Bullet vibrator i grøn

DKK 100,00 DKK 35,00

  • Nem at betjene
  • Praktisk at medbringe
  • Lille og diskret størrelse
  • Vidunderlig vibration

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): ZJ001G Kategorier: , , , , , GTIN: ZJ001G

Lille bullet vibrator i grøn

Denne lille bullet vibrator er en af de mest populære varer her hos Alt Er Tys Tys. Den lille men kraftige vibrator er perfekt at have i tasken, for den har samme størrelse som en læbestift, mere diskret bliver det vist ikke. Vibratoren har én vibrationsstyrke, som er kraftig, så der er faktisk ikke brug for mere. Den er lavet i ABS-plast og du tænder og slukker den på knappen på enden af vibratoren. Du kan bruge denne vibrator solo eller sammen med din partner, for lidt ekstra stimulering.

Spice dit sexliv op med en lille vibrator

Spice din natskuffen op med en bullet vibrator i en fræk og anderledes lime grøn farve! Her får du en vibrator, som er yderst kraftfuld, trods den lille størrelse. Om du er nybegynder eller erfaren er underordnet – alle kvinder bør eje en bullet. Den kan bruges til solo leg eller sammen med din partner, hvor den kan give noget ekstra stimulering, uden at komme i vejen. Der er masser af muligheder med denne ellers lille sag.

Lækker stimulering af klitoris

Denne lille grønne bullet vibrator kan give en fantastisk stimulering af klitoris. Brug den med en smule vandbaseret glidecreme, så får du den bedste oplevelse. Trods sin lille størrelse kan du få nogle fantastiske klitoris orgasmer med denne fine lille vibrator. Du kan også bruge vibratoren til alt muligt andet. Du kan for eksempel sætte den i en masturbator for at få noget ekstra stimulering der, eller bruge den sammen med en dildo. Efter brug kan du rense den i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj på den, så den er helt ren. Husk at den skal være tør, før du lægger den væk.

Vægt 20 g
Vibration

1 hastighed

Batteri

3x AG13 (inkl)

Farve

Grøn

X