Brystklemmer med læder frynser

DKK 125,00 DKK 55,00

  • Brystklemmer med læder frynser
  • Giver en stimulerende følelse under sex
  • Kan reguleres, så de strammer mere eller mindre
  • Metal klemme med gummi

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y69048 Kategorier: , GTIN: Y69048

Kinky Brystklemmer med læder frynser

Er du interesseret i at prøve noget nyt, eller er stimulering af dine brystvorter noget der giver dig de vildeste orgasmer? Med Brystklemmer er du sikret både en ophidsende tid og en lille smule smerte, der med garanti vil gøre din orgasme mere sensuel.

Derfor skal du prøve Brystklemmer

Brystklemmer er fantastiske til forspil, under sex og til at gøre din orgasme mere intens. De gør, dine allerede følsomme bryster, mere sensitive. Med klemmerne, tvinger du nemlig noget at blodet tilbage, så det ikke få lov til at flyde igennem som normalt. Det gør dine bryster ekstra følsomme.

Du kan også lege med grænsen mellem smerte og nydelse, ved at gøre dine klemmer så stramme eller løse, som du er øvet til og kan lide.

Brystklemmer og de mange muligheder

Der er mange måder at bruge brystklemmer på.

Det kunne f.eks. være på dine brystervorter. De får måske en smule opmærksomhed under forspil, men med brystklemmer, kan du give dine brystervorter en længervarende og stimulerende opmærksomhed – uden at du behøver, at tænke over det.

Put klemmerne på, og fokuser på resten af din krop. Eller lad din partner stimlurere dig andre sted i mellemtiden.

Du kan også bruge klemmerne til kinky sex og BDSM. Placer f.eks. klemmerne på dine skamlæber, og kombiner dem med vaginal eller anal stimulering – eller andet bondage og BDSM sexlegetøj.

Har du lyst til at gøre din orgasme længere og mere intens? Så er brystklemmer også noget for dig. I det du når dit klimaks, kan du hive klemmerne af en ad gangen, og gøre din orgasme mere intens og pirrende.

Med andre ord, så er der utrolig mange måder, at bruge brystklemmer på. Og så gør det hellere ikke noget, at de har læder frynser på. Det giver dem et ekstra kinky look.

Vores kinky Brystklemmer med læder frynser, har klemmer der er lavet af gummi. Det gør dem perfekt som begynder-klemmer, da de er mere behagelige at have på, og kan justeres som man ønsker.

Vægt 30 g
Farve

Sort

Materiale

100% ægte læder, Metal

Oversigt

  • Brystklemmer med læder frynser
  • Giver en stimulerende følelse under sex
  • Kan reguleres, så de strammer mere eller mindre
  • Metal klemme med gummi

Læs Mere.

X