette butt plug træningssæt! Her får du 3 butt plugs i silikone i 3 forskellige størrelser. Dette butt plug træningssæt er udført i et lækkert, glat og fleksibelt silikonemateriale. Det gør både, at det føles lækkert for dig, og så er det nemt at rengøre.

Alle tre størrelser har en stopper på enden, som både gør det rart og nemt at holde fast i den mens du indfører den og tager den ud, men også giver dig en følelse af tryghed mens du bruger den.

Hvordan bruger man butt plugs?

Det kan være en god ide at varme lidt op før du går i gang med dine butt plugs. Tænk på noget frækt, start evt. med at stimulere dig selv med en finger med glidecreme på. Når du er klar til at gå over til dine butt plugs, så sørg for at du ligger i en behagelig position, og føler dig helt afslappet. Put en vandbaseret glidecreme på og start ud med den mindste.

Når du er klar, kan du tage den næste størrelse. At vænne sig til anal stimulation kan være en proces. Det kan tage flere sessioner over tid, før du føler dig klar til din næste plug. Det er bedre at gå for langsomt frem end for hurtigt.

Føl dig tryg og gå roligt frem

Det er vigtigt man går stille og roligt i gang, når det handler om anal stimulering, for at undgå en ubehagelig oplevelse. Læs vores gode begynder-guide til anal stimulation, så ved du mere og kan føle dig mere tryg ved at lege.

Alene…

Det er lækkert og frækt at lege med sig selv, udforske sig selv og lære sine egne grænser at kende. Brug dit butt plug træningssæt alene for at afprøve anal stimulation, så kan du også bedre kommunikere med en evt. fremtidig partner omkring hvad du kan lide, og ikke kan lide når det kommer til anal stimulation.

…eller sammen med din partner

Du kan også bruge dit butt plug træningssæt sammen med din partner hvis I gerne vil arbejde jer hen mod at have analsex sammen. Husk, at selvom I er helt tændte og glæder jer, så skal I give jer god tid, og forberede jer på at der kan gå noget tid før I er klar til at gå hele vejen.

Kommunikation er frækt!

Hvis du vælger at udforske anal stimulation med en partner, er det vigtig, at I har god kommunikation både før, under og efter legen. Når I har det er anal leg super skønt, sjovt og frækt, og kan give jer mange timers nydelse!

Hvordan passer jeg bedst på mit butt plug træningssæt?

Husk altid at du kun må bruge vandbaseret glidecreme med dine silikone butt plugs. Silikonebaseret glidecreme kan ødelægge overfladen på silikonelegetøj.

Husk også altid at vaske dine butt plugs grundigt efter brug – vask dem med varmt vand og en mild sæbe, afslut med en rensespray lavet særligt til sexlegetøj for at sikre at dine butt plugs er helt desinficerede til næste gang du skal bruge dem.

Vægt 135 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Største plug - længde

12,2 cm.

Største plug - max. diameter

3 cm

Mellem plug - længde

9,2 cm

Mellem plug - max. diameter

2,4 cm

Mindste plug - længde

8 cm

Mindste plug- max. diameter

2 cm

Oversigt

 • Perfekt til nybegyndere
 • Lækkert fleksibelt materiale
 • 3 størrelser
 • Nemt at rengøre

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Husk at vaske dit butt plug træningssæt før du bruger det for første gang. Det kan vaskes med varmt vand, mild sæbe og en rensespray til sexlegetøj
 2. Husk at varme op og bruge en god vandbaseret glidecreme med dine butt plugs
 3. Hold fast i stopperen og indfør din buttplug

Efter brug:

 1. Sørg for altid at vaske dine butt plugs efter du har brugt dem. Vask dem med varmt vand, en mild sæbe og en rensespray til sexlegetøj for at være sikker på at de er helt desinficerede før du lægger dem på plads et tørt og sikkert sted.
X