Butt plug i metal: Her er de fire bedste

butt plug

Der er næsten ikke noget frækkere end analsex, og hvorfor ikke pifte den frække leg op med en butt plug i metal?

Metal giver en helt særlig følelse, når du bruger den og under sex, da det så føles helt fantastisk. Den har en helt anden tyngde, og så kan det både køles og varmes op, hvilket giver en vildt dejlig fornemmelse.

Har du ikke prøvet en butt plug før eller en i metal, så har du altså noget virkelig godt i vente. Analsex er for alle, og du vil få orgasmer som aldrig før, når du først kaster dig ud i det.

Du kan enten lege frækt med en partner eller alene, begge dele er virkelig lækkert. Prøv en butt plug i metal og vi garanterer at du bliver lige så vild med det som vi er.

I denne anmeldelse har vi testet fire forskellige butt plugs i metal, og fundet frem til hvilke der er bedst.

Vi er et par (en kvinde og en mand) i slut tyverne, der har afprøvet dem og generelt er vi begge vilde med al mulig forskelligt sexlegetøj. Særligt er vi vilde med analsex lige i øjeblikket, men vi eksperimenterer meget med mange forskellige former for sexlegetøj og udstyr.

Vi er ærlige, når det kommer til hvad vi kan lide, og derfor kan du få stor gavn af vores tests og anmeldelser (synes vi da hvert fald selv). Så læs med og smid også gerne en kommentar, hvis du har noget fifs eller andet.

Testvinder: Metal anal plug

Metal anal plug med rød sten

Vi startede ud med denne flotte metal plug i sølv med en rød diamant i enden. Det var især mig, der faldt for den, men min kæreste synes også at den var ret flot.

Vi har valgt at prøve den i en størrelse M, der er 8 cm. Det er en god butt plug for dem, der er vant til at dyrke analsex, så for os var det lige at gå til.

Fordele:

 • God kvalitet
 • Dejlig glat overflade
 • Flot i sølv
 • Virkelig flot rød diamant i bunden
 • Nem at rengøre
 • Man kan bruge silikonebaseret glidecreme

Ulemper:

 • Kunne godt være en smule bredere
 • Kommer i en blisterpose – dog med en flot velourpose indeni

Min egen oplevelse

Selvom vi begge har leget frække sexlege med denne anal plug i metal, så vil jeg lige starte med at fortælle om min egen oplevelse.

For jeg tog nemlig forskud på glæderne, så snart vi havde modtaget de fire anal plugs (jeg kunne simpelthen ikke lade være). Jeg var alene hjemme, og da de alligevel skulle prøves af alle sammen, så tænkte jeg hvorfor ikke.

Personligt holder jeg meget af at lege med mig selv, og jeg mener bundærligt at vi alle får langt bedre sex med en partner, kæreste eller lignende, når vi ved hvad vi kan lide.

Rød Metallisk Anal Plug small

Derfor var jeg ikke sen til at hoppe ind i dobbeltsengen, da chancen bød sig. Og sikke en oplevelse.

Puh, det var måske lige dele en god plug, som var det tiltrængt. Metal pluggen valgte jeg ikke at gøre andet ved end at bruge min favorit glidecreme sammen med.

Det er en Pjur silikonebaseret, og den virker bare rigtig godt for både mig og min kæreste.

Efter jeg havde kælet lidt for mig selv ved hjælp af andre stykker sexlegetøj (her kan jeg især anbefale wanden), så gik jeg i gang med at stimulere mig selv med anal pluggen i metal.

Den gav en helt fantastisk stimulering, og da jeg ikke er så vant til en plug i metal, så var jeg meget glad og positiv overrasket. Da min kæreste kom hjem, kunne han godt se, at jeg var helt færdig og han glædede sig derfor til, at vi skulle tage en tur i dobbeltsengen sammen.

Min kærestes oplevelse

Sex handler jo i høj grad om, at begge parter skal tilfredsstilles. For os handler det ikke om, hvem der kommer flest gange, men vi skal begge blive både opstemt og have lyst til mere. Det plejer nu heller ikke at være noget problem, heller ikke selvom, at vi nu kører på 10. år som par. 

Min kæreste var for at sige det lige ud, meget begejstret for metal pluggen. Han har den ikke i, men leger med den på mig (hvis I ved hvad jeg mener). Og han var virkelig vild med den tyngde som den har og jeg var vild med den tyngde, som den giver.

Vi sluttede af med, at vi havde vaginalt sex, imens jeg havde den i og det var ganske enkelt fantastisk. Så mange anbefalinger herfra. Normalvis så bruger vi en lignende størrelse som denne, når vi bruger analt sexlegetøj, men vi kunne også snildt gå en størrelse op, uden at det ville gøre noget.

Specifikationer:

Materiale: Metal
Farve: Sølv med rød diamant
Længde: 8 cm
Diameter: 3 cm
Emballage: Blisterpose plus en sort velour pose

Mest solgte: Metal plug med diamant

sølv metal plug
se mere her »

Den næste som vi har afprøvet og anmeldt er den mest solgte. Det er denne flotte sølvfarvede metal plug med en klar diamant i bunden. Den ligner naturligvis den foregående meget, bortset fra farven på diamanten, hvorfor vi også har prøvet denne i en str. L. 

Fordele: 

 • Smuk sølvfarvet 
 • Flot hvid diamant
 • Rigtig fin størrelse
 • God diameter
 • Kan køles og varmes

Ulemper:

 • Kunne godt være endnu større

Køl den ned eller varm den op

Med denne anal plug i metal så fik vi en i et nummer større. Det gjorde en stor forskel, og vi var begge godt tilfredse.

I centimeter ligner det ikke, at de gør en forskel, men det synes jeg nu, at det gør, når man bruger den i praksis.

Den findes i tre størrelser, og den eneste finger jeg har at sætte på denne anal plug er, at det kunne være fedt, hvis den også kom i en endnu større størrelse.

Metal plug med diamant

Det skal ikke lyde som om, at vi bruger kæmpe dildoer eller kæmpe plugs, men det er fedt at have mange forskellige størrelser at skifte mellem. 

Da vi testede (bedste test nogensinde), så prøvede vi at varme den op og køle den ned, som vi havde læst et sted, at man kunne. 

Det måtte vi selvfølgelig prøve og især min kæreste synes, at det lød virkelig fedt, at den kunne noget yderligere. Vi var ret forsigtige, både da vi kølede og varmede den, da vi ikke ville risikere nogen uheld, især ikke da vi nu begge var så liderlige.

Den kølige var jeg helt klart mest til, og jeg synes at man kan sammen ligne det med at lege isterningeleg, da man var mindre.

Det gav en helt anden stimulering og min krop reagerede også på en helt ny måde. Vi sluttede denne gang af med, at jeg gav min kæreste et blotjob imens jeg havde butt pluggen i, og det var helt fantastisk. 

Vi forstår godt, at denne plug er den mest solgte, for den er virkelig god. Størrelsen er god og prisen er god, og så er det bare lækkert, at man kan varme og køle den og samtidig at man kan bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med den, som man kan fordi den er lavet i metal.  

Specifikationer:

Materiale: Metal
Farve: Sølv med klar sten
Længde: 10 cm
Diameter: 3,8 cm

Den virkelig frække: Lille metallisk anal plug med hale

Lille metallisk plug med hale
se mere her »

Yay! Den næste metal plug, som vi har fået lov til at anmelde, er denne virkelig frække plug med hale. Det er et af de absolut frækkeste stykker sexlegetøj, som jeg har set, og vi begge var helt vilde, da vi afprøvede den og legede i dobbeltsengen.

Fordele:

 • Ultra fræk med hale
 • Flot rævehale

Ulemper:

 • Selve butt plugg delen er lidt lille

Udlev de frækkeste fantasier

Selvom vi begge har leget med sexlegetøj i rigtig mange år, så var vi begge oppe op køre, da vi modtog denne anal plug.

For hvis der er noget der skriger sex, så er det helt sikkert denne virkelig frække og ikke mindst sjove anal plug i metal med hale. Hvor andet sexlegetøj mere skal mærkes end ses, så er det helt modsat med denne.

For man skal nemlig kunne se den og det er så frækt at vimse rundt på alle fire, imens man har den i. Og jeg skulle sige fra min kæreste, at han også var MEGET tilfreds!

Lille fetish Anal Plug med hale

Selve plug delen er ikke så stor, og det kan man sige er lidt en ulempe.

Dog er det ikke dens primære formål, og hvis man ønsker at bruge en større butt plug, så må man finde en anden i natbordsskuffen.

Både da vi kælede under forspillet og da vi dyrkede vild og dyrisk sex med den i, så var det som om, at vi begge blive vildere og mere ekstreme, hvilket vi begge godt kunne lide.

Vi kan derfor roligt anbefale den til andre par, der holder af at eksperimentere med deres sexliv.

Frækt og forførende med en maske på

Vi kunne ikke lade den vilde anal plug i metal og rævehale være og derfor så havde vi faktisk gang i den igen nogle dage senere (hvad man ikke gør for at anmelde et produkt :P). Her tog vi også andre rekvisitter i brug, og det kan helt sikkert godt anbefales. For med en så fræk anal plug, så lægger den nærmest op til, at man skal udleve nogle vilde fantasier. Derfor hev vi fat i en blonde maske, som vi alligevel havde liggende og en lille pisk – en flogger hedder det vist også. Og så slog vi os ellers løs igen. Og igen var det så vild en oplevelse. 

Specifikationer:

Materiale: Metal og kunstpels
Farve: Sølv
Længde (inkl. Hale): 30 cm
Diameter: 2,5 cm

Til den erfarne: Guld anal plug i metal

Guld anal plug
se mere her »

Den fjerde og sidste plug, som vi har testet og anmeldt i denne omgang, er denne flotte og næsten majestætiske guld anal plug i metal med en lilla diamant i bunden. Vi har modtaget den i en størrelse L, og den er derfor til de lidt mere erfarne brugere, hvilket passer os rigtig godt selvom vi godt kan lide at eksperimenter lidt med forskellige størrelser. 

Fordele:

 • Rigtig god størrelse både længde og diameter
 • Fuldstændig fantastisk flot farve
 • Nem at rengøre

Ulemper:

 • For stor til nogen

Vildeste orgasme med en masse glidecreme og butt plug

Vi bruger altid meget glidecreme, både når vi dyrker analsex, men også når vi bare dyrker almindelig vaginal sex.

Det hænder også tit at jeg bruger glidecreme, når jeg leger alene – for det giver bare en helt anden og endnu vildere fornemmelse og orgasme ikke mindst, når alt bare glider.

Derfor er det ikke den helt store nyhed for hverken min kæreste eller mig, at vi kan få endnu mere ud af et samleje, når man bruger glidecreme.

Guld Metallisk Anal Plug (Large)

Men det helt særlige ved en anal plug i metal er, at du sagtens kan bruge din yndlings silikonebaseret glidecreme sammen med.

For jer der ikke bruger glidecreme, så kan jeg lige fortælle, at en silikonebaseret glidecreme er lysår bedre end en vandbaseret. Den glider simpelthen bare meget bedre, og så holder glidet i rigtig lang tid, og netop derfor er den også oplagt at bruge til anal sex og brugen af en butt plug.

Der er ingen gener eller rifter, når man bruger meget glidecreme, og er tålmodig. Og vi er begge blevet store tilhængere af at bruge sexlegetøj, der ikke har den helt traditionelle overflade som silikone, da det så kan gå sammen med en glidecreme i silikone.

En kæmpe butt plug anbefaling

Selvom at det kan lyde helt skørt, så vil vi virkelig (og bundærligt) anbefale alle fire butt plug. Der er dog nogen, der måske vil få mere ud af dem end andre, og derfor vil jeg lige opsummere:

 • Metal anal plug i str M er nok især til lidt erfarne par eller mænd eller kvinder, der har dyrket anal sex før. Desuden er den vores helt klare testvinder, selvom det var svært at udvælge kun en. 
 • Metal plug med diamant i str. L er den mest solgte, og det forstår vi så udmærket. Igen er den måske mest til erfarne folk, men er du nybegynder, så kan du altså også sagtens kaste dig ud i at bruge den. Bare husk glidecreme og tålmodighed og så vil du garanteret blive rigtig glad for din anal plug i metal
 • Lille metallisk anal plug med hale er til de ekstra frække og dem der tør at kaste sig ud i noget nyt. For os var det en virkelig fræk og god oplevelse, og det er helt sikkert ikke igen, at vi får brug for den lille frække rævehale
 • Guld anal plug i metal er også som udgangspunkt til den erfarne bruger. Eller det kan være, at du er eventyrlysten og derfor godt vil udfordre dig selv, selvom du ikke er vant til at bruge en anal plug. Uanset hvad, så har den den mest fantastiske farve og den lilla diamant i bunden er med til at give den et ekstra pift. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.